Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 25. 8.

Foto: Inside Creative House, Shutterstock.com

Foto: Inside Creative House, Shutterstock.com

Reklama

Ráno raději nelaškujte! Když budete oba nejvíc rozvášnění a rozněžnělí, budík vás nekompromisně upozorní, že musíte do práce. Z toho budete minimálně celé dopoledne rozmrzelí. Osud si na vás nachytal další poťouchlost i na večer. Nejspíš zjistíte, že jste se v něčem totálně spletly. Přiznejte to a chybu opravte. Hlavně se netvařte, že je vše v pořádku v plané naději, že se na to nepřijde. Partner to čirou náhodou odhalí.

Článek

Beran

Milostný život vám připadá v pořádku. Pokud toužíte po skutečně výjimečném sexuálním zážitku, odložte důvěrnosti na podvečer. Využijete energii opozice mezi Lunou a Venuší, která vrcholí v 17.56 hodin, ale její vliv se rozprostře na celý večer. O projevy vášní se nebudete muset snažit, oběma to půjde samo.

Býk

Lidi, kteří vás bedlivě pozorují a stále dokola opakují, že jste se změnily, poslouchejte. Když se navíc dozvíte, že jste sexy, neupejpejte se s tím, že to není pravda a že přehánějí. Kdyby byl miláček o takových věcech ochotný mluvit, rozhodně vám to potvrdí. Musíte se prozatím spokojit s tím, že milování bude ohnivější než obvykle, ale láskyplné vyznání a obdiv z něho stejně nevypadnou.

Blíženci

Než se necháte zaslepit sladkými slůvky, důkladně pozorujte, jak se u toho dotyčný tváří. Vyznání se dobře poslouchají, což ale nezaručuje, že je myslí vážně. Při dnešních konstelacích je na místě zdrženlivost a opatrnost. V žádném případě nedovolte, aby vás emoce a příslib mimořádných sexuálních zážitků ovlivnily natolik, že budete ochotné uvěřit všemu. Rozhodně nikomu nic nepůjčujte ani nikomu nedělejte ručitele, tím spíš pokud jsou ve hře peníze.

Rak

Měly byste si uvědomit, že miláček má spoustu starostí stejně jako vy. Na rozdíl od vás se však s nimi obtížně potýká. Kdybyste si u něho chtěly šplhnout a stát se nepostradatelnými, je to poměrně snadné. V takovém případě mu nesmíte nabídnout hotové řešení, nýbrž ho nasměrovat tak, aby měl pocit, že se k cíli propracoval sám. Kdybyste mu dobré nápady vnukly v ložnici, bude mít ještě větší radost.

Lev

I z opozice mezi Lunou v Beranu a Venuší ve Vahách si dokážete vybrat to, co je pro vás, váš vztah, a zejména erotický život prospěšné. Své city dáváte najevo způsobem, který přesvědčí o jejich kvalitě každého, na koho se zaměříte. Nejspíš se nechá slyšet, že jste naprosto neodolatelné, takže vás nedokáže odmítnut, i kdyby nakrásně chtěl.

Panna

I kdyby vás napadlo, že dotyčného získáte bez ohledu na to, že je zadaný a má rodinu, nedělejte to. Můžete si sice myslet, že se k sobě hodíte mnohem víc, což může být dokonce pravda, přesto se držte zpátky. Jinak si zkomplikujete život takovým stylem, že bude těžké najít východisko. Mužů se přece kolem vás motá hodně, takže si můžete vybrat někoho s vyřešenou minulostí.

Váhy

Váš partner mívá na všechno odpověď. Vy se ho sice snažíte přesvědčit, že není potřeba, aby kvůli tomu vyvolával konflikty, když se jim při troše chtění a dobré vůle může vyhnout. Naštěstí vás zná natolik, že vaše slova nebere na lehkou váhu. Navíc si velice dobře uvědomuje, že každá hádka v rodině narušuje harmonii mezi vámi, což nehodlá riskovat.

Štír

Uvědomte si, že vášeň se má ve vztahu používat jako koření, které je užitečné a vítané, když se dávkuje s rozumem a občas opatrně. Platí to zejména v případě, že máte nového partnera. Když najednou odtajníte všechny své erotické fantazie a touhy, riskujete, že se lekne, nebo si přestane věřit. Usoudí, že s vámi nedokáže udržet krok a zmizí, což jistě nechcete.

Střelec

Se svou erotickou energií hospodaříte skoro marnotratně. Partnerovi dáváte při každé příležitosti najevo, že sex je to, co vás baví a co vás naplňuje chutí do života. Naštěstí má pro vás pochopení, takže vaše roztoužené nálady sdílí, jak jen mu čas a síly dovolí. Tentokrát bude při chuti, takže se můžete těšit na vzrušující zážitky.

Kozoroh

Opozice mezi Merkurem a Neptunem sice obecně příznivá není, ale na vás a vaše vztahy má blahodárný vliv. Když se potenciální partner zásluhou konstelací až moc rozpovídá a bude vás přesvědčovat o něčem, co se sice hezky poslouchá, ale prokazatelně není pravda, uvědomíte si, že tudy cesta nevede. Vzdáte se erotikou nabitého večera, ale taky se vyvarujete bolestného zklamání.

Vodnář

S partnerem se domluvíte téměř na všem poměrně rychle a snadno. Když hned ráno tajnosnubně naznačíte, že večer počítáte se sexem, svou činorodostí vám málem vyrazí dech. Jakmile začne třeba uklízet nádobí po snídani a skládat je do myčky, pochopíte, že mu na tom, abyste se ocitli v posteli co nejdřív, tuze záleží. Pořádně se rozvášníte, v tom se nemýlí.

Ryby

Je potřeba, abyste se na všechno ohledně lásky podívaly rozumně. Když konstatujete, že vás velice přitahuje člověk, kterého vyhodnotíte jako rizikového partnera, zkuste nad tím zapřemýšlet s chladnou hlavou. Nenamlouvejte si, že byste ho měly jen pro fyzické potěšení a city nechaly u ledu. Vaše záměry sice mají logiku, jenže byste svá předsevzetí stejně nedodržely.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám