Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 3. 8.

Foto: Standret, Shutterstock.com

Foto: Standret, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní románek vás láká spíš kvůli pocitu, že jste neodolatelné a sexy. Vaše smyslné představy však poměrně rychle narazí na nedostatek odvahy nebo morální zábrany. Budete-li mít dojem, že jste přece jen potkaly toho pravého, ověříte si to snadno. Vyrukujte s tím, že nemáte hlídaní pro děti, něco se v domácnosti porouchalo, prostě máte problém, a požádejte ho o pomoc. Jakmile se začne vymlouvat, teď ani v budoucnu nestojí za to, abyste s ním ztrácely čas.

Článek

Beran

Pocit, že vám to v posteli v poslední době zrovna neklape, zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Zejména kolem 7.20 hodin, kdy se Luna dostává do trigonu se Saturnem, si erotické hrátky i samotný akt parádně užijete. Můžete si sice oba nezávisle na sobě říkat, že by bylo lepší, kdybyste měli na milování víc času, ale i to nakonec zvládnete. To, co nestihnete ráno, totiž s nadšením dotáhnete večer.

Býk

Když se stane a vy se pod vlivem trigonu mezi Venuší a Uranem během dopoledne zamilujete, měly byste si to rozhodně nechat pro sebe. Je skutečně předčasné a unáhlené, abyste stálého partnera, rodinu, potomky či přátele postavily před hotovou věc, že jste potkaly osudovou lásku. Možná to tak je, jenže to musíte zjistit dřív, než začnete za sebou pálit všechny mosty.

Blíženci

Konečně si přestaňte namlouvat, že dotyčného vnímáte „jen“ jako výborného kamaráda, když je to alespoň z vaší strany láska jako trám. Dokud si nepřiznáte, jak se věci mají, nemůžete od něho čekat vytouženou odezvu. Kdybyste však byly k sobě upřímné, začnete vysílat ty správné signály a váš vztah poměrně rychle nabere žádoucí směr.

Rak

Úvahy o tom, zda je lepší láska bez sexu, nebo sex bez lásky, jsou ve vašem případě ryze akademické. Když budete samy k sobě upřímné, přiznáte, že ve vztahu potřebujete obojí, navíc v optimální rovnováze. Naštěstí vám osud poslal do cesty člověka, který to vnímá podobě. Pravda, není dokonalý, ale lepšího stěží najdete.

Lev

Podvečerní kvadratura mezi Lunou a Venuší se vás sice osobně netýká, nicméně může negativně ovlivnit váš milostný život. K tomu, aby se mezi vámi nebezpečně zajiskřilo, stačí, když miláček přijde domů naštvaný a vy jeho momentální černočerný pohled na svět bezděčně převezmete. Měly byste si předem umínit, že se jeho mizernou náladou nenecháte ovlivnit. Naservírujte mu oblíbené jídlo, pevně ho obejměte a uklidní se. Později večer dojde i na sex.

Panna

Sex si nejvíc užijete v ranních hodinách. Vliv trigonu mezi Venuší a Uranem stoupá tak intenzivně, že vám nezáleží na ničem jiném než na partnerovi, sobě a vzájemném erotickém uspokojení. Sice se nepoznáváte, ale to není důležité. Partner je vámi nadšený, takže vás napadne, že takové vybočení z šedi každodennosti není občas vůbec špatné.

Váhy

Otázkou zůstává, zda je vůbec možné dát dohromady to, po čem toužíte, s tím, co samy vyhodnotíte jako rozumné a všestranně přijatelné. I když vás dotyčný mimořádně přitahuje, ještě to neznamená, že mu rovnou padnete kolem krku. Zejména po poledni byste podobnými projevy náklonnosti zkomplikovaly život jemu i sobě. Čím dál se od něho budete držet, tím je reálnější šance, že se vyhnete potížím.

Štír

Váš erotický život se dostává do obrátek. O vášnivě naladěné ctitele rozhodně nemáte nouzi. Stačí, když se na sympaťáka upřeně podíváte, líbezně se usmějete, případně se zavlníte v bocích, a on vám začne „tát“ před očima. Potíž je v tom, že na smyslné výzvy reagujete stejně i vy. Když narazíte na podobně naladěného svůdníka, nezní otázka, jestli se z toho vyklube aspoň románek, ale kdy a jak se tak stane.

Střelec

Když srovnáte vlastní problémy s tím, s čím se aktuálně potýkají kamarádky, uvědomíte si, že se vám vlastně nic zlého neděje. Navíc vám konečně dojde, že nemá smysl pořád dokola omílat, že jste nespokojené, zklamané, nemilované či sexuálně neukojené, ale že musíte tyto zádrhely řešit. Když to nepůjde jinak, klidně partnerovi otevřeně řekněte, že se v krajním případě bez něho obejdete. Bude tak překvapený, že se začne zase chovat normálně.

Kozoroh

Pokud dotyčného opravdu milujete, nemusíte to neustále slovně ventilovat. Důležitější je, že se podle toho budete chovat. Důvody, proč k němu cítíte to a ono, už vůbec nemusíte nikomu zdůvodňovat ani vysvětlovat. Pokud se kdosi rozhodne, že vám kvůli nové lásce bude dělat scény, snažte se překonat nechuť a názorně mu ukažte, že se ho nebojíte. Bude to pro něho dostatečné varování, aby raději vycouval.

Vodnář

Především si uvědomte, že máte v citech pořádek a v emocích jasno. To, že vám vyzná lásku člověk, jehož jste dosud považovaly za dobrého kamaráda, není váš problém. Taktně a ohleduplně mu vysvětlete, že po vás chce něco, co mu prostě nemůžete dát, i kdybyste moc chtěly. Skutečnost, že hlavně nechcete, protože vás třeba fyzicky nepřitahuje, mu ale prozrazovat nemusíte.

Ryby

Pro ostatní nejspíš platí úsloví: „Sejde z očí, sejde z mysli.“ Vy ovšem tímto stylem nefungujete. Čím méně budete s dotyčným v kontaktu, tím víc na něho budete myslet a tím intenzivněji budete snít o tom, co a jak spolu prožíváte. Závěry, k nimž dospějete, si dobře zapamatujte. Mají s pravdou společného víc, než by vás vůbec napadlo.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám