Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 3. 11.

Foto: Standret, Shutterstock.com

Foto: Standret, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z dosavadního kamaráda se může stát milenec, ba i něco víc. Je ale potřeba, abyste k sobě přistupovali s otevřenou myslí i srdcem. U vás to není problém, on by s tím mohl mít potíže. Nicméně počkejte, až si k vám najde cestu. Jste-li zadané, osud vám přihraje příležitost, aby miláček bral vážně vaše erotické potřeby. Stačí, abyste se zmínily o rozchodu nebo rozvodu známých, který odstartoval sexuální nesoulad. Vyprávějte to jako pikantní historku a doufejte, že je dost důvtipný, aby mu došlo, kam míříte.

Článek

Beran 

O tom, že byste s miláčkem diskutovaly o tom, co k sobě vzájemně cítíte, raději ani neuvažujte. Hrozí, že se necháte unést a řeknete podstatně víc, než jste měly v úmyslu a než je příznivé pro váš vztah. Pak byste se sice mohly omlouvat a vysvětlovat, že jste to tak nemyslely, ale to nebude k ničemu. Nebudete totiž působit dostatečně věrohodné, takže vám stejně neuvěří.

Býk

Je potřeba, abyste se projevovaly velkoryse a chápavě. To, že miláček ze spaní zašeptá jméno své bývalky, ještě neznamená, že po ní stále touží a vás ze srdce vystrkuje. Dobře uděláte, když se ovládnete a ráno jeho noční extempore nebudete probírat a nic mu nebudete vyčítat, ale naopak ho zahrnete láskou. Díky tomu bude následovat sex, který vás přesvědčí, že miluje vás a žádnou jinou.

Blíženci

Láskyplné emoce můžete využít k tomu, abyste partnera přemluvily k něčemu, o čem nechce ani slyšet. Nedá se říct, že byste jím přímo manipulovaly, ale trochu zvláštní zacházení to přece jen bude. Dojde vám, že není možné, abyste po něm chtěly něco navíc a přitom mu neposkytly žádnou odměnu. Sex bude v tomto případě sloužit jako skvělá motivace a projev díků zároveň.

Rak

Chuť na sex pocítíte v hodinách, které obvykle věnujete zcela jiným aktivitám. Ve vašem případě nejlépe zafunguje kvadratura mezi Lunou a Plutem. Vrcholí v 16.55 hodin a přiměje vás, abyste miláčkovi daly své touhy najevo způsobem, který byste jindy považovaly za příliš přímočarý. Teď si však řeknete, že vášeň je něco, co k vám patří a za co se v žádném případě nemusíte a nebudete stydět.

Lev

Úvahy o tom, zda je váš erotický život dostatečně na výši, jsou momentálně naštěstí zcela zbytečné. Zejména večer, kdy se Luna dostává do sextilu s Venuší ve vašem sektoru lásky a romantiky, prožijete vzrušující chvíle. Jeho návrhy, abyste zamířili do ložnice, budou tak neodolatelné, že klidně obětujete i svůj oblíbený televizní seriál.

Panna

O tom, že máte svou hrdost, nepochybuje nikdo, kdo vás jen trochu zná. Teď je však potřeba, abyste svůj postoj daly najevo člověku, který se uchází o vaši přízeň. Musí si uvědomit, že přínosem není on pro vás, nýbrž naopak vy pro něho. Čím dřív mu to dojde, tím lepší bude váš vztah jak citový, tak sexuální. A vy mu to musíte vysvětlovat tak dlouho, až to nejen pochopí, ale i přijme za své.

Váhy

Luna ve vašem znamení vám zaručí kvalitní sex. Navíc si můžete vybrat, jak se pomilujete. Pokud toužíte po vášni, měly byste využít ráno, kdy budete pod vlivem nastupující kvadratury mezi Lunou a Plutem. Sex bude sice trochu tvrdší než obvykle, ale bude stát za to. Na něhu si musíte počkat až do pozdního večera. Sextil mezi Lunou a Venuší zajistí, že se v miláčkově objetí budete pomyslně rozplývat.

Štír

Nápady ohledně sexu a toho, jak váš erotický život obohatíte, jsou sice skvělé, ale vy s nimi musíte přesto, nebo právě proto zacházet opatrně. Než miláčkovi navrhnete nějakou pikantní zábavu, předem nenápadně vysondujte, jaký k ní má postoj. Když vám sdělí, že se mu představa něčeho takového protiví, vymyslete něco jiného, protože tudy cesta nepovede.

Střelec

Miláček vám sice poleze na nervy, což ale nic neznamená. Když ho v duchu porovnáte se současnými kolegy nebo bývalými milenci, uvědomíte si, že jste vlastně vyhrály životní jackpot. O tom, že je skvělý, se přesvědčíte večer. Při nastupující energii konjunkce mezi Lunou a Merkurem se o sobě od něho dozvíte tolik pěkného, že budete skoro dojaté.

Kozoroh

I kdyby nebyla pověstná středa, po sexu za daných konstelací zatoužíte velice intenzivně. Pokud jste si ještě s miláčkem nestanovili den, kdy se budete věnovat jen a pouze erotice, dnes to můžete navrhnout. Nadšení, s nímž bude reagovat, vám napoví, že na něco takového už dávno čekal.

Vodnář

To, co ohledně svého zevnějšku a erotické přitažlivosti uslyšíte, zní velice dobře a ještě lépe se to poslouchá. Nesmíte však propadnout nepodloženému nadšení. Je potřeba, abyste si zachovaly zdravý rozum. Lichotky si vychutnejte, ale člověku, který o vás tak básní, rozhodně nepůjčujte peníze ani mu nedávejte klíče od bytu.

Ryby

Kvůli tomu, abyste zvýšily svou erotickou přitažlivost v očích partnera, nemusíte celkem nic dělat. Naprosto stačí, když se začnete usmívat. Kdybyste ještě poznamenaly, že krásně voní a jeho vůně vás vzrušuje, bude to sázka na jistotu. Mimo jiné se dozvíte, že tak dokonalému lákání k milování nelze odolat, i kdyby moc chtěl, což samozřejmě nechce.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám