Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 18. 8.

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Reklama

Komunikujete spolu jako obvykle, jenže stejně se nemůžete zbavit dojmu, že jste si to hlavní prozatím nedokázali vyříkat. Využijte přízně vesmíru a otevřete citlivé téma, které přece nemůžete odkládat donekonečna. Díky tomu se vyhnete riziku, že z pouhého nedorozumění uděláte věci, kterých budete litovat. Je to nutné tím spíš, pokud jsou ve hře zhrzené city, domnělá nevěra, nebo nesoulad v posteli.

Článek

Beran

Dotyčný vám bude malovat v růžových barvách, že po jeho boku budete mít ráj na zemi a budete si žít jako v pohádce. Myslí to vážně. Potíž je v tom, že si vůbec neuvědomuje rozsah povinností a starostí, které by to pro vás současně znamenalo. Právě proto je potřeba, abyste vzaly v úvahu obě stránky téže mince, čili že nic není zadarmo. Snažte se o to, abyste neměly úsudek zastřený jeho rozmazlováním při sexu.

Býk

Při Luně v Kozorohu narazíte na záležitosti, s nimiž prozatím nemáte mnoho zkušeností. Hrozí například to, že se setkáte s člověkem, který je ještě žárlivější než vy. Když se poprvé začne dožadovat přísahy, že ho nikdy neopustíte, bude vám to připadat milé, až dojemné. Jakmile z vás bude páčit podobná ujištění několikrát za večer, uvědomíte si, že něco není v pořádku. Milování s ním sice bude excelentní, jenže harmonický vztah z toho nekouká.

Blíženci

Luna v Kozorohu vám hned ráno vnukne představu, že vám ohledně lásky, erotiky a sexu štěstí stejně přát nebude, takže přestanete o cokoli usilovat. Tímto laxním přístupem však paradoxně přitáhnete značnou pozornost mužů. Patrně usoudí, že skrýváte nějaké dráždivé tajemství, které je přímo ponouká, aby ho rozluštili.

Rak

O tom, zda vás partner miluje tak, jak jste si představovaly, raději vůbec nepřemýšlejte. Vaše závěry by zrovna nedopadly v jeho prospěch. Kdybyste se ale samy sebe zeptaly, zda vám pomáhá a je k dispozici pokaždé, když to potřebujete, musíte odpovědět, že ano. Když k tomu připočtete i vydařený intimní život, připustíte, že vlastně nemáte co řešit.

Lev

Kdybyste si chtěly sex parádně užít a nevadila by vám rychlovka, zkuste to ráno. Využijete tak energii Luny. Ta sice váš sektor lásky a romantiky v 7.58 hodin opouští, ale do té doby vám fandí ve všem, co se týká sexu. Vzbudíte se sice dřív, než míváte ve zvyku, ale zase budete plné energie, která vám vydrží až do pozdního večera.

Panna

Zvládnete věci, které jste považovaly skoro za nemožné. Dosud jste se miláčkovi třeba ostýchaly otevřeně sdělit, co nechce a co naopak potřebujete, aby vaše radost ze sexu byla dokonalá. Když se v tomto směru překonáte, zjistíte, že to vlastně není tak složité. Efekt se dostaví poměrně rychle a budete nadšené.

Váhy

Pocit, že vám partner neříká všechno důležité, co by rozhodně měl, je stále silnější. Na detektiva jste si sice původně hrát nechtěly, ale teď je vám jasné, že jinak se k potřebným informacím nedostanete. To, na co přijdete, vás hodně překvapí, ale taky nadchne. Potvrdíte si, že je nejen skvělý milenec, ale i dobrý člověk.

Štír

Ohledně lásky se dokážete s partnerem docela dobře domluvit. Když mu na rovinu povíte, že na sex za kuropění nemáte náladu, ale zato mu slíbíte, že budete při chuti večer, bude spokojený. Dojde mu, že emoce, hýčkání i „postelové aktivity“, o které by po ráno marně usiloval, dostane v pozdějších hodinách v luxusním balení.

Střelec

Ráno ještě budete mít jasno ohledně svých citů a toho, že je vaší osudovou láskou opravdu stávající partner. Pak se ale vaše jistoty začnou rozplývat, a tím pádem i kazit nálada. Aby den neskončil hořce, preventivně se snažte vyvarovat veškerých diskusí, které se týkají peněz. Klidně řekněte nahlas, že do rodinné pohody, natož do ložnice téma financí tahat nechcete a nebudete.

Kozoroh

Sex bude skvělým a účinným lékem na nejrůznější stesky. Z práce můžete sice přijít naštvané, ale jakmile se stulíte do miláčkovy náruče, ucítíte, jak z vás stres, zloba a frustrace pomalu mizí. Budete se cítit čím dál lépe, a hlavně bezpečně. Milování vaše pozitivní emoce ještě umocní, a kdyby první kolo nezafungovalo tak, jak potřebujete, můžete si klidně dopřát druhé.

Vodnář

I když se to nezdá, partner je citlivá duše. Právě proto se musíte chovat laskavě, vstřícně a rozumně. Můžete mít sice pocit, že byste ho mohly v posteli mnohému přiučit, ale nahlas to vůbec nenavrhujte. Zkuste využít energii časně ranního sextilu mezi Lunou a Jupiterem ve vašem znamení. To, čeho chcete v milování docílit, to mu názorně ukažte. Slova vlastně nejsou potřeba.

Ryby

Nehrňte se do role oficiální partnerky člověka, který je sice okouzlující a přitažlivý, ale taky hodně přelétavý. Když vás rozum nabádá, abyste se v tomto případě raději držely v pozadí, měly byste poslechnout. Pro vás osobně, a zejména vaše sebevědomí bude lepší, když dotyčný bude utíkat od jiných za vámi, než aby to bylo opačně.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám