Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 14. 9.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Lehce odtažitým chováním partnera se večer nenechte odradit. Můžete se spolehnout na to, že vaše doteky budou přímo elektrizující. Vše, co podniknete, se mu bude líbit, což bude zvyšovat vzrušení vás obou. Pokud ovšem budete mít ložnici jenom pro sebe, nejspíš budete tak roztoužené, že se uspokojíte samy, protože bez orgasmu prostě neusnete.

Článek

Beran

Večer se ve vaší ložnici projeví dvě naprosto odlišné energie. Z vás bude sálat ohnivá vášeň, naopak drahoušek bude připomínat kus ledu. Lunární fáze vám proto poprvé a naposled v tomto měsíci doporučuje použít afrodiziaka. Probudí touhu, navodí psychickou pohodu a prodlouží požitek z tělesného potěšení, takže si oba po delší době zase budete připadat jako v erotickém ráji.

Býk

Bude-li partner večer neklidný, nebo sedět u počítače s telefonem v ruce a vyřizovat pracovní záležitosti, nemluvte na něho. Raději se ho ani nedotýkejte a fofrem se snažte usnout. Špatnou náladu a nervozitu by přenesl do ložnice a v posteli by byl naprosto nepoužitelný. To by se neblaze podepsalo na jeho psychice a jeho mužské ego by se vzpamatovalo až v závěru týdne.

Blíženci

Jste-li zadané a máte pocit, že se z vašeho vztahu vytratily vášeň a chtíč, bez skrupulí laškujte s cizími muži. Žárlivost je mocná čarodějka a drahouška promění k nepoznání. Začne se k vám chovat galantně, když se s někým zapovídáte, nespustí vás z očí, a že se dějí zázraky, vás přesvědčí v posteli. Obava, že by vás mohl ztratit, ho vyburcuje k nadstandardnímu výkonu.

Rak

Řešíte-li ve vztahu problémy, nebo poslední dobou dokonce přemýšlíte o rozchodu, tento večer si upřímně s miláčkem věci vyříkejte, ať odstraníte třecí plochy. Měsíční fáze naznačuje, že partnerství dáte druhou šanci. Naopak pohov by si měly dát nezadané. Nový objev by vás totiž již o víkendu začal nudit a ukrutně rozčilovat, ale vysvětlit mu, že je konec, by byl běh na dlouhou trať.

Lev

Když se včas nevzpamatujete a občas se aspoň trochu neusmějete, vyvoláte kolem sebe nepohodu a napětí. Pak se ale nedivte, že drahoušek nebude mít náladu na něžné laškování. Je-li váš vztah mladý, svojí zamračeností mu způsobíte depresi a začne být nejistý, protože může zapochybovat, zda o něho vůbec stojíte.

Panna

Pokud vám poslední dobou až příliš často volá bývalý milenec a jste nezadané, večerní lunární fáze vám umožní sejít se. Patrně spolu strávíte noc, znovuobnovíte svůj vztah a opět se v dalších dnech budete scházet, ale pozor, pouze jako „kamarádi s výhodou“, nic víc. Horoskop naznačuje, že jediným pojítkem mezi vámi bude sex. Tak si dobře rozmyslete, zda vám za to stojí.

Váhy

Večer zapomeňte na intimní hrátky a se svým milovaným si povídejte. Bude totiž probíhat ojedinělá lunární fáze, která otevře pomyslné dveře „třinácté komnaty“. Nechá vyplout na světlo traumata skrytá hluboko v podvědomí, která si jako těžký balvan oba v sobě nesete možná již od dětství. Vrátí vám to psychickou rovnováhu a milování bude v dalších dnech živočišnější.

Štír

Máte-li dlouhodobý vztah, oba budete večer unavení k padnutí, takže jiskřička vášně zhasne dřív, než se stačí pořádně rozhořet. Jste-li singl a během večera se zamilujete, budete muset projít menší zkouškou. Měsíční fáze totiž naznačuje, že vztah se bude vyvíjet podle toho, jak se zalíbíte jeho matce. Když jí nepadnete do oka, o svou lásku budete muset hodně bojovat.

Střelec

Večer u vás doma bude prapodivná atmosféra. Něžnými doteky bude drahoušek šetřit jako šafránem, vlastně si vás bude držet od těla. Berte to tak, že i muži mají své dny, a ten váš není výjimka. Tak se o nic nepokoušejte, svádění by se stejně minulo účinkem. Berte to z té lepší stránky, aspoň se na zítřek oba pořádně vyspíte.

Kozoroh

Ráno na drahouška nemluvte, bude mít náladu pod psa. Odpoledne zase bude mimořádně pracovitý, takže si na vás udělá čas až večer, ale ten si užijete. Po 22. hodině totiž Luna ve vašem znamení popluje sídlem hvězdy Kaus Australis, oba budete vášniví a k neutahání. V hodině duchů se ale snažte zklidnit, jinak zítra v práci budete oba usínat vestoje.

Vodnář

Pokud jste se ocitly v milostném trojúhelníku, prostě víte, že nejste jedinou ženou v životě chlapíka, jehož milujete, večerní lunární fáze vám pomůže fofrem se „odmilovat“. Nejspíš vás popostrčí udělat tomu rázný konec. Milenec se totiž bude chovat tak studeně, odtažitě a necitlivě, že vás psychicky rozhodí. Vzhledem k tomu, že k němu pocítíte odpor, o další schůzku nebudete mít zájem ani omylem.

Ryby

Jste-li singl, vyrazte za kulturou, neb fáze Měsíce naznačuje, že budete odcházet domů s mužským doprovodem. Pokud jste zadané, večer bez problémů dosáhnete hned několika orgasmů. Chuť na sex budete mít ještě v hodině duchů, jenže drahoušek už bude na pokraji sil. Nechte ho vyspat, jinak z něho jako upírky vysajete všechnu energii a zítra ráno bude k neprobuzení.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám