Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 17. 11.

Foto: Hugo Felix, Shutterstock.com

Foto: Hugo Felix, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když si partner ve společnosti nebo před návštěvou začne hrát na frajera, tvařte se, že jste si toho nevšimly. Bude se vás totiž snažit vyprovokovat, případně probudit ve vás žárlivost, ale tu radost mu přece nedopřejete! Provokativní nálada se ho bude držet až do večera, než se názorně přesvědčí, že každý experiment nemusí skončit úspěchem. Jeho nápady a zkoušení nových poloh totiž budou probíhat stylem pokus – omyl, dokud se neunaví.

Článek

Beran 

Při Luně v Býku bude na váš vkus probíhat všechno erotické neobyčejně pomalu. Miláček neví, zda chce, nebo nechce, a vy nevíte, zda mu máte rozhodování usnadnit, nebo ho nechat, ať se v tom plácá. V každém případě bude lepší, kdybyste si vybrali jeden směr a tím se vydali. Díky tomu bude mezi vámi jasno a doma klid.

Býk

Vzhledem ke kvadratuře mezi Lunou a Saturnem, která vrcholí v 19.21 hodin, bude prozíravé zvážit, zda na erotiku skutečně máte náladu. Jakmile se miláček uvelebí u počítače, televize nebo podobně, přestane komunikovat, čím dá najevo, že nechce být rušen. Nesnažte se ho „zlomit“. Přijměte jeho postoj s tím, že si na erotiku klidně počkáte, až budete oba v lepším rozmaru.

Blíženci

Na vlastní kůži si ověříte, že se při sexu můžou stát nejrůznější trapasy. Naštěstí je dokážete vyřešit úsměvem. Když se miláček začne omlouvat, vysvětlíte mu, že už jste na všechno zapomněly. Váš velkorysý přístup sklidí uznání. Sice nahlas nic neřekne, ale z jeho jednání bude jasné, že ho vaše reakce potěšila.

Rak

S projevy lásky to nepřehánějte. To, že partnera milujete, ještě neznamená, že budete plnit veškerá jeho přání. V tom, co je opravdu důležité, naopak trvejte na splnění svých požadavků. Pak mu můžete jako určitou kompenzaci nabídnout něco, co bude příjemné jemu. Získáte tím oba, neb se bude snažit vám velkorysost oplatit.

Lev

Na to, abyste se jeden druhému věnovali, máte dostatek času i energie. Kdybyste dokázaly děti zaměstnat tak, aby vás nerušily, užijete hodně fyzického potěšení. Obvykle jim sice nepouštíte filmy kvůli tomu, abyste se mohli věnovat erotickým hrátkám, ale dnes byste mohly udělat výjimku.

Panna

Hlavně si nenechte namluvit, že se nezdar vašeho erotického života odvíjí od toho, že věčně nemáte na nic čas. V takovém případě musíte vyrazit do protiútoku, aby se miláček začal krotit. Bez náznaku výčitek můžete poznamenat, že kdyby častěji přiložil ruku k dílu, měly byste hned víc času i nálady na dovádění v ložnici.

Váhy

Partner vás miluje, ale občas se chová tak, aby vám ho všechny kolem záviděli. Vy sice máte pocit, že jsou emocionální projevy až moc prudké, ale nahlas mu to neříkejte. Během dne se ho snažte utahat tak, že večer na nějakou divočinu v posteli ani nepomyslí. Dokonce je možné, že aktivitu přenechá vám.

Štír

Luna je sice ve vašem partnerském sektoru, ale kromě kvadratury se Saturnem žádný jiný aspekt neuzavírá. Není proto divu, že vám připadá, že je na světě spousta důležitějších věcí než sex. V tomto ohledu byste však měly spíš brát v úvahu názory miláčka, který vás ujišťuje, že podle jeho názoru ani pro něj ani pro vás nic důležitějšího není.

Střelec

Klidně miláčkovi řekněte, že si může vybrat mezi vzrušujícím erotickým zážitkem, nebo teplým menu o několika chodech. Když se budete věnovat jednomu, nebudete mít na to druhé čas ani energii. Naštěstí pochopí, co je pro něho důležité. Buď se vzdá jídla, nebo navrhne, že uvaří on.

Kozoroh

Konečně se na svůj erotický život dokážete podívat objektivně. Dojde vám, že sice není dokonalý, ale zase se pochválíte za pokroky, které jste společně s partnerem udělali. Opět se přesvědčíte, že milostný a sexuální soulad není samozřejmost, nýbrž výsledek vašeho oboustranného snažení.

Vodnář

Zejména večer, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Saturnem ve svém znamení, máte sklony postupovat v lásce a ve vztazích až příliš kategoricky. Kdybyste dokázaly přiznat, že občas může mít pravdu i miláček, vyhnete se mračení, nebo tiché domácnosti. Navíc by sex probíhal v mnohem uvolněnějším duchu.

Ryby

Všemu, co vám miláček vypráví o svých bývalých láskách a závratných erotických úspěších, opravdu věřit nemusíte. Zkuste aspoň připustit možnost, že vám to říká proto, aby stoupl ve vašich očích. Nedokáže pochopit, že si ho vážíte kvůli úplně jiným věcem. Podstatné je, aby se zbavil pocitu ohrožení, který kazí vaše milování.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám