Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 22. 1.

Foto: PinkCoffee Studio, Shutterstock.com

Foto: PinkCoffee Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představa pohodové soboty, kdy budete s miláčkem jedno tělo a jedna mysl, se naplní. Konstelace dokonce přispějí k tomu, že si naplno uvědomíte, jak je vám spolu báječně. Nepotřebujete gejzíry vášní ani horoucí vyznání, ke štěstí vlastně slova nepotřebujete vůbec. Stačí vám, že se budete objímat, hladit, líbat, nebo jen držet za ruce.

Článek

Beran 

Opravdu není potřeba, abyste na miláčkovi hledaly samé chyby. Dokonalý sice není, ale když ho srovnáte s partnery kamarádek či známých, uvědomíte si, že to s ním zdaleka není tak zlé. Navíc se můžete těšit na večer. Konečně na sebe budete mít dost času, takže nemusíte pospíchat, a tak si sex pořádně užijete.

Býk

Partnerovy city, které k vám chová, jsou vám naprostou záhadnou. Zatímco ráno budí dojem, že ani neví, že existujete, odpoledne a večer se od vás nehne ani na krok. Vy mu proto musíte svou lásku dávat najevo způsobem stabilním a přehledným. Naštěstí se vám to díky Luně v Panně bude celkem dařit.

Blíženci

Toho, že je atmosféra mezi vámi během celého dne napjatá, dokážete docela dobře využít. Zejména večer, až budete pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Marsem, vám rozechvění bude vyloženě vyhovovat. Když o tom, že zjitřené emoce nejlépe zklidníte sexem, přesvědčíte i partnera, máte se nač těšit!

Rak

Kdybyste k sexu svolily ráno, naplno využijete energii opozici mezi Lunou a Neptunem, která vrcholí v 6.45 hodin. Bude to parádní jízda, po níž si můžete ještě chvilku zdřímnout. Není vyloučeno, že se probudíte tak natěšené, že si před snídaní dáte ještě jedno kolo.

Lev

O to, abyste působily svůdně, se ani nemusíte moc snažit. Půjde vám to samo od sebe. Zejména dopoledne, kdy jste pod doznívajícím vlivem opozice mezi Lunou a Neptunem ve svém sektoru erotiky a sexu, se umíte podívat tak neodolatelně, že partnera k milování přimějete i v případě, že se chtěl buď pořádně vyspat, nebo naopak brzy vstát a něco dělat.

Panna

O tom, co v sexu preferujete, byste si měly s miláčkem konečně rozumně promluvit. Je ale potřeba, abyste oba překonali vrozený či strojený ostych. Kdybyste si nejdřív dali něco dobrého na zub a třeba si nalili číši oblíbeného vína, uvolníte se a rozhovor na důvěrné téma poplyne hladce.

Váhy 

Při Luně v Panně můžete mít dojem, že vám to v sexu jaksi nefunguje. Zatímco vy se chcete mazlit a milovat pokud možno pořád, miláček zastává názor, že musíte mít nejdřív hotové povinnosti a erotice se věnovat až potom. Když ho nakonec přesvědčíte, aby změnil pořadí, nahlas připustí, že to byl dobrý nápad.

Štír

I když vás zejména v podvečer miláček může naštvat, odpíráním milování byste ho trestat neměly. Když se nad celou situací důkladně zamyslíte, dojde vám, že by se vám po něžném objetí stýskalo víc než jemu. Když už se pohádáte, snažte se iniciovat „usmiřovací sex“.

Střelec

Při Luně v Panně můžete sex velice aktivně a s nepopiratelným úspěchem provozovat, ale bavit byste se o něm neměly. Miláček by vám mohl, třeba i v žertu říct něco, co byste si vzaly osobně, nebo jako výtku. Celkem jistě byste se urazily nebo rovnou naštvaly, v každém případě by se smyslná atmosféra vypařila.

Kozoroh

Člověku, který neví, zda vás chce, nebo nechce, a jestli o vás zájem má, nebo nemá, nehodláte rozhodování usnadňovat. Samy v tom sice máte jasno, ale to neznamená, že s ním budete rozebírat, co vlastně cítí. Klidně mu dejte najevo, že se dokážete obejít bez něho, potažmo i bez sexu. Ostatně, pomilovat se můžete i s někým jiným.

Vodnář

I když jste obvykle se vším rychle hotové a s ničím, včetně sexu, se nepářete, přece jen byste se měly krotit. Aspoň připusťte, že byste některým věcem přece jen měly věnovat víc pozornosti. Když se rozhodnete, že si zase jednou dopřejete pořádnou milostnou předehru, dokážete své přání podat partnerovi tak, že se začne těšit taky.

Ryby

Chovejte se rozumně hlavně poté, co se v 6.45 hodin Luna z vašeho sektoru přátel dostane do opozice s Neptunem ve vašem znamení. Mějte na paměti, že miláček by vám snesl i modré z nebe, ale o svých citech mluvit neumí. Když to zpracujete, smíříte se s tím, aby vám lásku dával najevo činy. A když budete spokojené vy, bude spokojený taky.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám