Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 24. 11.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Reklama

Něžnosti, intimnosti a erotika patří k věcem, které dávají vašemu životu smysl. Milujete se rády a s chutí, což partner pochopitelně vítá. V důvěrné chvilce, která sexu předchází, dokonce můžete společně najít řešení problémů, které jste dosud považovaly za bezvýchodné. Jak se zdá, ve vašem případě sex funguje jako výtečný rádce.

Článek

Beran 

S city si dokážete poradit způsobem, který partnera nadchne. Příznivý bude zejména večer, kdy se Luna přesune do velkorysého Lva. S touto vesmírnou pomocí se dokážete na miláčka naladit tak, abyste bez jediného slova pochopily, co chce a co mu dělá dobře. Když vás začne chválit jako milenku snů, vůbec nepřehání.

Býk

Někdo vám patrně začne tvrdit, že ho dramatický vývoj vašeho vztahu vůbec nepřekvapuje, protože to tušil už dávno. Naštvete se. Dokonce nevydržíte a důrazně se zeptáte, proč vás na nebezpečí neupozornil už dřív. Nic však není ztraceno. Když se pokusíte s miláčkem usmířit, půjde to snadněji, než myslíte. Oba si prozatím aspoň v duchu slíbíte, že spolu začnete znovu a podle jiných pravidel.

Blíženci

To, že se s partnerem v názorech lišíte, s vámi a s vaším vztahem nic neudělá. Zejména odpoledne, kdy už bude váš vládce Merkur ve Střelci, tento vesmírný vliv můžete využít naplno. Nejdřív se sice pohádáte, vzápětí se ale usmíříte a nakonec budete svorně vymýšlet rafinované erotické praktiky. Celkově lze konstatovat, že se nebude ani chviličku nudit.

Rak

Ve vašem případě nastane nejlepší doba na sex časně zrána. Využijete stoupající energii opozice mezi Lunou a Plutem, která vrcholí v 6.47 hodin. S její pomocí prožijete milování, které bude sice rychlé, ale vám poskytne všechno, co potřebujete a chcete. Navíc vás spolehlivě nabije nadprůměrnou dávnou energie.

Lev

Klidně si přiznejte, že v lásce nestojíte o vzrušení ani o překvapení, ale především o jistoty. Právě proto byste se měly mírnit v projevu. Merkur vstupuje do vašeho sektoru lásky a romantiky, což neznamená, že jeho vlivu podlehnete. Čím méně budete mluvit, tím to pro váš vztah bude prospěšnější.

Panna

V přítomnosti partnera se musíte chovat tak, aby vám nikdo nemohl nic vytknout, ani kdyby se opravdu snažil. Zapomeňte zejména na pokusy flirtovat, byť ve vší počestnosti. Během dopoledne by vám sice ctitele pomyslně padali k nohám, jenže by vás to vyšlo hodně draho. Když se preventivně vzdáte důvěrnějších debat, ušetříte si potíže.

Váhy

To, že s vámi někdo mluví o svých snech, které jsou až podezřele podobné těm vašim, ještě neznamená, že to tak opravdu je. Je docela možné, že vás dotyčný předem vyhodnotil jako osobu, která mu vyhovuje, a teď vás tímto způsobem promyšleně svádí. V tom byste měly mít jasno dřív, než s ním skončíte v posteli. Po sexu budete mít v hlavě zatemněno a schopnost objektivního odhadu situace klesne na nulu.

Štír

Nepřemýšlejte o tom, proč je váš vztah tak v pohodě a proč se ani na nejbližší dobu žádné komplikace nerýsují. Bude lepší, když si tento příjemný a po všech stránkách vyhovující stav naplno vychutnáte. Skvěle se budete cítit jak po stránce duševní, tak tělesné. A když se uvolníte, užijete si také parádní večer plný sexu.

Střelec

Miláček konečně pochopí, koho ve vás má. Bude s tím trochu problém, protože jen těžko chápe, že jste po jeho boku dosáhly sfér, kam se sotva někdy dostane. Je na vás, abyste mu vysvětlily, že vaše stávající úspěchy jsou i jeho zásluha. Když ho navíc ujistíte, že je v sexu naprostá jednička, přestane vymýšlet hlouposti.

Kozoroh

V lásce a zejména v erotice byste se měly připravit na nejrůznější situace. Když vám miláček dá najevo, že o milování zrovna nestojí, neberte si to osobně, ani nepátrejte po milenkách. Pravděpodobnost, že je opravdu jenom unavený, je neobyčejně vysoká. Kdybyste to dokázaly respektovat, vašemu vztahu to prospěje.

Vodnář

V oblastech lásky nastanou zásadní změny. Zatímco dopoledne budete mít intenzivní pocit, že se nic zajímavého neděje ani dít nebude, večer bude všechno jinak. Aktivně se začne chovat především stávající partner. Jeho erotické nápady budou tak zajímavé a originální, že vás mile překvapí. Budete muset konstatovat, že přišel s něčím, co by vás vůbec nenapadlo.

Ryby

Miláček i jeho erotické představy vás vyloženě baví. Pokud si chcete jeho nápady vychutnat a užít, musíte si přivstat. Kulminace vašich spojených erotických talentů spadá na čas kolem 6.47 hodin. Využijete tak energii opozice mezi Lunou a Plutem, která slibuje mimořádně smyslné zážitky.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám