Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 7. 8.

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový ctitel si patrně myslí, že na to jde mazaně. Jeho záměry jsou vám ovšem jasné od první chvíle, kdy se objevil na scéně. Jelikož je vám sympatický, tak vám jeho neobratné pokusy vlastně lichotí, navíc se dobře bavíte. I stálý partner může mít dojem, že vás zasvětí do rafinovaných sexuálních praktik, ale ve skutečnosti vám neukáže ani nenabídne nic, s čím byste neměly zkušenosti. Nahlas mu to ale raději neříkejte…

Článek

Beran

Vztahové záležitosti řešíte takříkajíc levou zadní. Ani to, že se miláček vzteká, rozčiluje a hned zase trucuje nebo fňuká, vás nevyvede z míry. Pro klid v rodině se ale nezačněte v takové situaci smát, nýbrž se tvařte vážně. Naštěstí ho výkyvy nálad brzy opustí. A kdyby se náhodou choval pošetile ještě večer, v posteli se chopte iniciativy a zapojte fantazii. Díky vzrušujícím zážitkům se srovná určitě.

Býk

V milostných sférách si dávejte dobrý pozor na jedince, kteří jsou frustrovaní nebo v depresi, a to zejména v případě, že jste single. Jakmile si potenciální nápadník začne stěžovat na bývalou partnerku, která mu vůbec nerozuměla, prchejte! Na to, abyste celý večer poslouchaly podobné lamentování, je škoda času, navíc by následný sex stejně nestál za nic.

Blíženci

Na seznamování a vzájemné oťukávání nemáte dostatek ochoty ani trpělivosti. Pokud nemáte stálého partnera, zapátrejte v blízkém okolí, takový „kamarád s výhodami“ je celkem dobré řešení. Postupujte však velice opatrně. Patrně by zanedlouho byl na nejlepší cestě, aby se do vás po uši zamiloval. Zatím má v citech k vám zmatek, ovšem po společné noci by měl jasno.

Rak

Jistým věcem byste se měly důsledně vyhýbat. Nebezpečí představují třeba potenciální partneři, které vám dohazuje kamarádka či kolegyně. Může vám sice tvrdit, že bratranec nebo příbuzný je skvělý, jen má smůlu na ženy. Situace ovšem není tak jednoznačná. Když se s ním přece jen seznámíte, pochopíte, proč mu dosud žádný vztah nevyšel. Je tedy zřejmé, že představa sexu s ním vás nenaplňuje nadšením.

Lev

I když si ráno pomyslíte, že si kvůli povinnostem nenajdete ani chvilku volna, na milostné povyražení si přece jen čas uděláte. Nakonec usoudíte, že i takový omezený prostor, který lásce a miláčkovi věnujete, je vlastně docela užitečný. Zjistíte, že když jde do tuhého, dokážete projevit city a vyburcovat všechny smysly tak intenzivně, že si rychlovku oba náramně užijete.

Panna

Návrh na schůzku berte s rezervou a nehledejte v tom žádné postranní úmysly. Dobře uděláte, když spolu zamíříte na výstavu nebo nějakou kulturní akci. Dejte vám oběma šanci, abyste se navzájem poznali. Teprve pak se rozhodněte, zda pokročíte na „další metu“. Se sexem opravdu nemusíte pospíchat.

Váhy

Do řešení milostných problémů ať už vlastních, nebo cizích, se vám ani trochu nechce. Kamarádkám diplomaticky připomínáte, že nic není dokonalé. Před tím, co se děje, ve vašem životě, zase máte tendenci zavírat oči. Podle aktuální situace si buď namlouváte, že to přejde, nebo vše odkládáte na někdy. Když to jinak nepůjde, partnerské zádrhely „léčíte sexem“, což je ve vašem případě sázka na jistotu.

Štír

Je potřeba, abyste se city i erotické zaujetí naučily projevovat jinak. Z vašeho jednání musí být naprosto jasné, že zájem sice máte, ale nehodláte všechno hodit za hlavu ani pálit dosavadní mosty. S údivem zjistíte, že vám kapánek „upejpání“ svědčí, jelikož muži v okolí vyvinou maximální úsilí, aby upoutali vaši pozornost a získali vaše sympatie.

Střelec

Návraty k tomu, co tady už bylo a z dobrých důvodů skončilo, nejsou pro vás úplně bezpečné. Oba si sice můžete upřímně slibovat, že na dávné problémy zapomenete a odstartujete úplně novou etapu, ale oběma taky bude jasné, že to není tak snadné. Ve vašem případě bude lepší, když začnete sexem. Ten vždycky probíhal na jedničku, takže by mohl jako spojovací prvek zafungovat i nyní.

Kozoroh

Opozice mezi Lunou a Plutem sice nastane už v 00.12 hodin, ale na váš erotický život bude mít pozitivní vliv celé dopoledne. Právě proto by bylo dobré, abyste hned ráno zapomněly na veškeré úkoly, které jste měly v plánu udělat. Nastal zkrátka čas, kdy jsou pro vás city, vztahy, erotika i sex prioritami, které nic nepřekoná.

Vodnář

Vzhledem k Luně, která se nachází ve vašem partnerském sektoru, si v milostných sférách nemáte nač stěžovat. Svým vstřícným jednáním a poněkud provokativním chováním dokonce inspirujete partnera natolik, že začne plnit vaše přání snad ještě dřív, než je stačíte vyslovit. Těšte se na večer plný toho, co máte rády a co vám dělá dobře.

Ryby

S láskou si poradíte a se sexem problémy nenastanou. Kdybyste chtěly, dokážete celkem bez problémů oddělit lásku od sexu a sex od lásky. Vám se ovšem do ničeho takového nechce. Nejspíš si právě plnými doušky užíváte divoké milování prošpikované něžnými city, takže se s polovičatým vztahem už nehodláte spokojit.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám