Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 14. 12.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Miláček jaksi neví, co vlastně od života a od vás chce, ovšem vy nevidíte důvod, proč mu to ulehčovat. Čekáte, až sám od sebe promluví, a v duchu si slibujete, že tentokrát jako první nezačnete. Jenže vpodvečer vás přemůžou touhy, takže vyšlete jasné signály, že máte chuť na něžné hrátky, případně i divoký sex. Rozhodně se nenechá přemlouvat, jen na ten zásadní rozhovor zase nedojde…

Článek

Beran 

Kolem 1.04 hodin, kdy se Luna dostává do kvadratury s Venuší, hrozí partnerské neshody. Vaše a jeho milostné priority se prostě budou míjet. Miláček však bude o vaši přízeň žadonit tak neodolatelně, až se nakonec začnete smát a jeho přáním vyhovíte. Litovat nebudete. Díky pozitivnímu vlivu nastupujícího sextilu mezi Lunou a Jupiterem to vypadá na velmi vášnivou noc.

Býk

S city si poradit dokážete. Miláčkovi nabídnete životní stabilitu a spolehlivost, ale taky mu rovnou připomenete, že od něho vyžadujete totéž. Když se zeptá, proč jste najednou tak upřímné, dozví se, že otevřenost a jasnou prezentaci svých požadavků považujete za svou povinnost. Nejdřív bude překvapený, ale pak uzná, že samotná erotika pro harmonický vztah nestačí, tudíž má váš přístup něco do sebe.

Blíženci

Miláček má pocit, že dlouhé zimní noci jsou jako dělané na sex ve všech podobách. Vy mu marně vysvětlujete, že byste si dovedly představit i jiný program. Když vám ale nabídne pomoc, kterou vám ušetří čas, takže vám umožní intenzivnější prožívání milostných hrátek, usoudíte, že to je vlastně výborný večerní program.

Rak

Od 9.11 hodin, kdy Luna vstupuje do Býka, máte v lásce i erotice zelenou. Navíc skvěle zafunguje vaše osobité kouzlo. Stačí, abyste daly jen letmo najevo, že po miláčkovi toužíte. On pak udělá pro vaši spokojenost snad naprosto všechno. Když budete jen trochu chtít, čeká vás pohodový den a vzrušující noc.

Lev

Se sexem problémy nemáte. I když jste spolu dlouho, miláček je vámi pořád nadšený. Zejména večer, kdy už bude Luna v Býku, se dokážete proměnit na snovou milenku, která touží po mazlení i milování. Bude se snažit, abyste byly spokojené, a vám jeho něžnosti maximálně vyhovují.

Panna

Úvahy o tom, že byste pro začátek třeba prostřednictvím sociálních sítí navázaly vztah s někým v zahraničí, musíte držet na uzdě. To, že se vám ozve nějaký skvělý, pohledný, zajištěný a samozřejmě nezadaný cizinec, ještě neznamená, že říká pravdu. Obezřetnost je na místě nejen dnes, ale i v dalších dnech.

Váhy

Jste unavenější, než jste si myslely. Když miláček večer naznačí, že by očekával radovánky, dáte mu jasně najevo, že na nic takového nemáte náladu. Naštěstí má pro vás pochopení. Místo nejapných poznámek na téma vašeho nezájmu se zeptá, jestli chcete uvařit třeba kakao a namasírovat krk. To, jak se bude situace vyvíjet dál, je pouze na vás.

Štír

Erotické záležitosti se vyvíjejí přesně podle vašich představ. Vy dobře víte, že pravidelnou dávku sexu potřebujete nejen pro svoji psychickou vyrovnanost. Miláček je na tom naprosto stejně. Oba tedy můžete svorně konstatovat, že si milováním vlastně utužujete nejen vztah, ale i zdraví.

Střelec

Pokud máte podezření, že má partner chuť na zálety, nebo přímo bokovku, rovnou se ho na to zeptejte. S ohledem na vaši náturu to bude rozhodně lepší, než abyste si hrály na detektivy a tajně ho sledovaly. Když se bude vykrucovat, připomeňte mu, že taky o nápadníky nemáte nouzi. Jeho bezprostřední reakce vám udělá jasno v tom, jak se věci skutečně mají.

Kozoroh

Vzhledem k Luně, která se nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, si budete v milostných sférách náramně užívat. Dokonce nahlas připustíte, že postelové radovánky jsou asi jediná činnost, která vás skutečně baví. Miláček se začne smát a hned vám začne vypočítávat všechno, co vás kromě sexu zajímá a do čeho jdete taky s plným nasazením.

Vodnář

Miláčka při Luně v Býkovi potřebujete především proto, abyste se k němu mohly přitulit a doslova i v přeneseném slova smyslu se v jeho náručí zahřát. Když vám ještě bude ochotně naslouchat, budete se cítit jako v ráji. V duchu připustíte, že samotná soulož pro vás není podstatná. Tímto závěrem samy sebe překvapíte, nicméně je to tak.

Ryby

Při Luně v Býku by se měl partner zaměřit především na šíji, ramena, potažmo páteř. Když tyto partie začne jemně masírovat, případně zlehka škrábat nehty, máte o intenzivní vzrušení postaráno. Vy mu to můžete stejným stylem vrátit. Lásku si tedy užijete jak v pasivní, tak aktivní formě.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám