Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 28. 12.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Navzdory smířlivé povaze a diplomatickému taktu uznáváte, že některé věci tradiční cestou neprosadíte. Naštěstí vymyslíte způsob, jak ostatní přimějete k tomu, aby splnili vaše přání, ale přitom si neuvědomili, že to dělají. V případě partnera však balancujete na ostří nože. Když ho budete střídavě svádět a dělat drahoty, nebude vědět, co si má myslet. Aspoň večer mu dejte jasně najevo, že po něm toužíte.

Článek

Beran 

Váš životní styl erotiku přímo vyžaduje. Právě proto vám vadí, že na intimnosti nemáte moc času. Vhodná chvíle nastane až kolem 22.12 hodin, kdy se Luna dostane do trigonu s Jupiterem. Pak objetí partnera přivítáte jako něco, co vás zklidní a ukáže vám, že i tak náročný den může mít příjemný konec.

Býk

Vzhledem k Luně, která s Venuší a Plutem příliš neladí, to bude s erotikou obtížné. Problém je v tom, že byste oba chtěli, ale nedokážete se domluvit. Této zapeklité situaci předejdete tak, že se přestanete ohlížet na miláčka a převezme sled událostí výhradně do svých rukou. Když ho začnete svádět a nevěnujete pozornost jeho komentářům, bude všechno v nejlepším pořádku.

Blíženci

Při Luně ve Vahách zafungujete jako milenka snů. Jakékoli přání, které miláček v tomto ohledu má, mu splníte snad ještě dřív, než mu dojde, co vlastně chtěl. Dejte si však pozor, abyste to nepřeháněly. Když budete myslet také na sebe a vlastní rozkoš, bude to pro váš vztah požehnání. Bude vyváženější a vy oba ve větší pohodě.

Rak

Venuše, která se nachází ve vašem partnerském sektoru, si příznivé ozáření příliš neužije. To ovšem neznamená, že si kvalitní sex nemůžete užít vy. Když dáte v posteli najevo, že máte jasné požadavky, navíc je dokážete podat tak, aby je miláček do posledního detailu pochopil, čeká vás parádní jízda.

Lev

Využijte energii Jupitera, který se na dlouhých dvanáct let nachází poslední den ve vašem partnerském sektoru. Když budete jen trochu chtít, dokážete pro sebe a partnera připravit skutečný svátek lásky a sexu. Stačí, abyste se na něho usmály, a pak se těšily z toho, že zafunguje přesně tak, jak by zamilovaný muž na milovanou ženu reagovat měl.

Panna

Pocit, že jste přišly o partnerovu lásku, je hodně nepříjemný. Naštěstí není opodstatněný. Náladovost, kterou až okatě dává najevo, nemá s vámi a vaším vztahem nic společného. Když zachováte klid a necháte věcem volný průběh, večer zjistíte, jak moc jste se v prvotním odhadu situace mýlily.

Váhy 

Luna je sice ve vašem znamení, ale s vaší vládkyní Venuší si zejména kolem 13.21 hodin moc nerozumí. Můžete tak snadno dospět k závěru, že miláček myslí jen na sex, ale vaše názory ho nezajímají. Když však budete přemýšlet, pochopíte, že se tak chová právě proto, aby vaše myšlenky od nepříjemných témat osvobodil a vrátil vám radost ze života.

Štír

I když to vaším zvykem nebývá, moc rády byste vybočily z obvyklých erotických stereotypů. Místo divoké svůdnice, na kterou je miláček zvyklý, se zkuste změnit v poddajnou, až submisivní partnerku, nebo naopak. Můžete tak zjistit, že změna rolí je čas od času velice vzrušující.

Střelec

Na sex můžete mít chuť, ale nebudete mít čas, a tím pádem ani náladu. Kdybyste přesto usoudily, že se pomilovat chcete či potřebujete, věnujte se této bohulibé činnosti později večer. Luna bude v posledních stupních Vah a vytvoří příjemnou atmosféru. Vy budete mít všechno podstatné hotovo, takže se můžete intimnostem věnovat naplno a s chutí.

Kozoroh

Ve vašem případě konstelace projevům citů moc nepřejí. Práce máte také až nad hlavu a o čemkoli jiném odmítáte přemýšlet. Se sexem to ovšem bude podstatně lepší. Komunikace, kterou s miláčkem vedete na ryze věcné úrovni, se vám zamlouvá mnohem víc. Navíc vnáší do vašeho vztahu mnohem větší pohodu.

Vodnář

I když ho milujete a víte, že ten druhý miluje vás, konstatujete, že stejné sny přesto nesdílíte. Nakonec pochopíte, že to vůbec není špatné. Musíte se však přimět k tomu, že se svými představami budete navzájem obohacovat. Naštěstí můžete jako sjednocující prvek využívat sex, jelikož vám to v posteli náramně klape.

Ryby

Po zralé úvaze se rozhodnete, že si postelové hrátky necháte až před spaním. Ráno byste totiž milování vnímaly jako povinnost, kterou splnit musíte, i když se vám nechce. Večer to však bude příjemné zakončení období, kdy jste mohly být pasivní, a zároveň zahájení týdnů a měsíců, kdy budete aktivní ve všech oblastech, včetně sexu.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám