Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 8. 9.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Reklama

Občas můžete mít pocit, že partner odmítá vaše nápady jen tak z plezíru, případně proto, že nepocházejí z jeho hlavy. Vlastně se mu líbí, co vymyslíte, jenže ješitnost mu brání, aby to přiznal nahlas. Ještě chvíli to budete tolerovat a pak vybuchnete. Naopak tiše jako myšky se budete chovat v případě, že máte paralelní vztahy. Jeden zřejmě nečekaně ukončíte, intuice vás totiž správně varuje, že by to brzy prasklo. Konečně vám dojde, kterého miláčka nechcete ztratit.

Článek

Beran 

Jste v pohodě. Nic zvláštního neočekáváte, a právě proto se můžete těšit na příjemné chvíle ve dvou. Vzhledem k trigonu mezi Lunou a Saturnem se dá očekávat, že sex pojmete jako klasiku v tom nejlepším slova smyslu. Na překvapení, která jste v tomto směru vymyslely, přijde čas jindy.

Býk

Když začnete miláčkovi vysvětlovat, že není čas na sex, protože máte moc práce, bude na vás nevěřícně zírat. Pak vás začne přemlouvat způsobem, kdy ho prostě nedokážete odmítnout. Zároveň si uvědomíte, že byste na zdůvodňování toho, proč nemáte chuť na něžnosti, ztratily spoustu času i energie.

Blíženci

Neustále přemýšlíte, zda vám osud přivedl do cesty partnera, s nímž dokážete žít delší dobu, třeba i natrvalo. Otázka je naléhavá, ale k žádným závěrům jste dosud nedospěly. Kolem 18.30 hodin se pod vlivem trigonu mezi Lunou a Saturnem stane něco, co vám v tomto směru dá jednoznačnou odpověď. Od vás se jen chce, abyste se podle toho zachovaly.

Rak

Miláček může vyrukovat s nápadem, že přejdete na volný vztah, ale vy o něčem takovém nechcete ani slyšet. Představa, že byste si oba dělali, co byste chtěli, vás ani trochu neláká. Za takových okolností totiž nevidíte důvod, proč byste měli spolu zůstávat. Navíc jste oba skrytě žárliví, takže by to stejně nedělalo dobrotu.

Lev

Dozvíte se něco, co vás přinutí, abyste nad vaším vztahem začaly přemýšlet zcela jinak. Dojde vám, že už převelice dlouho udržujete při životě něco, co za to nestojí. Pokud máte pocit, že se potíže objevily už i v sexu, je nejvyšší čas, abyste vaše soužití začaly co nejdřív radikálně řešit.

Panna

Když budete jen trochu chtít, uspořádáte partnerovi domácí erotické představení, které překračuje rámec jeho obvyklých sexuálních fantazií. Konečně mu můžete dokázat, že řeči, které kolují o upjatosti osob ze znamení Panny, patří k nehorázným pomluvám. Pokud si umíníte, že miláčka svedete, rozvášníte a v posteli totálně utaháte, nemá šanci vám odolat…

Váhy

Úvahy o tom, zda je pro vás přijatelný sex bez lásky, si odpusťte. Ve vašem případě by k ničemu nevedly. A kdybyste se rozhodly, že to vyzkoušíte v praxi, je to úplně špatný nápad. Patrně byste zjistily, že to dokážete, ale to je všechno. Pozitivní efekt, který jste od ryze sexuálních záletů očekávaly, by se nedostavil.

Štír

Ohledně lásky máte jasno. Znáte svou cenu a přesně víte, jak by měl vypadat váš vytoužený partner. Když se pořádně rozhlédnete, zjistíte, že se někdo takový ve vašem okolí opravdu nachází. Ničeho se nebojte, promyslete taktiku a jděte na věc. Možná toho budete litovat, ale když neuděláte nic, budete litovat ještě víc.

Střelec

Trigon mezi Lunou a Saturnem sice vrcholí až v 18.30 hodin, ale vaše rozpoložení ovlivní v průběhu celého dne. Rychle pochopíte, že je nutné, abyste z dosavadní pasivity rázně přešly do akce. Naštěstí to pro vás není problém. Pokud miláček erotickým hrám neholduje, nebo se mu do nich nechce, vy ho dokážete přesvědčit, že lepší zábava na tento večer neexistuje.

Kozoroh

Je vám jasné, že člověk, který se uchází o vaší přízeň, neříká pravdu. Nicméně se tvařte, jako byste mu věřily každé slovo. Vyslechněte si jeho argumentaci, hledejte v ní rozpory a čekejte na chvíli, kdy se do svých lží sám zamotá. Pak si ho teprve pořádně vychutnáte. Když ale dojde na sex, odmítnout ho nedokážete, jelikož je vyhlášený milovník.

Vodnář

Přemýšlíte, zda si máte vybrat člověka, který víc miluje vás, nebo toho, jehož víc milujete vy. Zdravý rozum vám říká, že máte vsadit na zamilovaného jedince a nechat se opečovávat, hýčkat a zbožňovat. Vaše povaha životního hráče vás však nutí, abyste zvolily toho, o koho musíte usilovat a jímž si nejste jisté…

Ryby

Ohledně sexu si vlastně už nemáte co přát. Partner vám poskytuje všechno, co s radostí a chutí přijímáte. Události všedního dne díky tomu zvládáte jen tak mezi řečí. Uvědomíte si, že když se krásně pomilujete, daří se vám všechno, na co jen sáhnete. A pokud i z rozumných důvodů „držíte sexuální půst“, celý den nestojí za nic.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám