Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 30. června

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Okolnosti vás přimějí k tomu, že budete muset vybírat mezi jedinci, k nimž máte podobný vztah, ať už se jedná o platonickou lásku, přátelství „s výhodami“, nebo partnerství se vším všudy. Obraťte se na starší osobu, k níž máte absolutní důvěru, právě její nestranný pohled a přirozená moudrost se pro vás stanou vodítkem, jak se máte zachovat.

Článek

Beran

Někteří mají dojem, že stačí, když se na vás usmějí, a vy jim hned padnete kolem krku. Musíte dát jasně najevo, že je to jinak. Sice máte srdce na dlani a lásku štědře rozdáváte, ale to ještě neznamená, že city, sympatie a náklonnost poskytnete každému na potkání. Zejména odpoledne si budete pečlivě vybírat, koho poctíte svojí přízní, a když nebude ten pravý, klidně si vystačíte samy.

Býk

Ideální čas na sex ve všem případě nastává kolem 14.26 hodin, kdy vás konjunkce Luny s Neptunem přenese do snových světů. Pokud se v této době dostanete do postele, milování si parádně užijete. Problém je v tom, že máte tendenci zapomínat na všechno, včetně času. To, že jste měly být někde jinde, si uvědomíte až v momentě, kdy už bude pozdě.

Blíženci

Opět si připomenete, že představy jsou jedna věc a realita druhá. To, že si pod vlivem Luny z Ryb vysníte den plný erotiky a sexu, ještě neznamená, že tak bude probíhat. Když večer vezmete v úvahu svou i miláčkovu únavu, dojde vám, že bude lepší, když se místo fyzicky náročných aktivit k sobě přivinete a pustíte si nějaký nenáročný, pokud možno romantický film.

Rak

Když se vám do sexuálního aktu nechce, protože dáváte přednost mazlení, klidně to miláčkovi řekněte. Pokud váš postoj bude respektovat a splní vám přání, čekají vás kouzelné chvíle plné vzájemného souznění. Kdyby však udělal všechno pro to, aby váš momentálně odmítavý postoj k sexu změnil, bude to ještě lepší.

Lev

Jsou věci, na které byste si měly udělat čas. Když prozatím nevíte, jakou roli chcete dát člověku, který vám teprve nedávno vstoupil do života, do žádných závěrů se nenuťte. Vypadá to, že jde o někoho, kdo vás ještě mnohokrát a zvláštním způsobem překvapí. Zatím se spokojte s tím, že je to kamarádství s potenciálním erotickým podtextem.

Panna

Než vzdáte boj o srdce a mysl člověka, který vás už dlouho přitahuje, dobře si to rozmyslete. Ve vlastním zájmu na stávajícím stavu do konce týdne nic neměňte. Zdá se, že vaše největší rivalka, která vám kazila naprosto všechno, velice rychle vypadne ze hry. Pak budete mít doširoka otevřenou cestu, kterou dnes považujete za totálně neprůchodnou.

Váhy

Kdyby bylo na vás, sex klidně pustíte ze zřetele. Jediné, co vám přináší opravdovou radost, jsou něžné doteky, díky kterým se uvolní vaše vnitřní napětí a sníží hladina stresu. Hlazení a laskání spolehlivě zaberou, jak mají, když si předtím dopřejete sprchu nebo ještě lépe koupel. Smyjete ze sebe negativní energii tak důkladně, že možná dojde i na milostné hrátky.

Štír

Luna v Rybách se postará, aby se vám splnily i ty nejodvážnější sny. Zejména kolem 14.26 hodin, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky setká Luna s Neptunem, máte v tomto směru zelenou. Navíc se přesvědčíte o tom, že miláčkovy představy jsou hodně podobné. Když si je navzájem začnete porovnávat, bude z toho příjemně vzrušující večer.

Střelec

Přiznejte si, že se vám vadí, kolik pozornosti miláček věnuje svým kamarádům. V takovém případě si však nehrajte na ztělesnění velkorysosti. Jasně mu řekněte, že chcete, abyste na prvním místě v jeho životě i srdci byly právě vy. Bude překvapený, možná i něco namítne, ale jinak bude zřejmé, že mu vaše rozhodné jednání imponuje.

Kozoroh

Ohledně sexu máte ve všem jasno. Víte, co chcete, a partnerovi to dokážete tlumočit tak, aby si uvědomil, že je i v jeho zájmu, aby vám vyhověl. To, že umíte o sexu otevřeně a bez studu mluvit, ocení dvojnásob. Dokonce přizná, že ho vzrušuje už jen hovor na téma, co vás vzrušuje.

Vodnář

Kamarádka vám bude skoro vnucovat svého bratra, bratrance, kolegu nebo někoho ze svého okolí. Myslí to v podstatě dobře. Postupuje však tím nejhorším možným způsobem. Jaksi zapomněla na to, že přemlouváním, nátlakem ani vychvalováním jeho předností u vás neuspěje. Přesto byste se měly překonat a dotyčného si prohlédnout. Možná by stál aspoň za hřích…

Ryby

Ideální čas na sex nastane kolem 19.40 hodin, kdy můžete naplno využít energii sextilu mezi Lunou a Plutem. Pod jeho vlivem dokážete miláčka přesvědčit vlastně o čemkoli. Bude-li se ohánět tím, že je unavený z práce, názorně mu předvedete, že jeho tělo na správné erotické podněty hned zareaguje. A kdyby mu skutečně v posteli docházely síly, vy jich máte na rozdávání.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení

Reklama

Načítám