Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 4. 1.

Foto: conrado, Shutterstock.com

Foto: conrado, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte-li tajný milenecký vztah a strach z prozrazení se stal noční můrou, kapitolu nevěry nejspíš uzavřete. S přispěním hvězd se totiž vnitřně rozhodnete, že vytěsníte ze svého života vše, co vás psychicky deptá. Pokud máte naopak první rande, bude stačit, když vás dotyčný bezděčně pohladí v oblasti bederní páteře. Nedokážete mu odolat a nejspíš skončíte v posteli, i když jste to původně neměly v úmyslu.

Článek

Beran 

Občas máte pocit, že je váš vztah jako sázka do loterie. Když váš protějšek začne nahlas filozofovat, zda jste životní partneři, výborní kamarádi, nebo natěšení milenci, budete na rozpacích. Naštěstí mu dokážete názorně předvést, že jste od všeho trochu, což je ideální kombinace. Sexem jeho nesmyslné dilema uzavřete definitivně.

Býk

Podmínky, které stanoví partner jako nový odrazový můstek vašeho vztahu, se vám nelíbí. Máte pocit, že vám chce mluvit do života podstatně víc, než mu přísluší. Zkuste si s ním otevřeně promluvit a vysvětlit mu, že po vás chce něco, co bude mít negativní vliv nejen na vaše soužití, ale i na dosud fungující sexuální život.

Blíženci

Představa, že si pořídíte milence a nikdo na to nepřijde, je sice hezká, nicméně naivní. Zejména ráno, které probíhá pod vlivem konjunkce Luny s Merkurem, hrozí nebezpečí, že souhrou náhod pronikne na veřejnost něco, o co rozhodně nestojíte. Bude tedy lepší, když veškerou komunikaci s dotyčným aspoň prozatím uzavřete. O tom, že byste si posílali zamilované zprávičky, ani neuvažujte.

Rak

Pocit, že vám to s partnerem tak úplně neladí, není na místě. Ve skutečnosti je vámi nadšený. Způsob, kterým to dává najevo, není sice podle vašich představ, ale to přece nevadí. Když si uvědomíte, že k vám promlouvá nejen slovy, ale i pohledy a gesty, a pokud si tyto signály správně vyložíte, dojde vám, že vlastně můžete být klidné a šťastné.

Lev

To, co chcete a potřebujete s miláčkem probrat, byste měly začít hned ráno. Díky energii doznívající konjunkce mezi Lunou a Merkurem, která vrcholí v 3.38 hodin, je šance, že se zejména na praktických věcech shodnete. Citovým záležitostem se ale raději vyhýbejte. To, co řeknete, můžete sice myslet dobře, jenže on by to patrně špatně pochopil. Když se na všem, včetně sexu, budete domlouvat co nejstručněji, bude to lepší.

Panna

S láskou si nedělejte starosti. Stačí, když si uvědomíte, že jste s partnerem vytvořili sehraný tým, který dokáže skoro nemožné. Navíc vám to skvěle klape i v posteli. Společně strávený čas na vás má prostě pozitivní vliv. Dosavadní erotické zkušenosti, které jste oba načerpali, dokážete nejen využít, ale i průběžně obohacovat.

Váhy 

To, že se nového vážného vztahu nebojíte, ještě neznamená, že je na tom dotyčný stejně. Možná by pomohlo, kdybyste si dopřáli víc času a dohodli se, že spolu budete ještě chvíli jen tak nezávazně konverzovat a flirtovat. Oběma prospěje, když se sexem nebude pospíchat, neboť to hlavně vy považujete za jistou formu závazku.

Štír

S lidmi, které milujete, se podělte o své životní zkušenosti. Bude z toho sice tak trochu exkurze do vašeho nitra, ale to nevadí. Miláček pochopí, že mu tím dáváte šanci, aby vás poznal opravdu důkladně. Díky tomu mu začne docházet, proč někdy říkáte a děláte věci, které jemu nedávají smysl. Ve skutečnosti jsou naprosto logické, tedy z vašeho úhlu pohledu.

Střelec

Díky lásce zvládnete snad všechno. Jen byste to se svými nároky neměly přehánět. Pokud vám vadí, že miláček nedává najevo city, zkuste aspoň připustit, že je v nitru velmi citlivý, jenže se ostýchá o tom mluvit nahlas. Když mu vyznáváte lásku, tak proto, že chcete, a nikoli proto, abyste ho donutily k podobným emocionálním projevům.

Kozoroh

Chce to odvahu a odložit ostych! Když někomu chcete dát najevo své city, neváhejte a dejte se do toho. Toho, že byste nedokázaly zvolit ta správná slova, se nebojte. To, co nevyjádříte ústně, za vás povědí pohledy, úsměvy a řeč těla. Dokonce budete tak „výmluvné“, že dotyčný ocení nejen vaši upřímnost, ale i vynalézavost. A že vám neodolá, je téměř jisté.

Vodnář

Na další plané sliby zareagujete způsobem, který dotyčného konečně vyvede z míry. Jestli to tak cítíte, klidně mu řekněte, že jste si kvůli němu užily rozbouřených emocí dost a že o další nestojíte. Když budete chtít, aby ho svědomí hryzalo ještě víc, dodejte, že už pro něho neuroníte ani slzičku.

Ryby

To, že vás někdo z kolegů po očku pozoruje, ale nahlas nic neřekne, je vám nepříjemné. Nakonec usoudíte, že se ho přímo zeptáte, o co mu vlastně jde. Bude-li upřímný, dost vás překvapí vyznáním, že po vás touží. Není od věci, abyste podotkly, že vám to mohl sdělit normálně, protože svým chováním „nesmělého puberťáka“ vás spíš od sblížení odrazuje.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám