Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 20. 11.

Foto: Mikhail_Kayl, Shutterstock.com

Foto: Mikhail_Kayl, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať si miláček usmyslí sebevětší šílenost, podřídíte se, a to přesto, že byste po náročném týdnu chtěly mít klid a věnovat se věcem, na které jindy nemáte čas. Jeho spokojenost vám však bude přednější než vlastní plány. Chybou bude, když budete jaksi za odměnu očekávat, že vám večer poskytne snové milování. Výzvou, že už jste připravené, ho naopak od sexuálních hrátek odradíte. Svého dosáhnete švitořením, že je jednička a že po něm toužíte.

Článek

Beran 

V náručí partnera budete mít zase jednou příjemný pocit, že jste přesně tam, kam patříte a kde jste v bezpečí. Erotiku vnímáte jako něco, co je velice příjemné, ale v čem opravdu nehodláte lámat rekordy. Jde vám především o to, abyste se oba cítili dobře a díky sexu se uvolnili. Nic víc od sebe ani od něho nebudete vyžadovat.

Býk

Když se vám miláček konečně svěří se svými erotickými prioritami a touhami, budete mít co dělat, abyste se nezačaly smát. Když mu svěříte, že si přeje skoro totéž, co byste v posteli rády zažily i vy, začne se smát taky. Žádný div, že se oba budete na společné chvíle náramně těšit.

Blíženci

Je potřeba, abyste se ohledně sexu podívaly pravdě do očí. Pokud máte pocit, že jste miláčka v poslední době v posteli jaksi přestaly bavit, není to bohužel zdání, nýbrž fakt. Naštěstí v tom není jiná žena, ale docela obyčejná, přirozená a naprosto vysvětlitelná únava z práce a taky projevy podzimní deprese.

Rak

Pocit, že to s vaším vztahem není úplně v pořádku a takové, jak si přejete, pravdivý je i není. Musíte se smířit s tím, že vám miláček dává lásku najevo způsobem, který vám nepřipadá dostatečně romantický. Zároveň však musíte uznat, že při se s ohledem na svoji uzavřenost vyjadřuje tak, abyste pochopily, že vás má rád a že se mu stále líbíte.

Lev

Miláček je sice náruživý, ale sex vyžaduje hlavně proto, že ho mimořádně přitahujete a vzrušujete. Jeho erotický apetit vám občas může lézt na nervy, ale ve své podstatě vám lichotí. Když si promluvíte s kamarádkou, která naopak trpí dlouhodobým nezájmem svého partnera, dojde vám, že je na tom mnohem hůř.

Panna

Do vašeho vztahu se pomalu vrací rovnováha. Vy se už nestydíte dávat najevo konkrétní erotické požadavky. Zároveň uvítáte, když se partner bude chovat stejně. Bude to zajímavá situace. Zjistíte, že i do tak citlivé oblasti, jakou sex nepochybně je, otevřenost a upřímnost vnesou pozitivní energii a náležitý náboj.

Váhy

Při Luně v Blížencích dokážete o lásce krásně a upřímně mluvit. Pokud se rozhodnete, že někoho získáte, můžete si být jisté, že se vám to podaří. Se sliby, zejména s těmi, které se týkají podoby vašeho budoucího erotického života, to však nepřehánějte. Uvědomte si, že jste narazily na člověka s výjimečnou pamětí. To, co mu napovídáte, si zapamatuje a bude vyžadovat.

Štír

Když miláček začne řečnit, co všechno vám dopřeje a čím ozvláštní váš život, nepropadejte přílišnému nadšení. Znáte ho a víte, že umí krásně slibovat, ale s realizací je to horší. Když však začne rozvíjet záměry erotického charakteru, které hodlá realizovat, můžete si být jisté, že tyto plány dotáhne do konce.

Střelec

Uznání svého sex-appealu se dočkáte jinde než doma. Navíc vám vysekne poklony člověk, s nímž jste nikdy nic neměly a patrně ani mít nebudete. Přesto vám tajnosnubně naznačí, že se mu zjevujete v erotických snech a že by si ze všeho nejvíc přál, aby se jeho představy alespoň jednou proměnily ve skutečnost.

Kozoroh

Úvahy, že byste si k partnerovi pořídily ještě milence, můžou být sice intenzivní, nicméně narazí na realitu. Když si uvědomíte, do jakého časového presu byste se dostaly, dojde vám, že se raději pokusíte oživit vášně ve stávajícím vztahu a tajná milostná dobrodružství budete prožívat jen ve snech.

Vodnář

S láskou problémy nejsou a nebudou. Při trigonu mezi Lunou a Saturnem začínáte nad stávajícím vztahem přemýšlet rozumně a realisticky. Zcela správně usoudíte, že bude lepší, když miláčka nebudete do ničeho nutit, ale počkáte, až sám pochopí, co pro něho znamenáte. K vašemu překvapení to nebude tak dlouho trvat.

Ryby

Jistý člověk se rozhodl, že vás okouzlí, a využije k tomu veškeré talenty a schopnosti. Navíc ani na chvíli nezapochybuje, že se mu to podaří. Vy si však velice dobře uvědomíte, že jsou to sice krásná slova a zajímavé erotické přísliby, ale ke skutečnosti bohužel mají dál, než by se jemu i vám zamlouvalo.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám