Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 8. 12.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opět se najde něco, čím vás miláček vyvede z míry. Na jednu stranu jste rády, že s ním není nuda, ale zároveň si říkáte, že by jeho jednání přece jen mohlo být aspoň trochu předvídatelné. Přes den to ustojíte, složitější bude večer. Naštěstí i bouřlivá hádka skončí usmířením a následným udobřováním v posteli. Mezi potřebou prosazovat svou pravdu a erotikou si tentokrát nemusíte vybírat.

Článek

Beran 

Mile vás překvapí partner a jeho odhad vašich intimních potřeb. Zejména poté, co v 4.44 hodin vyvrcholí setkání Luny se Saturnem, vás sex uklidní, a navíc vám vrátí dobrou náladu. Celý den si budete užívat pocit stability a jistoty, kterou jste konečně našly ve vašem vztahu.

Býk

S údivem zjistíte, že na vás žárlí partnerky mužů, s nimiž nemáte vůbec nic společného. Následně si uvědomíte, že vás to na jedné straně baví a taky vám to lichotí. Dokonce se přistihnete při myšlence, že by to vlastně vůbec nebylo špatné, kdybyste pro jednou zariskovaly. Zůstanete však jen u teorie…

Blíženci

Na sex a erotiku během dne ani náhodou nepomyslíte. Ke změně dojde až kolem 16.56 hodin, kdy se Slunce z vašeho partnerského sektoru dostane do sextilu s Lunou. Vy usoudíte, že byste si vzrušující uvolnění opravdu zasloužily. Milování nemusí trvat dlouho, ale musíte cítit, že partner na nic jiného než na vás nemyslí. Povede se to tak, že budete tuze šťastné.

Rak

Miláček vám v poslední době možná připadá bez zájmu o sex, ale najednou se změní. Už ráno se dozvíte, že by byl štěstím bez sebe, kdyby nemusel do práce a mohl zůstat s vámi v posteli. Kdybyste podchytily jeho rozvernou náladu a rozvinuly ji, bude z toho romantický večer ve dvou. Luna ve Vodnáři vás vybízí k zapálení vonných tyčinek, které povzbuzují erotické touhy, a ve vašem případě spolehlivě zaberou.

Lev

I když jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Jupiterem, nesmíte dovolit, aby se negativně promítla do vašeho partnerského, a tím pádem i erotického života. Když usoudíte, že se vlastně milovat nechcete a sex berete jen jako „manželskou povinnost“, je to špatně. V takovém případě by bylo lepší, abyste se pro dnešek erotických aktivit raději vzdaly.

Panna

Budete mít podstatně víc práce, než jste počítaly. Zejména dopoledne nebudete vědět, co dřív. Když vám miláček zavolá a začne zdlouhavě probírat, jaké překvapení si pro vás na večer připravil, nebudete mít čas ani náladu na to, abyste ho poslouchaly. Naštěstí to pochopí a příliš se neurazí. Dobře ví, že mu to večer mnohokrát vynahradíte.

Váhy

Konečně máte šanci vyrovnat se jednou provždy s citovými problémy, které jste v poslední době řešily. Hned ráno, kdy na vás ještě působí konjunkce Luny se Saturnem, pochopíte, že to, co v této oblasti právě prožíváte, sice není splněný sen, ale vytoužená stabilita. Když konstatujete, že i sex je ucházející, uvědomíte si, že jste právě našly to, co jste dosud marně hledaly.

Štír

O tom, že byste miláčkovi přestaly věřit, ani neuvažujte. Veškerá podezření, která vás při pohledu na něho napadnou, se ukážou jako nepodložená. Netrapte jeho i sebe úvahami o něčem, co je pouze výplodem vaší fantazie. Pokud ho budete neustále obviňovat z erotických úletů, hrozí, že o nich začne reálně uvažovat.

Střelec

Luna ve vašem sektoru komunikace z vás pro dnešek udělá mistryně vtipné a přitom vzrušující erotické konverzace. Pokud chcete miláčkovi dát najevo, že máte chuť se s ním pomilovat, dokážete mu to sdělit tak, že domů přímo poběží. Nakonec konstatuje něco v tom smyslu, že je mu s vámi skvěle, nic jiného nechce a ani si nepřeje.

Kozoroh

Člověk, který vám byl kdysi blízký, si na vás najednou vzpomene. Vůbec mu nedochází, že se situace změnila, takže nemusí být ve vašem životě vítaný. Průšvih je však v tom, že jeho erotické kouzlo na vás dosud působí. Pokud bude dostatečně vytrvalý, hrozí, že si kvůli němu zase obrátíte celý život naruby.

Vodnář

S láskou problémy mít nechcete, což ovšem neznamená, že je mít nebudete. Naštěstí si s nimi umíte poradit. Když se zamyslíte nad starostmi, které byste měly s nezvládnutými city, rozhodnete se, že něco takového už nepřipustíte. Všem kolem, včetně sebe dokážete, že si umíte i v tak citlivých záležitostech poručit.

Ryby

S partnerem to není tak jednoduché, jak byste si představovaly. Má totiž pocit, že si pořád jen vymýšlíte a že po něm chcete něco, k čemu není tak úplně disponovaný. Vy zase máte dojem, že by se mohl překonat, aby si s vámi o lásce a erotice alespoň občas promluvil a ujistil vás, že vás má rád a že ho stále vzrušujete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám