Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 20. 10.

Foto: Standret, Shutterstock.com

Foto: Standret, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžete mít pocit, že všichni kolem nemluví o ničem jiném než o práci. V zaměstnání to ještě vydýcháte, ale když miláček začne detailně popisovat profesní problémy, které musí řešit, budete mít co dělat, abyste udržely nervy na uzdě a úsměv na tváři. Pokud to dokážete, vypovídá se poměrně rychle a uvolní se. Když následně prohodí něco v tom smyslu, že na dnešní noc nezapomenete, bude to tutovka. Úplňkové překvapení vás skutečně čeká, jen není jasné, jestli vás pohorší, rozesměje, nebo rozvášní.

Článek

Beran

O partnera se neobávejte. Z hodnověrných pramenů se dozvíte, že šanci měl, a přesto slib věrnosti neporušil. Ani v takovém případě však nesmíte narušit vztahovou rovnováhu. O tom, co jste se dozvěděly a co vás tak potěšilo, s ním nemluvte. Chovejte se stejně jako obvykle. Večer můžete „za odměnu“ trochu přidat na obrátkách při milování.

Býk

Ohledně lásky a erotiky budete mít vynikající nápady. Skvělé budou zejména ty, které vám vnuknou sny. Když se ráno probudíte, vážně začnete přemýšlet, jak vám něco tak odvážného vůbec mohlo přijít na mysl. Kdybyste přece jen připustily, že milostný život ozvláštníte erotickými pomůckami, přesvědčíte se, že od snů ke skutečnosti zase není tak daleko.

Blíženci

Měly byste miláčkovi vysvětlit, že se v posteli sice nechováte typicky, ale přesto ho vášnivě milujete. Když se při sexu začnete smát, bude velice překvapený, protože nic takového od vás nečeká. Snažte se ho citlivě upozornit na to, že podobné situace s vámi může zažívat častěji, jelikož se už nehodláte krotit ani kontrolovat.

Rak

Při úplňku ve svém sektoru profese máte na práci pořád něco, co se vám zdá důležitější než sex. Miláček je však v tomto směru jiného názoru. Až se v 21.59 hodin dostane Luna do Býka, přestane na vás naléhat a změní taktiku. Začne se tvářit tak smutně, že by se nad ním ustrnula i osoba se srdcem z kamene, což vy rozhodně nejste.

Lev

Ohledně vztahu jste nejspíš na rozpacích. To, co mezi vámi je, se vám velice líbí, ale zároveň si uvědomujete, že to pořád není dokonalé. Pokud chcete, aby se situace zlepšovala, musíte být objektivní a slevit z přehnaných nároků. Když miláčka srovnáte s partnery kamarádek, příbuzných či známých, uvědomíte si, že jste na tom vlastně moc dobře. Večer v ložnici si to několikrát potvrdíte.

Panna

Úplněk ve vašem sektoru erotiky a sexu se vám postará o rušný erotický život, i kdybyste nechtěly. Ve vlastním zájmu byste však měly postelové dovádění odložit až večer. Při Luně v Býku, kam vstupuje v 21.59 hodin, si dokážete vzájemné něžnosti vychutnat podstatně intenzivněji. Navíc máte spoustu zajímavých nápadů, jak si milování zpestříte.

Váhy

Ohledně lásky budete mít jasno. Naprosto přesně víte, koho chcete. Ještě důležitější je to, že víte i to, koho nechcete. Navíc umíte přesně definovat, co vám na něm vadí. Dotyčnému to však říkat nemusíte. Sdělily byste mu sice pravdu, jenže by ho to ranilo. Zvlášť v tom, co se týká sexu, není na upřímnost stavěný.

Štír

Pozor si dávejte zejména na projevy své žárlivosti. Když budou přiměřené, vztah okořeníte, ale kdybyste to přeháněly, mohlo by u vás doma zavládnout dusno, nebo naopak bouřlivé ovzduší. Neprovokujte, jelikož nemáte v rukou důkazy pro svá tvrzení, a jen planě spekulovat a obviňovat není důstojné vás obou.

Střelec

Při úplňku ve svém sektoru lásky a romantiky v posteli nepřekvapíte jen partnera, ale hlavně samy sebe. Zejména ve chvíli, kdy naplno projevíte svou erotickou vynalézavost, bude naprosto konsternovaný. Vy pak budete mít co dělat, abyste mu vysvětlily, kam na ty nápady chodíte…

Kozoroh

O partnera se nestrachujte. I když se navenek tváří jako frajer, kterému není cizí žádný hřích, ve skutečnosti je to beránek. Kdybyste mu ale dokázaly alespoň v ložnici dávat najevo, že jeho mužskou stránku ctíte a že jste jeho sexuální dovedností nadšené, bude to s postupujícím časem čím dál lepší, kolem půlnoci přímo vynikající.

Vodnář

Lásku dokážete nejenom prožívat, ale taky o ní mluvit. Zejména poté, co se v 16.56 hodin uskuteční úplněk ve vašem sektoru komunikace, budete obzvlášť nápadité, výřečné a výkonné. Kdybyste hodlala někoho přesvědčit o svém citovém i erotickém zájmu, máte zelenou. Zcela jistě se vám to podaří.

Ryby

To, že jste se zbavily otravného ctitele, ještě nic neznamená. Ve vašem případě hrozí, že záhy objeví někdo snad ještě protivnější. Navíc jde o člověka, kterého vám ostatní závidí, a vůbec nechápou, proč ho nechcete. Vy jim totiž nedokážete vysvětlit, že se ve společnosti chová zcela jinak než v soukromí, když jste jen sami dva.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám