Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 27. 10.

Foto: Kotin, Shutterstock.com

Foto: Kotin, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O lásce, případně o vašem vztahu budete hodně přemýšlet. Bude však bezpečnější, když si necháte pro sebe, k jakým závěrům jste dospěly. Miláčka totiž musíte naladit a připravit, aby vaše postřehy a nápady vstřebal, což vyžaduje čas, a především trpělivost. Začít s „osvětovou kampaní“ můžete už večer, nejlépe v posteli, ale až po něžném milování.

Článek

Beran 

Když vám zdravý rozum napoví, že máte sex nechat na večer, měly byste ho poslechnout. Zatímco ráno budete mít pocit, že je milování jen další úkol k těm, které stejně nestíháte, večerní intimní hrátky vám poslouží jako zdroj pozitivní energie a uvolnění. Vzhledem k tomu, že to u partnera funguje podobně, můžete čekat pochvalu za skvělý nápad.

Býk

Na sex byste měly myslet víc a intenzivněji než na cokoli jiného. Přitom si však zachovejte zdravý nadhled. Když večer partnerovi navrhnete, že byste si mohli zahrát třeba na rozpustilou zdravotní sestřičku a náruživého doktora, velké nadšení nesklidíte. Kdybyste to však načrtly jako možný program na zítřejší ráno, bude jeho reakce příznivější.

Blíženci

Kvadratura mezi Venuší a Neptunem sice vrcholí v 3.08 hodin, ale spolehlivě vás ovlivní celý den. Uvědomte si, že jste v rozpoložení, kdy máte zálusk na nové erotické zážitky, takže se snadno necháte unést. Pokud máte v blízkosti člověka, po němž už dlouho toužíte, scénář je jasný. Když se nikdo takový kolem vás nenachází, měly byste jít domů dřív, než uděláte něco, čeho budete litovat.

Rak

To, že jste někoho už několikrát odmítly s tím, že ho opravdu nemůžete vyslyšet, neznamená, že to vzdal. Naopak. Jeho roztomilé naléhání a argumenty, jimiž svůj postoj zdůvodňuje, budou stále vynalézavější. Zatím mu ještě odoláváte, nicméně je pouze otázka času, kdy podlehnete. Navíc zjistíte, že se na to už docela těšíte.

Lev

Pokud se rozhodnete pro nové začátky, můžete si být jisté, že to bude stát za to. Luna ve vašem sektoru věcí tajemných a skrytých navíc obohatí váš milostný život o skutečnosti s příchutí zakázaného ovoce. Bude vás blažit pocit, že si konečně užíváte tak, jak jste vždycky chtěly, a že na to máte celé čtyři volné dny, kdy se můžete s novým objevem navzájem doslova zkoumat.

Panna

Kvadratura mezi Venuší a Neptunem vás nutí k jednání, které vám rozhodně není vlastní. O to víc vás překvapí, jak funguje a jak je účinné. Stačí, když se na někoho zadíváte, usmějete se a bude váš. Průšvih nastane ve chvíli, kdy se podmanivě podíváte na víc mužů současně. O vaši přízeň se budou ucházet tak intenzivně, že nebudete vědět, jak si s tím poradit.

Váhy

Miláček se vám věnuje s plným nasazením a tak intenzivně, až máte pocit, že tím zakrývá něco, co byste nemusely vědět. Na nic se ale nevyptávejte, jen ho pozorujte. Když přijdete na to, že vaše podezření bylo liché, budete moc rády, že jste se vyzvídáním neztrapnily. Navíc byste tím ohrozily čtyři dny erotického souladu, které se před vámi rýsují.

Štír

Než na téma sexu a erotiky zažertujete, pořádně se rozhlédněte kolem sebe. To, co vám připadá jako celkem nevinný vtípek, může někdo jiný brát jako nemístný sexuální nátlak. Nejdřív byste si myslely, že si dělá legraci, nicméně záhy zjistíte, že dotyčný rozhořčení nepředstírá a je vážně pobouřený.

Střelec

Při Luně v Raku hrozí, že se s miláčkem v sexu neshodnete. On bude na váš vkus příliš něžný, jemný a upovídaný, zatímco vy byste daly přednost trochu ostřejším způsobům. Když mu to však řeknete, riskujete výtky, že nevíte, co chcete. To, že s ním všechny dosavadní partnerky byly spokojené a žádná neprotestovala, naštěstí nedodá.

Kozoroh

Pocit, že se s miláčkem v poslední době míjíte, není tak zcela pravdivý. Když se budete snažit a uvědomíte si, že je to tím, že spolu mluvíte podstatně méně, než byste měli, bude všechno jasnější. Kdybyste se rozhodly, že odpoledne nebudete na partnera tlačit, ale necháte ho, aby promluvil sám od sebe, můžete se přece jen těšit na klidný a vyrovnaný večer.

Vodnář

S láskou to snadné není a nebude. Zatímco miláček chce a vyžaduje, abyste ho ujišťovaly o svých horoucích citech, vy byste spíš uvítaly vytváření společných plánů a přemýšlení o budoucnosti. Naštěstí vás čas ještě netlačí. Navíc mu můžete nabídnout tak kvalitní sex, že usoudí, že by byl hloupý, kdyby si tak skvělou milenku nechal utéct.

Ryby

Podzim ve vašem případě znamená nové jaro. Nové lásky tedy mají rysy krásného, a dokonce osudového vztahu. Právě proto by bylo dobré, abyste si s city druhých nezahrávaly. Když do něčeho jdete, tak naplno. Pokud to uděláte, nebudete litovat. Sex založený na lásce a citech bude kvalitativně na mnohem vyšší úrovni než vaše dosavadní vztahy.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám