Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 16. června

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letitý kamarád se ocitne ve svízelné situaci a požádá vás o pomoc. Nezaváháte, však vás v minulosti několikrát vytáhl z bryndy, navíc vám rozhodně nezůstane nic dlužný. Vysvětlit to partnerovi bude dost náročné. Na základě vlastních zkušeností totiž vylučuje, že může existovat ryzí přátelství mezi mužem a ženou. Stejně vás dva už dlouho podezírá, že spolu něco máte.

Článek

Beran

Při Luně v Panně můžete mít oprávněný pocit, že jsou důležitější věci než sex. Pokud bude partner nastavený podobně, ke sporům nedojde. Oba se bez řečí smíříte s tím, že se bez erotických radovánek prostě obejdete. Potíže můžou nastat s jedinci z Blíženců, Střelce nebo Ryb. Ti budou mít dojem, že jim upíráte jejich „svaté právo“, takže můžou být dost protivní.

Býk

Při Luně v Panně máte k sexu skoro vědecký přístup. Neustále zkoumáte, co dělá partnerovi dobře a co ho nejvíc vzrušuje. Závěry, k nimž dospějete, budou dost zajímavé. Jen si dávejte pozor, aby si vašeho počínání nevšiml a nedal si dvě a dvě dohromady. Představa, že vám slouží jako pokusný králík, by se mu rozhodně nelíbila.

Blíženci

Zpozorněte, když vás miláček požádá, abyste k němu byly upřímné a řekly mu, co si myslíte o vašem vztahu, včetně sexuálního vyžití. Může vás sice přesvědčovat, že chce znát pravdu, ale ve skutečnosti je to to poslední, o co opravdu stojí. V takové situaci musíte nasadit bezelstný výraz, naladit líbezný úsměv a začít vyprávět o tom, že je skutečná jednička a že jeho místo ve vašem srdci nikdo a nic neohrozí.

Rak

Času, který můžete věnovat partnerovi, máte podstatně méně, než by se vám líbilo. Když se ale rozhodnete, že kvantitu nahradíte kvalitou, dokážete smysluplně využít každou minutu, kterou máte k dispozici. Navíc se můžete těšit na to, že zareaguje vstřícně. Sám od sebe a nahlas vás pochválí, že jste mu připravily úžasné erotické překvapení.

Lev

Při Luně v Panně budete mít s láskou trochu potíže. Hrozí, že se buď vy, nebo miláček až příliš zaměříte na hmotné podmínky, které váš vztah ovlivňují, a na ostatní zapomenete. Snažte se tedy mít neustále na paměti, že jsou i důležitější věci, jen tak to dokážete náležitě podat jemu. Ve finále byste si večer nepovídali o tom, jestli si na zahradě postavíte bazén nebo koupíte auto, ale budete si špitat smyslná vyznání, která povedou k vášnivému milování.

Panna

Je pochopitelné, že chcete, aby byl miláček v sexu spokojený. Stejně tak je v naprostém pořádku, že uděláte pro to všechno, co se dá. V žádném případě však nesmíte dopustit, abyste jeho erotické uspokojení vyvažovaly svými negativními pocity. Prostě se snažte myslet na vlastní blaho stejně intenzivně jako na to jeho. Díky tomu máte šanci, že vztah konečně vyladíte do rovnovážné podoby.

Váhy

I když si namlouváte, že jste bláznivě zamilované, racionální stránka vaší osobnosti stejně vítězí. Pokud máte pocit, že se partner chová v nějaké oblasti nerozumně či nehezky, hned vám v hlavě začne blikat pomyslný varovný signál. Dobře si uvědomujete, že jde o něco, co byste měly brát vážně. Díky dosavadním zkušenostem si uvědomujete, že některé charakterové vady ani ten nejlepší sex nevyváží.

Štír

I kdyby nefungovalo vůbec nic a veškeré aktivity vám přinesly jen rozčarování nebo rovnou zklamání, s erotickým životem můžete být spokojené. Nemusíte se tedy ani moc nutit do toho, abyste se ráno k miláčkovi přivinuly a probudily ho něžnými polibky. Milování vás oba zásobí pozitivní energií na celý den.

Střelec

Ironické poznámky, které máte tendenci pronášet na adresu miláčka, si raději odpusťte. Materiálu k nim budete mít sice na rozdávání, ale přesto byste se měly mírnit. Všechno si má totiž sklony vyložit po svém a hůř, než by vás vůbec napadlo. Když se naštve tak, že nebude reagovat na slova ani na erotické podněty, nemůžete se divit.

Kozoroh

Opozice mezi Lunou a Jupiterem vás nutí k nezvyklé velkorysosti. Existuje proto možnost, že miláčkovi odpustíte i to, co by mu jindy neprošlo. Naštěstí si všechno, co pro něho děláte, velice dobře uvědomuje. Navíc ho ani nenapadne, aby vám za odměnu nabídl sex. Dobře ví, že když počká do večera, zatoužíte po něm samy od sebe…

Vodnář

Moc dobře víte, že harmonický erotický život pro svou spokojenost nutně potřebujete. Potíž je v tom, že si nejste jisté, zda vaše potřeby dokáže uspokojit stávající partner. Pokud si už teď říkáte, že váš vztah má mezery, uvědomte si, že se potíže samy od sebe nevyřeší. Tyto úvahy sice nejsou příjemné, ale když své pochybnosti budete ignorovat, časem se situace ještě zhorší.

Ryby

Při opozici mezi Lunou a Jupiterem máte sklony chovat se tak velkoryse, až si tím škodíte. Máte-li pocit, že se vám partner v posteli ani v životě pořádně nevěnuje, nehledejte pro něho omluvy za každou cenu. Tím, že si budete namlouvat, že to má těžké, celou situaci jen zafixujete. Ve vlastním i jeho zájmu se mu snažte taktně vysvětlit, že se vám nynější stav nelíbí a že byste to chtěly změnit.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám