Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 29. 12.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S partnerem budete skvěle vycházet. Neberete totiž vážně to, co pronese v afektu, ale počkáte si, až to ještě jednou zopakuje. K tomu však nedojde, jelikož si všimne, že se šibalsky usmíváte. Váš postoj v kombinaci s tím, že máte dovolenou, budou pro váš milostný život požehnáním. Využijte toho a dopřejte si odpolední, eroticky laděnou siestu. Miláček poté sice usne a bude podřimovat až do večera, ale odpočinek si za své výkony zaslouží.

Článek

Beran 

Při Luně ve Štíru budete dostatečně eroticky naladěné nejen vy, ale i partner. Čas na sex si najdete i v případě, že musíte obětovat spánek. Navíc vás v intimní oblasti čekají příjemné zážitky. Když ho přistihnete, jak usilovně o něčem přemýšlí, nerušte ho. Je pravděpodobné, že myslí na to, čím vás v posteli překvapí.

Býk

Obvykle si na povídání při milování nepotrpíte, ale tentokrát budete překonávat samy sebe. Eroticky laděné lichotky, kterými partnera zahrnete, ho dostanou do stavu pýchy a blaženosti. Dokonce přizná něco v tom smyslu, že něco tak vzrušujícího dlouho nezažil. Tím rozvášní i vás, což dáte jasně najevo.

Blíženci

Pocit, že byste se měly polepšit a dávat partnerovi své city zřetelně a jednoznačně najevo, je stále silnější. Nyní se však smiřte s tím, že vám to moc nepůjde. Ať řeknete cokoli, máte pocit, že se nedokážete vyjádřit s náležitou naléhavostí a přesností. Kdybyste využily Lunu a místo slov vsadily na řeč těla, zjistíte, že vlastně mluvit nemusíte a on vám dokonale porozumí.

Rak

Miláček má pocit, že byste pro něj měly mít jak v běžném životě, tak v sexu podstatně větší pochopení. Vy však naopak máte dojem, že v tomto směru děláte víc, než je nutné. Tento rébus nyní neřešte. Mohly byste mu ublíženě říct víc, než byste chtěly. Na zbytek dne byste tak ukončily nejen konverzaci, ale i příjemné fyzické kontakty.

Lev

Představa, že byste žily bez svého miláčka, se vám nelíbí. Když přijde s tím, že dostal nabídku na práci, kdy by ale víc cestoval a méně času trávil doma, dost vás tím vyvede z míry. Dosud jste měly pocit, že je žárlivost jeho doménou, ale tentokrát zjišťujete, že vůči ní nejste imunní ani vy. Právě proto se zřejmě budete večer překonávat, abyste mu dokázaly, že jste nejlepší milenky na světě.

Panna

Domluvíte se na všem, co považujete za nutné. Klidně miláčkovi řeknete, že se v jeho společnosti občas cítíte nejistě. Patrně se dozvíte, že to přeháníte, nicméně trvejte na svém. Je potřeba, aby se nad svým chováním zamyslel a uvědomil si, že psychicky rozhozená partnerka se na vášnivou a sebevědomou milenku prostě nepromění.

Váhy 

Merkur se sice sešel s Venuší, ale to vše se odehrává ve vašem sektoru rodiny. Vypadá to tak, že se musíte vložit mezi partnera a děti, a se vší autoritou je usměrnit. Na to, abyste miláčkovi vyhrožovaly tím, že když nepřijde k rozumu, tak žádný sex nebude, to sice není, ale jen vy víte, jak máte k takovému ultimátu blízko.

Štír

Když začnete zvažovat, zda máte dát ještě příležitost člověku, který vás už jednou zklamal, snadné rozhodování to nebude. Pod vlivem velkorysého Jupitera se patrně rozhodnete, že to přece jen zkusíte. To, že bylo hlavním důvodem pomyšlení na sex, který je s ním prostě skvostný, mu však říkat nemusíte.

Střelec

Na partnera, který na vás neustále hledá a nachází nové chyby, nejste ani trochu vlídné. Je vám jasné, že jste se dosud chovaly až moc vstřícně, což vám nic dobrého nepřineslo. Teď se rozhodujete, že zavedete zcela nový styl jak v životě, tak v posteli. Tímto prohlášením vzbudíte miláčkův zájem, to je jisté.

Kozoroh

S láskou si poradíte bez problémů. Kdybyste se dostaly do situace, že se o vaši přízeň budou ucházet dva ctitelé, zvládnete to taky. Budete moudře vážit možnosti, které by vás po jejich boku čekaly, a teprve pak se rozhodnete. Někdo si možná řekne, že to není romantické, ale vy to jinak neumíte.

Vodnář

Venuše, která se ve vašem sektoru věcí tajemných setká s Jupiterem, na vás políčila náročnou situaci. Je možné, že vám najednou začnou přicházet eroticky laděné zprávy od neznámého ctitele. Sice tušíte, kdo by to mohl být, ale jisté si nejste ani náhodou. Tato hra s tajemným neznámým vás poněkud děsí i vzrušuje zároveň.

Ryby

Při Luně ve Štíru bude chtít miláček lásku v nejrůznějších podobách, což je zcela jisté. Naštěstí jste v takové kondici, že mu splnění přání můžete nejen slíbit, ale taky slovo dodržet. Bude vám dávat najevo své citové zaujetí i erotické touhy a vy budete se stejnou vášnivostí reagovat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám