Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 24. 8.

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzhledem k zajímavým dějům na obloze můžete očekávat i nezvyklé zážitky v posteli. Miláček vás chce mile překvapit a nemůže za to, že vás svými nápady šokuje. Obvykle přece tvrdíte, že jste novinkám a inovacím přístupné, jenže jeho představy jsou už přes čáru. Nicméně nedělejte a neříkejte nic, čeho byste později mohly litovat. Musí mít pocit, že odmítáte experimenty a nikoli jeho.

Článek

Beran

Na lásku, potažmo na sex, nemáte během pracovní části dne ani pomyšlení. I kdybyste vás čirou náhodou zasáhla nějaká „hříšná myšlenka“, okamžitě ji vystřídá taková, která vaši pozornost odvede úplně jiným směrem. Změna nastane až poté, kdy se v 20.57 hodin Luna přesune do vašeho znamení a vy znovu pocítíte milostné touhy. Naštěstí partner ještě nebude v říši snů…

Býk

Večer si ztlumte hlasitost v mobilu. Když vám kamarád pošle zprávu, která je podle jeho i vašeho názoru naprosto nevinná, partner to může vnímat jinak. Bude se intenzivně zajímat, kdo a proč vám v pozdních hodinách píše. Čeká vás sáhodlouhé vysvětlování a obhajování. Jindy byste nad tím mávly rukou, ale dnes na takové scénky nemáte náladu.

Blíženci

Zřejmě jste si slíbily, že už se kvůli lásce trápit nebudete, nebo si problémy nebudete připouštět. To však neznamená, že to zvládnete. Zejména kolem poledne můžete na cokoli, co miláček řekne, reagovat až podrážděně. Uděláte lépe, když ho místo jedovatých poznámek, která vám přijdou na mysl, obejmete a políbíte. I tímto stylem se postaráte o něžnou milostnou předehru.

Rak

Ohledně lásky jste v pohodě. Dokonce jí dokážete dát duchovní rozměr, který jste v poslední době tolik postrádaly. Uvědomíte si, co pro vás partner znamená, a zároveň začnete chápat, co znamenáte vy pro něho. Budou to zajímavé a užitečné úvahy. Když se do nich nakonec zapletou i erotické představy, vůbec se tomu nebraňte. Vychutnejte si stav, kdy duše souzní s tělem.

Lev

S láskou a sexem to bude trochu složitější než obvykle. Na jedné straně byste si chtěly bezvýhradně užívat fyzických potěšení, ovšem zároveň toužíte, aby vás partner sváděl, dobýval a přemlouval. Zkuste mezi těmito krajnostmi najít zlatou střední cestu. Krátce si dopřejte hru na netykavku a pak se oddejte spalujícím vášním.

Panna

Ideální čas na milování ve vašem případě nastane v 6.51 hodin. Luna ve vašem partnerském sektoru se dostává do konjunkce s Neptunem a povzbuzuje vaše erotické fantazie. S jejich pomocí dokážete miláčka rozparádit tak, že začne nahlas zvažovat, že do práce vlastně nemusí, takže raději zůstane s vámi v posteli.

Váhy

Nepředstírejte nezájem a laxní přístup k člověku, který vás zaujal a jehož chcete získat. Večer, kdy se Luna dostane do vašeho partnerského sektoru, vás najednou napadne skvělý způsob, jak byste své plány mohly uskutečnit. S erotickým sblížením však nepospíchejte. V tomto směru bude zdrženlivost na místě.

Štír

Odhalíte, že dotyčný používá hodně sporné metody, aby vás získal. Nelíbí se vám, jelikož je považujete za falešné, a tak se naštvete. Nahlas mu sice nic nevytknete, ale v duchu si už připravujete věty, kterými posléze jeho postup zhodnotíte. Dejte si však pozor, abyste to nepřehnaly a neřekly věci, které si přece jen nezaslouží.

Střelec

To, co se mezi vámi a sympatickým člověkem odehrává, má všechny parametry dynamického procesu. Váš vztah se vyvíjí enormní rychlostí. Je docela možné, že se ráno seznámíte, odpoledne si dáte rande a večer začnete mluvit o tom, že byste chtěli spolu žít. O sexuální soulad se nestrachujte, ten dostanete jako hvězdný bonus.

Kozoroh

Do 20.57 hodin, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru komunikace, se věnujte nejen milování, ale hlavně hovorům na důvěrná témata. Miláček totiž bude ochotný probírat i to, čemu se jindy podvědomě brání. Dokonce může podotknout, že ho tento styl komunikace příjemně vzrušuje. Zkuste jeho naladění posílit tím, že mu už během odpoledne pošlete nějakou pikantní zprávu. Vám to nic neudělá a on bude nadšený.

Vodnář

Nemáte ve zvyku partnerovi něco zakazovat, přestože se vám jeho nápady nelíbí. Jasně mu sice řeknete, proč se vám jeho záměry nezamlouvají, ale konečné rozhodnutí necháte na něm. Když mu zároveň naznačíte, že ho ochotně „odměníte“ za to, že změní plány, máte skoro vyhráno. Záleží pak na vás, jestli mu nabídnete oblíbené jídlo, pustíte sportovní kanál nebo si obléknete sexy noční košilku.

Ryby

Když po miláčkovi něco chcete, měly byste se k němu chovat se stejnou zdvořilostí, vlídností a respektem, s jakými přistupujete k lidem, kteří vám nejsou zdaleka tak blízcí a drazí jako on. Navíc naznačte, že pochopíte, když vaši prosbu odmítne, a zařídíte se podle sebe. To, že při báječně fungujícím sexuálním životě vnímáte všechno ostatní jako druhořadé, však zdůrazňovat nemusíte.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám