Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 8. 1.

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Reklama

Nemusíte se vyhýbat nikomu a ničemu. Pokud usoudíte, že máte dostatek sil, klidně se do toho můžete pustit. Pro partnera to sice bude překvapivé, protože na tak rázné jednání u vás není zvyklý, ale vy na tom můžete jedině vydělat. Projevíte-li dostatek sebevědomí, možná si podmaníte svět, miláčka tedy určitě. Slibné konstelace vám nedovolí usnout bez milování. Navíc vám propůjčí bujnou fantazii, takže se z vaší ložnice bude ozývat nejen smích, ale i vzdechy rozkoše.

Článek

Beran 

S partnerem chcete mít ty nejlepší vztahy, což je normální a chvályhodné. Přesto byste to s projevy vstřícnosti neměly přehánět. Když mu necháte volné pole působnosti, aby předvedl, co má za lubem, budete mile překvapené. Zvlášť pozitivní dopad to bude mít na společné milostné radovánky.

Býk

S láskou si dokážete poradit. Přednostně zmobilizujete veškerou vůli a „vyženete“ ze srdce i z mysli city a ideály, které vám zatím nic dobrého nepřinesly. Můžete mít sice občas pocit, že je váš život jaksi neúplný, ale to nevadí. Když budete trpělivé, Venuše z Kozoroha vám pošle v ústrety člověka, s nímž vybudujete stabilní, láskyplný vztah.

Blíženci

Kdybyste zjistily, že o sobě miláček pochybuje, udělejte všechno pro to, abyste mu dodaly sebevědomí a zahnaly jeho chmury. Zkuste na tom zapracovat v ložnici, kde to k vašemu údivu půjde hodně rychle. Pochopí, že je ve vašem životě i v srdci jednička. A vy mu několikrát ochotně potvrdíte, že to tak opravdu je.

Rak

Nepospíchejte! Pokud nejste zadané, dejte si dostatečný čas i prostor na hledání partnera, který vám bude vyhovovat. Večer se ale můžete s úspěchem seznamovat. Na potenciální nápadníky se totiž budete dívat bez iluzí, takže je vyhodnotíte objektivně. Kdyby se stalo, že vám zkříží cestu nějaký sympaťák, stejně si vezměte čas na rozmyšlenou. Pár dní bez erotiky přece zvládnete.

Lev

Své city byste měly v první řadě přiznat samy sobě. Jen tak vám dojde, že jste se rozhodly pro něco, co sice vypadá lákavě, jenže vám nepřinese pohodu ani klid. Pokud vám záleží jen a pouze na vášních a sexu, nemusíte mít obavy. Člověk, jehož jste si vybraly, je v tomto směru přeborník ještě větší, než jste si představovaly.

Panna

Když jednání miláčka nerozumíte, nedělejte si starosti. Vysvětlení je celkem jednoduché. Stačí, když se podíváte kolem sebe. Pochopíte, že se bojí stárnutí, a potřebuje se ujistit, že pořád ještě stojí za hřích. O tom ho naštěstí dokážete hravě přesvědčit. Nemusíte si ani vymýšlet, vám jeho erotické umění totiž naprosto vyhovuje.

Váhy 

Nečekejte od partnera signál, který vybízí k erotickým hrátkám. Má totiž dojem, že byste se o to měly postarat vy. Při Luně ve vašem partnerském sektoru to nebude zase takové úskalí. Kdybyste se překonaly a udělaly vstřícný krok jako první, bude z toho krásný večer a ještě krásnější noc.

Štír

Pokud máte vyhlédnutého někoho, kdo se vám zamlouvá, musíte se chovat obezřetně. Když se ho pokusíte okouzlit prostřednictvím společných zájmů a podobného náhled na život, bude to vynikající základ pro další vývoj. Dnešní Luna je sice v Beranu, ale vy byste s projevy citů neměly pospíchat.

Střelec

Ráno a dopoledne budete lásku provozovat v praxi, odpoledne a večer o ní budete rády a s chutí mluvit. Když budete mít vedle sebe stejně naladěného jedince, bude to naprosto dokonalé. Pokud nebude zrovna upovídaný, nevadí. Vy ho totiž rozmluvíte a romantická vyznání z něho „vydolujete“.

Kozoroh

Při Luně v Beranu hrozí, že se budete k partnerovi chovat protivně i v situaci, kdy vlastně za nic nemůže. Když má o sex zájem, budete se šklebit, že ho nic jiného nezajímá. Jestli ho neprojeví, začnete nahlas filozofovat, že vás zanedbává. To, že tím mezi vás jen vnášíte neshody, které mají neblahé dopady i na váš erotický život, si jaksi neuvědomujete.

Vodnář

Díky sextilu mezi Merkurem ve svém znamení a Lunou ve svém sektoru komunikace se dokážete zejména odpoledne bavit s miláčkem velice otevřeně o všem, včetně sexu. Umíte se dokonce o tom, co se vám nezamlouvá, vyjadřovat tak, aby pochopil, že vám na vašem erotickém souladu skutečně záleží. Pak mu dojde, že je i v jeho zájmu rozumná domluva, kterou navrhujete.

Ryby

Můžete si vybrat mezi klidným a vyrovnaným životem bez lásky, nebo neklidem a nejistotou s láskou. Vzhledem k Luně v ohnivém Beranu lze čekat, že si vyberete spíš druhou možnost. Klidu jste v poslední době zažily víc než dost a zjišťujete, že to není nic pro vás. Teď si chcete konečně vychutnávat bouřlivé city i milování.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám