Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 25. května

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Jakmile si uděláte jasno ve vlastních citech, zase budete nad věcí a nebudou vás trápit melancholické, ale ani erotické sny. Upřímně řečeno vám udělá dobře, že se pochybnostmi souží zase ten druhý. Každopádně neztrácejte naději! Vzájemná podezírání se už brzy ukážou jako bezpředmětná a člověk, který to všechno spískal, dostane za vyučenou. Osud na něho políčí podobné potíže, jaké způsobil vám.

Článek

Beran

Ideální čas na sex nastane v 12.02 hodin, kdy Luna harmonizuje s vaším vládcem Marsem, navíc vám dodá energii, která z vás udělá splněný sen každého milence. Poledne je však pro mnohé nereálnou dobou na milování, jelikož máte pracovní povinnosti, nicméně nezoufejte, existuje druhá šance. Je však třeba, abyste odložily spánek až do 23.21 hodin, kdy se Luna dostává do sextilu s Plutem. Zajistí vám oběma ještě intenzivnější vášně a náruživější sex.

Býk

Vzhledem k harmonické Luně ve vašem partnerském sektoru si sex vychutnáte v každé denní i noční hodině. Jedinou výjimku tvoří čas kolem 2.36 hodin, kdy Luna bude v kvadratuře se Saturnem, což znamená, že vy chcete jen a pouze spát. Jindy máte pro erotické potřeby miláčka i v hluboké noci pochopení. Teď to ale nevydržíte a dáte mu najevo, že vám je spánek mnohem milejší než vášně.

Blíženci

Blízcí vás mají rádi a chtějí, abyste byly šťastné. Tento fakt však neznamená, že můžou mluvit do vašeho ryze osobního života. Pokud na vás začnou hrnout argumenty, že je váš partner hrozný a že si vás nezaslouží, hned je umlčte. Klidně řekněte, že to s nimi probírat nebudete. A když se budou divit, čím vás tak okouzlil, jen se tajuplně usmějte. O báječném sexu jim přece nebudete vyprávět.

Rak

Máte na vybranou, zda přijmete realitu, nebo si počkáte na uskutečnění svých snů. Skutečné prožitky vás čekají hned po ránu. Díky tomu si ověříte, že váš erotický život je pořád stejně kvalitní, a budete rády, že je mezi vámi po této stránce všechno v pořádku. Tajná přání se začnou plnit odpoledne a večer, kdy budete pod vlivem trigonu mezi Lunou a Neptunem. Zjistíte, že ke splnění toho, co jste v erotice dosud považovaly za nemožné, je opravdu jenom krůček.

Lev

Nejspíš jste dosud tápaly v tom, zda prožíváte opravdovou lásku, nebo se jedná „pouze“ o vynikající přátelství. Už ráno se situace vyjasní. Usoudíte, že by se vám nezdály erotické sny s kamarády v hlavní roli. Člověk, o kterém přemýšlíte, se vám v nich zjevuje pravidelně. Navíc musíte konstatovat, že fyzické vzrušení pocítíte, i když se vás jen letmo dotkne, což má taky značnou výpovědní hodnotu.

Panna

Pocit, že vám v lásce všechno nevychází tak, jak byste chtěly, je sice silný, ale neopodstatněný. Je jen potřeba, abyste trpělivě vyčkaly až do večera. Když necháte působit sextil mezi Lunou a Plutem, jenž vrcholí v 23.21 hodin, dokážete od života získat přesně to, po čem toužíte. Těšte se na to, že budete vášeň stejně intenzivně přijímat i dávat.

Váhy

Luna ve Štíru je sice harmonická, což ale bohužel neznamená, že vás žárlivost definitivně opustí. Zásadní problém je v tom, že nemáte pifku na lidi, ale spíš na partnerovy koníčky, vzpomínky a podobné záležitosti. Je vám jasné, že se chováte nerozumně, ale nemůžete si pomoct. Právě proto je potřeba, abyste zatnuly zuby a ovládly se dřív, než řeknete nebo uděláte něco, co vás bude mrzet.

Štír

Vás smysl pro humor je pověstný. Ovšem trpělivost partnera má své limity, takže byste ho neměly příliš popichovat. Když víte, že je háklivý na žertování na téma jeho erotických zvyklostí, výkonů a priorit, tak to prostě nedělejte. Užijete si sice méně legrace, ale zase se můžete těšit na něžné milování i opakované orgasmy, a hlavně partner nebude usínat naštvaný, že si ho dobíráte.

Střelec

Než seznámíte někoho ze svých kamarádů se svou příbuznou, důkladně o tom přemýšlejte. Pokud se jedná o osoby, které mají rozchod či rozvod teprve nedávno za sebou a zjevně se s tím ještě nevyrovnaly, do ničeho je nenuťte. Hlavně rande naslepo, nebo ve čtyřech, tedy s vámi a vašim miláčkem, je špatný nápady. Spíš zorganizujte večírek, zahradní párty nebo narozeninovou oslavu, kam oba pozvete. Když se začnou spolu bavit a padnou si do oka, bude to fajn, jinak se do toho nepleťte.

Kozoroh

S láskou problémy nemáte, ale se sexem ano. Zatímco o citech dokážete mluvit nahlas a otevřeně, při probírání intimních témat máte pořád zábrany. Pokud je chcete překonat, optimální bude metoda malých, postupných krůčků. Když se přece jen rozhodnete, že začnete s partnerem v tomto směru mluvit na rovinu, budete mít ten první a nejdůležitější zdárně za sebou.

Vodnář

Při Luně ve Štíru to nebudete mít jednoduché. Máte totiž pocit, že se z vašeho soužití vytratily city, porozumění i vzájemná očekávání. Možná vás straší pomyšlení, že vás drží pohromadě „jen“ mimořádně zdařilý sex. Obvykle byste proti tomu nic nenamítaly, ale teď přemýšlíte, jestli to pro budoucnost vašeho vztahu přece jen není málo.

Ryby

Luna ze Štíra posvítí na milostné oblasti, v nichž máte nejasno. Konečně vám tedy dojde, že získáním jeho pozornosti a zájmu vaše úsilí nekončí, nýbrž začíná. Je potřeba, abyste společně hledali a nacházeli styčné body, a ty pak rozvíjeli. Dále je nutné, abyste se intimně sbližovali pozvolna, jen tak se v posteli parádně sehrajete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám