Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 8. května

Foto: Majdanski, Shutterstock.com

Foto: Majdanski, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doputují k vám zvláštní informace, které se týkají vašeho vztahu, partnera, nebo jeho rodiny. Sice budete mít podezření, že jsou to pouhé fámy, ale stejně vám to nedá a budete o nich přemýšlet. Ze všeho nejdřív si je ověřte, nejlépe u osoby, která nemá ve zvyku říkat to, co právě chcete slyšet. Zřejmě vám potvrdí, že jste přehnaně opatrné, ale nebude vaše obavy zpochybňovat, nýbrž vás za snahu zjistit pravdu pochválí. A vy budete mít klid.

Článek

Beran

O citech, lásce ani sexu s miláčkem raději nedebatujte. I když se budete hodně snažit, budou se vám jen obtížně hledat ta správná slova. Nakonec by se mohl naštvat, že si z něho děláte legraci, a vy byste mu marně vysvětlovaly, že vaše výroky špatně pochopil.

Býk

To, že byste někomu vnucovaly svoje citu a přesvědčovaly ho, aby to s vámi aspoň zkusil, je pod vaší úroveň. Když dotyčný nezareaguje na první podnět, půjdete s hlavou vztyčenou klidně o dům dál. Dejte si však pozor na to, abyste tímto stylem „nezazdily“ člověka, který se provinil jen tím, že si vašich sbližovacích signálů nevšiml.

Blíženci

Kvadratura Venuše s Jupiterem, která silně ovlivňuje váš erotický život, funguje dvojsečně. Na jedné straně vám nabídne bohaté sexuální zážitky. Na straně druhé ale budete mít neustále pocit, že by vám bylo lépe s někým jiným a někde jinde.

Rak

Na slibovaný ranní sex jste se sice mohly chystat a těšit, ale nakonec to dopadne jinak. Kvadratura mezi Lunou a Marsem ve vašem znamení vrcholí v 7.36 hodin, což aktivuje události, které vás donutí doslova vyskočit z postele, navíc poměrně časně, takže na milování patrně nedojde.

Lev

I když nechcete, budete o svém partnerovi pochybovat. Nemůžete mu přímo dokázat, že vám lže do očí, ale stejně se nemůžete zbavit dojmu, že vám neříká úplnou pravdu. Pak byste se měly samy sebe zeptat, co vás k takovému podezření vede, a vyřešit to, z čeho pramení.

Panna

Hledání partnera na seznamce je ve vašem případě zdrojem trvalých problémů. Jedinec, který vám poměrně okatě nabídne sex bez závazků, vůbec nechápe, proč se zlobíte a odmítáte. Nejspíš se dozvíte, že jste divné, protože jiné ženy byly jeho návrhem nadšené.

Váhy

Nedá se říct, že byste programově a vědomě hledaly příležitosti, jak si vylepšíte „erotické skóre“, ale trocha flirtování vám rozhodně nezaškodí. Vám zvýší sebevědomí a miláček si uvědomí, že pořád stojíte za hřích.

Štír

Rozhodně si nemyslete, že partner musí podrobně rozebírat a vysvětlovat důvody svých rozhodnutí. Když vám sdělí závěry, ke kterým dospěl, bude to naprosto stačit. Vyhnete se tak alespoň stresu z toho, že se musíte rozhodovat společně.

Střelec

Na žárlivost pohlížíte jako nedůstojnou a naprosto zbytečnou záležitost, která akorát kazí vztahy. Nicméně to neznamená, že je na tom partner stejně. Pokud si všimnete, že na vyprávění o vašem kolegovi nebo kamarádovi reaguje vzpurně, převeďte řeč jinam a už se k citlivému tématu nevracejte.

Kozoroh

Kvadratura mezi Lunou a Marsem sice vrcholí v 7.36 hodin, ale váš erotický život může poznamenat na celý den. Její negativní dopad můžete eliminovat tím, že partnerovi hned ráno nevynadáte ani v případě, že si to opravdu zaslouží. Snažte se být velkorysé, usmívejte se a těšte se na večerní něžnou odměnu v posteli.

Vodnář

Na to, abyste pocítily silné vzrušení, stačí málo. Třeba když vás miláček pohladí po vlasech nebo po tváři. Následně zkonstatujete, že je vnímavý a vstřícný, jelikož mu rychle dojde, co s vámi podobné něžnosti dělají, a začne vás hýčkat ještě víc.

Ryby

Nemáte to snadné. Když se s partnerem mazlíte či milujete v nezvyklých hodinách, trápí vás výčitky svědomí, že zanedbáváte rodinu a domácí povinnosti. A když jeho žádostivé pohledy záměrně přehlížíte s tím, že musíte dělat něco jiného, pronásleduje vás pocit, že mu ubližujete. Zkuste vymyslet kompromis.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám