Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 12. května

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávné události vás psychicky hodně vyčerpaly, takže jste podvědomě daly city k ledu. Je nejvyšší čas vrátit se do reality a pro začátek byste se měly pustit do řešení docela obyčejných věcí, které jste pořád odkládaly. Než se nadějete, dojde k náhlému zvratu i v milostných sférách, například ukončíte úmorné dohady se stávajícím partnerem, nebo navážete novou známost. Každopádně budete mít důvody k radosti.

Článek

Beran

Zejména dopoledne si dávejte pozor na pusu, aby miláček neměl dojem, že si z něho děláte legraci. Všechno, co na jeho adresu pronesete, bude totiž brát velice osobně. Navíc usoudí, že vaše poznámky nejspíš pramení z toho, že máte nedostatek sexu. Pokud ho to inspiruje k tomu, že se předvede jako vášnivý a pozorný milenec, bude to super. Bohužel hrozí i možnost, že se urazí, přestane mluvit a v krajním případě se přesune z ložnice do obýváků.

Býk

Obecně se sice má za to, že máj je měsíc lásky, ale vy o tom začínáte docela vážně pochybovat. Máte dojem, že pro miláčka je důležitý jen na sex, zatímco city ho akorát zdržují. Zejména poté, co se v 8.08 hodin dostanete pod vliv trigonu mezi Lunou ve svém znamení a Plutem, bude v tomto směru naprosto čitelný. Nezadané příbuzné nebo kamarádce se nesvěřujte, vůbec by nechápala, v čem je problém.

Blíženci

Ohledně lásky a sexu potřebujete mít naprosto jasno. Na náznaky a mlhavé narážky nezareagujete. Dokonce je možné, že si jich ani nevšimnete. Pokud se s vámi chce pomilovat, měl by to sdělit na rovinu. Stejně otevřeně se zachováte i vy. Zejména večer, kdy budete pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Saturnem, dokážete o svých erotických touhách a představách mluvit tak jednoznačně, až se nestačí divit.

Rak

Sextil mezi Marsem a Uranem vám přidá nejen na vitalitě, ale i na nevypočitatelnosti. Pokud je miláček zvyklý, že dáváte přednost sexu v tradičních kulisách a v předem naplánovaném čase, ke svému údivu zjistí, že to tak pokaždé být nemusí. Ráno pod vlivem planetárních energií totiž podlehnete mimořádným touhám, takže budete mít co dělat, abyste se vůbec dostali z postele a přišli včas do práce.

Lev

Dopoledne, kdy Luna prochází vaším sektorem profese, hrozí konflikt kvůli „harašení“. Na člověka, který ohodnotí váš zevnějšek způsobem, jenž se vám nelíbí, si energicky došlápnete. Jeho vysvětlení, že to tak nemyslel a že vás v podstatě obdivuje, poslouchat nebudete. A osobám, které vás budou zklidňovat vysvětlením, že je do vás už dlouho zamilovaný, věřit nebudete.

Panna

Trigon mezi Lunou a Plutem sice vrcholí v 8.08 hodin ráno, ale na váš erotický život má pozitivní vliv celý den. Mimo jiné si uvědomíte, že není nutné hezké chvilky odkládat až na večer. S nadšeným souhlasem partnera se pomilujete už za svítání. Zároveň si slibte, že tak příjemně zahájený den musíte večer zakončit stejně vášnivě, což znamená, že dotáhnete to, co po probuzení nestihnete.

Váhy

Trigon mezi Merkurem a Saturnem působí pozitivně na partnerskou komunikaci, ale sexu moc nepřeje. Hrozí, že se začnete o něčem zajímavém bavit tak nadšeně, že naprosto zapomenete na to, že jste původně chtěli v posteli dělat něco naprosto jiného. Naštěstí ani jeden z vás to nevyhodnotí jako důsledek poklesu vzájemné erotické přitažlivosti. Ze zkušeností víte, že nemusí být každý den posvícení…

Štír

Měly byste si uvědomit, že se váš partner nedokáže změnit, ani kdyby opravdu moc chtěl. Veškeré sliby, kterými vás zahrne, může sice myslet vážně, ale realizovat je nedokáže. Právě proto je potřeba, abyste byly samy k sobě upřímné. Pokud máte už teď pocit, že váš milostný život není takový, jak by měl být, nedá se čekat, že se situace během krátké doby zásadně obrátí k lepšímu. Spíš to bohužel bude naopak…

Střelec

Ve vlastním zájmu se snažte vědomě omezit svůj akční přístup a raději vsaďte na opatrné a promyšlené jednání. Pokud máte milence, o kterém nikdo nemá ani tušení, snažte se, aby to tak zůstalo. Prozatím rande zrušte, pro jistotu omezte i telefonní, e-mailové a jiné kontakty. Může vám být sice smutno, ale to zvládnete. Kdyby se vaše nevěra provalila, což skutečně hrozí, byl by z toho pořádný malér.

Kozoroh

Nepřemýšlejte o tom, čím vás miláček okouzlil a jak vás získal. Stejně byste na to nepřišly. Při sextilu mezi Lunou a Uranem dokážete ráno s ohledem na jeho uspokojení udělat i to, co jste dosud kvůli žádnému jinému nepodnikly. Dopoledne, kdy Luna ještě bude ve vašem sektoru lásky a romantiky, si naplno uvědomíte, že váš vztah považujete za vydařený, ba dokonce výjimečný.

Vodnář

Zejména dopoledne, kdy je Luna ještě v Býku, to s vaším erotickým životem není jednoduché ani snadné. Neustále zkoumáte jednání miláčka a přemýšlíte, zda vámi náhodou nemanipuluje. Představa, že by vás sexem „odměňoval“ za vaši péči a lásku, se vám vůbec nelíbí. Nahlas se ho však na to raději neptejte, protože by se urazil. Navíc byste se dozvěděly, že jste úplně vedle.

Ryby

Luna v Blížencích vás nejspíš zbaví soudnosti a rozumného úsudku. Máte sklony zbytečně riskovat a pak se divíte důsledkům, které to zákonitě vyvolá. Přestože se nebráníte lásce na jednu noc, nyní je všechno jinak. Když se vám někdo zalíbí, stačí vám ke spokojenosti jen kratičká chvíle v těsném objetí. Nakonec si však užijete tolik vášní, že svého rozhodnutí nebudete litovat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám