Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 26. 1.

Foto: BaanTaksinStudio, Shutterstock.com

Foto: BaanTaksinStudio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miláček bude vstřícný, vnímavý a výtečně naladěný. Dokonce slíbí, že místo vás vyřídí nebo udělá něco, do čeho se vám vůbec nechce. Překvapí vás rychlost, s jakou to zvládne. Na oplátku však může požadovat lichotky, něžnosti a ujišťování, že je pro vás ten nejdůležitější na světě. Však vás neubude, když mu vyhovíte. Třeba přijdete na chuť i jeho nápadům ohledně sexu a krásně si to spolu užijete.

Článek

Beran 

Láska může mít spoustu podob. Ty nejnovější se vám však nezamlouvají. Máte pocit, že vás miláček nutí do něčeho, co je vám cizí a s čím se kvůli své povaze nedokážete srovnat. Naštěstí mu umíte oponovat tak, že pochopí, že vás ohledně sexu nezajímají sliby, ale konkrétní činy.

Býk

Než velkoryse podáte ruku někomu, s kým jste se nerozešly v dobrém, přemýšlejte. Merkur z Kozoroha a intuice vás správně nabádají, že to není nejlepší nápad, a měly byste poslechnout. Spolehlivě byste zapadly do stereotypu, z něhož byste stěží vybruslily. Navíc riskujete zklamání v sexu, což bude další minus.

Blíženci

Na erotické návrhy to zrovna nevypadá. Naštěstí po tom ani netoužíte. Velice dobře si uvědomujete, že by další člověk, na němž byste byly svým způsobem sexuálně závislé, jen vygradoval chaos ve vašem životě. Milostné touhy si rezervujte výhradně pro svého partnera. Nebude to sice ideální, ale zase budete mít klid.

Rak

Ostatní mají s láskou problémy, které vy naštěstí nemusíte řešit. Mezi vámi a partnerem je všechno skvělé, takže byste ve vlastním zájmu neměly do ničeho zasahovat. O tom, že byste něco vylepšovaly, ani neuvažujete. Jen byste tím vývoj obrátily k horšímu. Rozumně se spokojte s tím, že přes den spolu hladce komunikujete a v noci se krásně pomilujete.

Lev

Kvadratura mezi Lunou a Saturnem ve vašem partnerském sektoru sice vrcholí v 6.43 hodin, ale její vliv budete pociťovat celý den. Právě proto bude rozumné, abyste na miláčka příliš nenaléhaly, ale taky nedovolte, aby vás on zahrnoval požadavky. Když si přebytek energie „vybijete“ při sexu, pokud možno beze slov, prospěje to vám oběma.

Panna

Merkuru se v 4.06 hodin vrátí do vašeho sektoru romantiky a pobude tam až do 14. února. Díky tomu nemáte s láskou ani s jejím vyjadřováním větší potíže. Přesto byste si měly dávat pozor, abyste na miláčka ohledně citů ani sexu moc netlačily. Náhlá změna vašeho přístupu by ho mohla totálně vykolejit.

Váhy 

To, že se vám někdo líbí a třeba vás i vzrušuje, ještě neznamená, že byste s ním měly navázat vztah. Naštěstí stačí, když spolu budete chvíli mluvit. Zjistíte, že je sice zajímavý, jenže s ním neladíte naprosto v ničem. Rozhodně si nemůžete namlouvat, že se protiklady přitahují. Když budete štěstí hledat jinde, najdete ho spíš.

Štír

I když jste si slibovaly, že si do sexu nenecháte nikým mluvit a nikomu nedovolíte, aby vás dva v tomto směru ovlivňoval, dopadne to jinak. Když zjistíte, jakou legraci mají někteří z toho, že se s partnerem zavíráte v ložnici, usoudíte, že bude lepší, když sex odložíte na pozdní hodiny, až vás nikdo nebude kontrolovat.

Střelec

Všechno, co se ve vašem vztahu děje, slouží k jeho stabilizaci. Právě proto byste neměly o miláčkovi za žádných okolností pochybovat. Úlet s nějakou jinou je to skutečně to poslední, co ho zajímá. Nerozčilujte se ani kvůli tomu, že při sexu mlčí. Úplně stačí, když vy v posteli nezavřete pusu, což byste občas měly.

Kozoroh

Kouzlo vaší osobnost funguje jak na lidi, kteří vás milují, tak na ty, kteří vás zrovna nemusejí. Kdyby vaši kritici byli upřímní, přiznají, že se jim vlastně líbíte a fyzicky je přitahujete, jenže je provokujete svými názory. Možná by ještě dodali, že vás nesnášejí i proto, že by si s vámi neporadili, natož aby si vás podmanili.

Vodnář

Ve vztahu potřebujete především volnost a svobodu. Pokud se kolem vás motá člověk, který vás už teď hlídá a kontroluje, klidně mu řekněte, že se vám jeho jednání nelíbí. Bude to pro něho šok, ale taky podnět, aby se nad sebou zamyslel. Vy pak přemýšlejte, zda mu dáte šanci, nebo se raději vydáte opačným směrem.

Ryby

To, že byste o city prosily nebo žadonily, vás nesmí v žádném případě ani napadnout. Lásku dávejte najevo tak, aby to ten, na něhož se zaměříte, vnímal jako vyznamenání. Ani s něhou neplýtvejte, naopak se postarejte o to, aby vás všemožnými láskyplnými projevy zahrnoval on.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám