Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 1. 9.

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Foto: George Rudy, Shutterstock.com

Reklama

Považujte za pozitivní věc, když vám odpoledne partnerova reakce vžene slzy do očí. Díky tomu si totiž ujasníte, v čem jste nejzranitelnější, a proto si informace z dané oblasti necháte pro sebe. V budoucnu se tak už nestane, že by vás psychicky rozhodil, natož rozbrečel. Ráno a večer však nemusíte být ve střehu, spíš se připravte na „spanilou jízdu“, neboť miláček bude parádně roztoužený, takže rozvášní i vás.

Článek

Beran

Vzhledem k Luně v Raku, která emocionálně rozhodí i lidi, do nichž byste to vůbec neřekly, byste se měly zejména v milostném vztahu chovat velmi opatrně a promyšleně. S partnerem zacházejte tak, jak byste chtěly, aby on zacházel s vámi. V sexu si ale klidně diktujte a trvejte na splnění svých přání. Váš energický projev ho nejdřív překvapí a pak nadchne, nakonec budete oba příjemně unavení.

Býk

Je potřeba, abyste se o sexu naučily mluvit přímo a na rovinu. Návrhy, které v tomto směru dostanete, jsou naprosto jednoznačné. Pokud nechcete před dotyčným ztratit tvář, musíte mu stejně jednoznačně odpovědět. Kdybyste se rozhodly, že ho odmítnete, musíte to vyjádřit tak, aby pochopil, že to myslíte naprosto vážně.

Blíženci

V lásce nastanou problémy, s nimiž jste nepočítaly. Miláček se rozhodl, že váš erotický život zpestří způsobem, který se vám nelíbí. Než ho však striktně odmítnete, nechte si alespoň vysvětlit, co má v plánu a jak si to konkrétně představuje. To abyste věděly, o co případně přicházíte. Šance, že od základů změníte názor, je opravdu značná.

Rak

Ve vlastním zájmu byste měly o sexu a během milování mluvit co nejméně. Platí to zejména v případě, že jste na dovolené a užíváte si polední siestu. Při kvadratuře mezi Lunou a Merkurem se totiž může eroticky laděný rozhovor rychle změnit v hádku, která zapudí nejen smyslnou náladu, ale i veškerou pohodu.

Lev

Návrat dávné lásky je velice pravděpodobný, ale vám to radost neudělá. Když budete upřímné, přiznáte, že byste raději zůstaly u hezkých vzpomínek na to, co bylo. Teď jste v prekérní situaci, jelikož srdce vám našeptává, co byste chtěly a po čem toužíte, kdežto rozum vaše představy a nápady vyhodnotí jako nerozumné. Nakonec řešení najdete, ale snadné to nebude.

Panna

Nepřemýšlejte o tom, kdo koho svede. Bude lepší, když událostem necháte volný průběh, který budete ovlivňovat co nejméně. Navíc by bylo dobré, abyste celou akci odložily na pozdní odpoledne nebo večer. Polední kvadratura mezi Lunou a Merkurem se rozpadne a vy si užijete to, že na nic jiného než na sex nemusíte a nebudete myslet.

Váhy

Nepřipouštějte si úvahy, zda mezi vámi a miláčkem stále fungují vášně, nebo se jedná spíš o „manželskou povinnost“. Když začnete přemýšlet tímto způsobem, můžete si být jisté, že k ničemu rozumnému nedospějete, ale naopak si spolehlivě zkazíte náladu. Kdybyste sex pojaly jako možnost, že můžete projevit svoje nadání, budete se prezentovat jako dokonalé milenky.

Štír

Při Luně v Raku je sex nejen tím, co vás baví, ale rovněž vám vrací chuť do života. Partnerovi navíc celkem snadno dokážete vysvětlit, že je to ta nejlepší a nejpříjemnější „služba“, kterou si dokážete vzájemně poskytnout. Snažte se večer naplánovat tak, abyste se do postele dostali co nejdřív. Toho, že se budete nudit, se opravdu bát nemusíte.

Střelec

K tomu, abyste přemýšlely o lásce a o tom, jak ji vyvolenému dát najevo, vám chybí potřebná kapacita. Samy za sebe dáte přednost hovoru, kdy mu všechno řeknete jasně a stručně. Nakonec se dozvíte, že se chováte rázně a nekompromisně, což ho ovšem velice přitahuje. Když k tomu připočítáte svůj přirozený sex-appeal, je jasné, že vám nedokáže odolat.

Kozoroh

Život bez sexu jste si dosud dokázaly představit. Navíc jste tvrdily, že to vlastně vůbec není obtížné. Kdybyste však měly na stejnou otázku odpovědět nyní a upřímně, přiznáte, že by se vám „celibát“ ani trochu nelíbil. Dnes naopak intenzivně zatoužíte po erotice ve všech podobách. Naštěstí máte možnosti, jak si přání splníte.

Vodnář

Pokud jste nedávno někoho odmítly a pak si to rozmyslely, máte zaděláno na malér. Dotyčný sice čeká na to, že přiznáte svoji chybu, ale zároveň vám nic nehodlá ulehčit. Dost možná bude dávat jasně najevo, že hodlá dělat drahoty a na vás je, abyste ho sváděly a přemlouvaly. Fyzicky vás sice mimořádně přitahuje a vzrušuje, jenže pro vaši hrdost by to byla rána.

Ryby

Neměly byste připustit, aby váš erotický život hodnotily, ba dokonce kritizovaly osoby, které pohlížejí na vaše rozhodnutí a činy skrz prsty. Pokud si někoho vyhlédnete, uděláte všechno pro to, abyste ho taky dostaly. Při dnešní Luně v Raku to navíc nebude vůbec obtížné. Dotyční vás sice zkusí varovat, že riskujete, ale vy je neposloucháte a dobře děláte.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám