Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 15. 12.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Konstelace vás zahrnou emočními podněty. Nutí vás, abyste přemýšlely o osobních vztazích, což vám ale nevadí. Uvědomujete si, že je potřeba, abyste si v této oblasti udělaly pořádek. S miláčkem však půjde všechno jako po másle. Pod vlivem jeho žádostivých pohledů usoudíte, že plány týkající se vánočních příprav můžou počkat. Vyhodnotíte naléhavost situaci a uznáte, že něžnosti a intimnosti mají přednost.

Článek

Beran 

Zejména dopoledne budete mít velice proměnlivé nálady. Když miláček hned ráno řekne něco, co vám nesedne, budete o tom intenzivně a zcela zbytečně přemýšlet celý den. Kdybyste nad tím dokázaly mávnout rukou s tím, že se něco takového stává, usnadníte si život. Místo hloubání o jeho nedostatcích můžete plánovat večerní milování.

Býk

I když toho moc nenamluvíte a s nevhodnými výroky problémy nemíváte, dnes si dávejte pozor na pusu. Když ráno na evidentně eroticky naladěného miláčka zavrčíte a vytknete mu, že na nic jiného nemyslí, zkazíte tím smyslnou atmosféru nejen pro danou chvíli, ale na celý den. Zkuste na jeho návrhy zareagovat vstřícně.

Blíženci

I když chcete a hodláte miláčkovi vynadat, nedělejte to. Vnímal by to málem jako urážku na cti a podle toho by reagoval. Večer by se možná sbalil a šel spát do obýváku, což by vás upozornilo na to, že je situace vážná. Pak byste mu musely dlouho a kajícně vysvětlovat, že jste to tak nemyslely.

Rak

Vzhledem k napjaté ranní atmosféře dobře uděláte, když sex odložíte na večer. Při neaspektované Luně z Býka se po setmění můžete těšit na milé a mazlivé, tedy velice příjemné zážitky. Ke vzrušujícím a hodně odvážným dotekům se vám podaří přemluvit i partnera, který obvykle na něco takového neslyší a nejraději by šel rovnou na věc.

Lev

Když miláček hned ráno začne s něčím, co se nebezpečně podobá žárlivé scéně, nebudete vědět, co se děje. Až později pochopíte, že objevil něco, co ho připravilo o klid. Vám pak nezbude, než abyste mu opět důrazně vysvětlily, že opravdu žárlit nemusí. Důkazy ve stylu toho, že připomenete jeho předchůdce, si však rozhodně odpusťte.

Panna

To, že jste se při výběru partnera měly rozhodnout jinak, si sice říkat můžete, ale k ničemu to není. Kdyby došlo na lámání chleba, samy přiznáte, že to s ním vlastně vůbec není špatné. Po večerním sexu pod patronací Luny z Býka samy sobě přiznáte, že v tomto směru podává naprosto skvělé výkony.

Váhy

Při Luně ve znamení Býka, jemuž stejně jako vám vládne Venuše, je celkem snadný úkol, že někoho sbalíte. Potíž však nastane ve chvíli, až začnete přemýšlet, jaké místo mu ve svém životě poskytnete a co s ním vlastně zamýšlíte. Na tuto vážnou a důležitou otázku budete obtížně hledat odpověď. Navíc hrozí, že vám dokonalý sex zatemní zdravý úsudek.

Štír

Pocit, že se nedokážete obejít bez člověka, jehož milujete, pomalu mizí. Smutno je vám po něm sice pořád, ale už si začínáte uvědomovat výhody dočasné svobody. Kdybyste chtěly sex, máte kolem dost ochotných ctitelů. Zároveň si uvědomujete, že před sebou máte perspektivní budoucnost, na kterou se začínáte těšit.

Střelec

Ohledně sexu si nemáte nač stěžovat. Miláček sice není v tomto směru moc vynalézavý, ale to nevadí. Vy se s ním o svoje erotické fantazie rády podělíte. Nakonec i on uzná, že je s vámi v posteli podstatně větší zábava, než na jakou byl dosud zvyklý. Berte to jako parádní pochvalu.

Kozoroh

Ráno je Luna sice ve vašem sektoru lásky a romantiky, ale pod nepříznivými aspekty, takže se do ničeho nenuťte. Když se rozhodnete, že sex odložíte na večer, bude to lepší. Miláček nebude nic namítat. Naopak nahlas přizná, že si romantický večer ve dvou vychutná víc než uspěchanou ranní rychlovku.

Vodnář

Představa, že se k vám partner po nějakém úletu vrací a kajícně prosí, abyste mu odpustily, se může splnit. Vy však budete svou reakcí dost překvapené. Ještě nedávno byste za podobný vývoj situace daly cokoli. Dnes si však říkáte, že jsou jeho omluvy sice pěkné, jenže si už nejste tak docela jisté, zda ho chcete zpátky.

Ryby

Jsou lidé, od nichž byste se ve vlastním zájmu měly držet co nejdál. V čele je jedinec, který vám neustále dává najevo, že se mu líbíte a že po vás touží. Jeho flirtování a vyloženě erotické narážky jste sice zaregistrovaly a vlastně vám jeho zájem lichotí, ale jeho nechcete ani omylem.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám