Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 11. 1.

Foto: Viktoriia Hnatiuk, Shutterstock.com

Foto: Viktoriia Hnatiuk, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex vás baví, těší i zbavuje napětí, zároveň si ovšem uvědomujete, že se kolem děje i spousta jiných, zajímavých věcí. K překvapení miláčka tedy netrváte na obvyklém milování se všemi náležitostmi, jako je třeba dlouhá romantická předehra. Dokonce zcela jasně naznačíte, že oceníte i rychlovku třeba po ránu, nebo v kuchyni. Pokud k tomu nemáte vhodné podmínky, prostě se budete muset smířit s poklidným večerem bez erotického dovádění.

Článek

Beran 

Kvadratura Marsu s Neptunem se vás sice přímo netýká, ale její vliv byste neměly podceňovat. Konkrétně to znamená, že byste se měly v průběhu celého dne vyhýbat hovorům o erotice a o tom, co byste chtěly pro zlepšení vašeho milostného života udělat. Vy byste to braly jako konstruktivní nápad, zatímco miláček by to vnímal málem jako urážku na cti.

Býk

To, co se o partnerovi dozvíte, může být sice překvapivé, ale vy musíte reagovat rozvážně. Především si uvědomte, že to, co slyšíte, nemusí být do puntíku pravdivé. V dalším kolem rozumně zvažte, zda se ho na to budete ptát, a usilovně pátrat, zda říká pravdu. Kdybyste raději ušetřenou energii nasměrovaly do erotiky, vašemu vztahu to prospěje mnohem víc.

Blíženci

Když se vztah nevyvíjí přesně podle vašich představ, nemusíte hledat vinu výhradně v sobě. Kdybyste se zamyslely nad partnerem a jeho postojem k životu i vašemu soužití, získáte zajímavé odpovědi. Pak zvažte, zda je vůbec reálný vývoj žádoucím směrem, nebo je to marná snaha. Výsledek vašich úvah vás sice překvapí, ale taky potěší.

Rak

Sextil mezi Sluncem ve vašem partnerském sektoru a Neptunem z Ryb vám osobně poskytne jen to nejlepší, stejně tak vašemu milostnému životu. Kromě vnímavosti a schopnosti naladit se na partnera vám nadělí intuici, aby vás provedla případnými úskalími. Prostě vám vnitřní hlas vždy v pravou chvíli poradí, co máte dělat a jak máte mluvit. Když ho poslechnete, užijete si krásný den a ještě krásnější noc.

Lev

Zásadní problémy vám způsobí kvadratura mezi Lunou a Saturnem ve vašem partnerském sektoru. Lehce se tedy může stát, že vám partner poleze na nervy i v případě, že se bude chovat naprosto stejně jako jindy. Naštěstí zafunguje mazlivá erotika, která vám pomůže i v tomto náročném dni najít něco, co vaše partnerství ochrání před nesmyslnými výměna názorů.

Panna

Kamarád, který vás bude lákat na výlet, nebo za kulturou, to myslí opravdu vážně. Z toho, že by měl nějaké skryté úmysly, ho nepodezírejte. To však neznamená, že něco podobného nemůže napadnout vás. Když si jeho a sebe začnete představovat v pikantních situacích, usoudíte, že by to vlastně vůbec nemuselo být špatné. Nicméně konečné rozhodnutí odložte, až bude jasné, jak se situace vlastně vyvíjí.

Váhy 

Sex je sice důležitá součást vašeho života, což ovšem neznamená, že se kvůli tomu musíte a budete stresovat. Lásku partnerovi nabídněte v podobě, která se líbí vám a vnáší do vašeho života vzrušení i potěšení. Když to uděláte tak, jak cítíte, můžete si být jisté, že na vaše podněty bude reagovat nadmíru vstřícně a pozitivně.

Štír

S city si poradit dokážete, ale protivný miláček vám může pořádně zabrnkat na nervy. Když začne provokovat, nebudete vědět, jak zareagovat. Hádat se nechcete, ovšem představa, že byste si takové jednání nechaly líbit, se vám nezamlouvá už vůbec. Libovolný spor by navíc znamenal narušení erotického souladu, který mezi vámi v poslední době panuje.

Střelec

Milování sice ke štěstí potřebujete, ale nikoli tak moc, abyste kvůli erotickým příslibům riskovaly ztrátu sebevědomí a duševní vyrovnanosti. Miláček, který začne trousit poznámky ve stylu, že se bez něho v posteli neobejdete, vás skoro nutí, abyste mu dokazovaly, že je na omylu. V každém případě si koleduje o to, abyste z tajných skrýší vytáhly erotické pomůcky, a začaly si s nimi významně pohrávat.

Kozoroh

Kolem 13.23 hodin, kdy se Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky dostává do konjunkce s Uranem, hrozí nebezpečí, že to s projevy lásky přeženete. Kdyby vás náhodou napadlo, že byste partnerovi dokonce začaly dávat ultimáta, raději si to rozmyslete. To, co řeknete, musíte být taky ochotné a schopné dodržet. Jinak mu budete akorát pro legraci, což se vám oběma záhy vymstí.

Vodnář

Je potřeba, abyste se ve sférách lásky zase postavily oběma nohama pevně na zem. Musíte oddělit to, co je rozumné a splnitelné, od snů, které jsou sice okouzlující, ale jejich uskutečnění vám do života vnese jenom neklid a chaos. Kdybyste se při svých úvahách dokázaly osvobodit rovněž od sexuálních představ, které vám zamlžují zdravý úsudek, prospěje vám to ještě víc.

Ryby

Bude lepší, když se s miláčkem domluvíte tak, že budete veškeré zamýšlené erotické aktivity plánovat společně a jako každou jinou součást vašeho soužití. Není to sice romantické, ale rozumné každopádně. Oba budete vědět, jak bude večer probíhat, a oba se na to taky budete těšit. Vy dokonce zkrátíte telefonní hovory s kamarádkami, protože budete vědět, že na vás miláček už čeká v ložnici.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám