Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 2. 2.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vesmír k vám bude štědrý a zásobí vás spoustou energie i nepřehlédnutelným půvabem. Tak si hned ráno důkladně rozmyslete, co chcete, a pak o to v duchu, či nahlas požádejte. Dostanete to! Splní se vám i přání, které se týká milování. Jen počítejte s tím, že miláček bude mít hravou, až rozvernou náladu, a proto si na erotické dovádění vyčleňte víc času než obvykle. Jindy byste ho s některými výmysly poslaly do háje, ale tentokrát budete nadšené.

Článek

Beran 

Když se rozhodnete něco zásadního udělat, umíníte si, že v tom musíte být ze všech nejlepší. Pokud byste chtěly začít tím, že se budete překonávat v sexu, podaří se vám to jedna radost. Díky novoluní ve vašem sektoru věcí skrytých vaše intuice zafunguje tak, že bude překvapený nejen miláček, ale hlavně vy.

Býk

Při Luně v Rybách dokážete skoro nemožné. Fyzickou přitažlivost spojíte s vášněmi a přátelským porozuměním, což ve finále způsobí, že vám snad každý bude zobat z ruky. Pokud si chcete s někým začít, máte zelenou. Toho, že by na vaše svádění nereagoval, se nebojte. Spíš to vypadá, že zabere až moc.

Blíženci

Zprávy, co dělá váš bývalý, si vyslechněte, ale nekomentujte. To, že se chová jinak, než se choval k vám, už není vaše věc. Vy si jen hrdě můžete říct, že vy jste s ním podobné problémy neměly. Neřešte, jestli to bylo proto, že ho ve vaší společnosti něco podobného vůbec nenapadlo, nebo proto, že byste to nedovolily.

Rak

Sextil mezi Sluncem a Uranem vám dodá odvahu, o které byste jindy ani neuvažovaly. Když někoho chcete, dokážete mu to dát najevo způsobem, kterému nemá šanci odolat. Přitom zjistíte, že je to vlastně snadné. Dokonce vám může být líto, že jste k podobně otevřenému postupu nepřistoupily už dávno. Měly byste v životě mnohem víc radostí.

Lev

O váš milostný život se zajímají rodiče, což pro vás není novinka, takže se s tím dokážete vyrovnat. Když vám však do toho, co v této oblasti podnikáte, začnou mluvit potomci, budete na rozpacích. V krajním případě to může dopadnout tak, že budete svůj nový objev tajit, chodit na rande do vzdálených míst a objímat se pod rouškou noci v parku na lavičce.

Panna

Některé záležitosti byste měly nechat proběhnout a nijak do nich nezasahujte. Jde o spolehlivý způsob, jak využijete energii novoluní ve svém partnerském sektoru. Když všechno, včetně toho, jak bude vypadat váš milostný život, necháte na partnerovi, proběhne den v klidu. Večer vás čekají intimní radovánky, které budou přesně takové, jak máte rády.

Váhy 

Kdybyste chtěly a potřebovaly váš erotický život zpestřit, vydejte se do sex-shopu nebo do obchodu s luxusním dámským prádlem. Kromě jiného byste si měly pořídit krajkovou masku. Jakmile si ji nasadíte, můžete se chovat nespoutaně, jak jste vždycky chtěly, jenže vám třeba stud nedovolil.

Štír

Sex vám bude nejvíc vyhovovat těsné poté, co se v 6.06 hodin dostanete pod vliv sextilu mezi Sluncem a Uranem. Milování bude sice poměrně rychlé, ale ze všemožných hledisek uspokojující. Můžete si být jisté, že vám zajistí dobrou náladu na celý den.

Střelec

Naděje, že se váš milenec konečně rozejde se svou oficiální partnerkou a bude jenom s vámi, pomalu pohasíná. Navíc se ve vašem nejbližším okolí objeví někdo, kdo z vašeho srdce vytěsní zadaného jedince, který jen slibuje. Vypadá to, že v lásce i sexu začnete psát zbrusu novou kapitolu.

Kozoroh

Novoluní ve vašem sektoru komunikace vám poskytne spoustu šancí na seznámení s novými lidmi. Najít je můžete třeba na sociálních sítích. Obvykle je vám tento způsob navázání kontaktů protivný, ale teď si říkáte, že to můžete aspoň zkusit. Jestli se mezi nimi objeví potenciální milenec, prozatím není jasné, a to hlavně proto, že ještě samy nevíte, zda o někoho takového ve svém životě vůbec stojíte.

Vodnář

Rande naslepo, které vám domluví kamarádka, nebude takový propadák, jak jste se obávaly. Půjde o člověka, který vás sice neoslní ani nedostane do kolen, ale budete si s ním celkem dobře rozumět. Když vám navrhne další schůzku, měly byste souhlasit. Třeba se posunete do důvěrnější roviny.

Ryby

Na některé muže byste měly zapomenout a jisté vztahy byste si neměly připomínat. Smiřte se s tím, že něco se už prostě nevrátí. Když se podvolíte pozitivnímu vlivu časně ranního sextilu mezi Sluncem a Uranem, dojde vám, že to nové, co přichází, může být ještě lepší. Navíc vám do života přinese podstatně více erotického vzrušení.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám