Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 9. 2.

Foto: Wedding and lifestyle, Shutterstock.com

Foto: Wedding and lifestyle, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší bude, když nebudete nic řešit a naplno si vychutnáte, co pro vaši spokojenost miláček vymyslí a podnikne. S ohledem na konstelace se patrně bude chovat jinak než obvykle. Na to, že by vám psal básně a zpíval serenády, to skutečně nevypadá, ale když budete trpělivé, třeba vám po něžném sexu zabrouká do ouška vyznání lásky.

Článek

Beran 

S city si poradit dokážete, se sexem to bude těžší. Když vás začne miláček budit, můžete se sice snažit o vstřícnost, ale z vašich reakcí bude jasné, že jste naštvané. Kdybyste se aspoň pokusily překonat, ranní sex ve vašem případě zafunguje jako spolehlivý zdroj energie a dobré nálady.

Býk

Kdybyste se probudily kolem 5.49 hodin, využijete smyslnost danou trigonem mezi Lunou a Plutem. Navíc byste miláčkovi předvedly rafinované erotické divadýlko, jaké už dlouho nezažil. Vaše vášnivé jednání by vám oběma dodalo přesně tu energii, která se postará o celodenní dobrou náladu.

Blíženci

To, že se při Luně ve svém znamení cítíte neodolatelné, je v naprostém pořádku. Musíte se však postarat, aby vás stejně vnímal i miláček. Naštěstí máte erotickou fantazii vyvinutou tak, abyste nezklamaly jeho ani sebe. Ve výsledku se tedy večer budete jeden druhému věnovat tak intenzivně, že na všechno ostatní zapomenete.

Rak

Po erotickém dobrodružství nijak zvlášť netoužíte. Velice dobře si uvědomujete, že by vás zbavilo klidu a pohody. Právě proto byste si měly uvědomit sílu a energii Luny, která se před polednem přesouvá do Blíženců. S její pomocí vás dokáže do postele dostat i člověk, jemuž jste dosud nedávaly šanci. Bude mluvit tak dlouho a tak líbezně, až vás umluví.

Lev

Na to, že vám miláček splní každé přání, které dokáže zvládnout, jste si zvykly. Dnes však v tomto směru překoná sám sebe. Večer se můžete těšit na romantickou milostnou předehru, kterou vás v tom nejlepším slova smyslu vykolejí. Je vidět, že vás nejen zná, ale taky se skvěle orientujete ve vašich erotických potřebách.

Panna

Do lásky musíte investovat minimálně tolik energie a času jako do ostatních záležitostí. Pokud si myslíte, že se vztah mezi vámi bude vyvíjet k lepšímu sám od sebe, je to omyl, na který byste mohly doplatit. Věnujte se partnerovi a současně vyžadujte, aby se on se stejnou intenzitou věnoval vám. Pozitivně se to odrazí i na kvalitě sexu.

Váhy 

O tom, že byste měly miláčkovi ustupovat, ani neuvažujte. Nebylo by to k ničemu. Pro celkovou atmosféru bude lepší, když se budete za každou cenu držet svých představ a názorů. Nakonec uzná, že jste vlastně měly pravdu, zatímco on se mýlil. Bude to pro vás vítaná satisfakce.

Štír

Ve vztahu se musíte věnovat především tomu, co byste jindy označily jako nepodstatný detail. Miláček totiž potřebuje jistotu. Když mu dáte slovy i skutky najevo, že jeho představy v žádném případě nepodceňujete, ale berete je vážně a chcete je plnit, atmosféra mezi vámi se zásadně vylepší. Místo různých dohadů nasměrujete energii do sexu, což je další plus.

Střelec

Při Luně ve vašem partnerském sektoru zafunguje sex jako spolehlivý prostředek k vybití negativních emocí a nepříjemného napětí. Pokud k milování dokážete tímto způsobem přistupovat, zařídíte sobě i miláčkovi večer, kdy budete oba nadmíru spokojení. Dejte si jen pozor, abyste vášně neprožívali moc hlasitě a nerušili sousedy.

Kozoroh

Ideální čas na sex ve vašem případě nastane kolem 5.49 hodin. Luna bude ve vašem sektoru lásky a romantiky a postará se, abyste erotické touhy uměly dát najevo neodolatelným způsobem. Když se ráno nedospíte, nebude vám to vadit. To, co prožijete, bude pro vás důležitější než spánek.

Vodnář

Partnerovi se věnujte v takové míře, jaká vyhovuje vám. Z taktického hlediska by však bylo lepší, abyste zejména odpoledne přenechaly iniciativu jemu. Když to zkusíte, uvidíte, že to bude mít zajímavý efekt. Role princezny, kterou bez ohledu na okolnosti její rytíř soustředěně dobývá, se vám zalíbí.

Ryby

Partner zkusí klást podmínky v lásce, komunikaci i sexu s důrazem na to, co všechno musíte udělat pro jeho spokojenost teď i později. Na to ovšem nemáte náturu ani náladu. Do háje ho neposílejte, místo toho mu připomeňte, že podobnou zkušenost už máte za sebou a rozhodně o další nestojíte. Když svoje chování nezmění, z vašeho života zmizí a nezachrání to ani sebelepší sex.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám