Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 4. května

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Překvapivé události ve vás vyvolají otázky, zda jste zvolily správně. Podstatné je, co vám svorně napovídají rozum a intuice, tím byste se měly řídit. Nejspíš si uvědomíte, že k hlavním překážkám patří stereotypy. Jakmile se jich začnete zbavovat, je reálná šance, že se ve vašem vztahu zase rozhoří vášně. Zkuste se tedy k partnerovi chovat tak, jako byste se poznali teprve nedávno, a všemi způsoby jste se ho snažily okouzlit. V posteli hned poznáte, že se mu to líbí…

Článek

Beran

Bude to napínavé. Všichni ostatní by v takové situaci nejspíš usoudili, že na sex nemají ani pomyšlení, ale vy zvládnete všechno, co si vezmete do hlavy. Dojdete k závěru, že kvůli pocitu spokojenosti spánek sice potřebujete, ale milování ještě víc.

Býk

Kvůli sexu hrozí konflikt. Zejména kolem 18.01 hodin, kdy je Luna v kvadratuře s Venuší, vás miláček svými erotickými požadavky nejdřív zaskočí, a potom naštve. Bude vás totiž pronásledovat pocit, že by měl brát v úvahu skutečnost, že máte momentálně dost starostí.

Blíženci

Starosti vám nadělá to, že si někteří muži ve vaší blízkosti pletou přátelství s láskou. Případní ctitelé sice zpočátku slibují, že mezi vámi všechno zůstane tak, jak to je, ale už odpoledne vám bude jasné, že to nemůžou a vlastně ani nechtějí dodržet.

Rak

O tom, že byste vyměnily partnera, uvažujete jen jako o jedné, navíc málo pravděpodobné možnosti. V duchu si říkáte, že ten stávající sice není ideální, ale jste už na něho zvyklé a alespoň víte, co od něho můžete čekat.

Lev

Vyprávění na téma erotických zkušeností a zážitků pro jistotu moc nevěřte. Rychle pochopíte, že se dotyční jen a pouze vychloubají, případně ve vás z nějakých důvodů chtějí vzbudit rozpaky, nebo dokonce závist či žárlivost.

Panna

Kvadratura mezi Lunou a Neptunem sice vrcholí v 18.01 hodin, ale její vliv na vás dolehne celý večer. Zdá se, že sex pojmete jako soupeření o dominantní úlohu ve vztahu. Naštěstí máte partnera, který ustojí v klidu, než se zase srovnáte.

Váhy

Sex s vysněným partnerem se může ukázat jako záludná past. Opravdu nevíte, zda je dotyčný tak dobrý, nebo jeho výkony podvědomě zveličujete. V každém případě vás nadchne a hned zatoužíte po repete. Až se intimností trochu nabažíte, měly byste se vážně zamyslet nad tím, jakou roli mu ve svém životě přisoudíte.

Štír

Kvadratura mezi Lunou a Venuší v partnerském sektoru váš erotický život ovlivní kupodivu pozitivně. Dokážete třeba přimět sebe i partnera, abyste teď hned odložili to, čemu se zrovna věnujete, a zaměřili se výhradně jeden na druhého.

Střelec

Merkur, který vstupuje do vašeho partnerského sektoru, vám erotický život poněkud zkomplikuje. Miláček bude neustále přemýšlet o spoustě, podle něho důležitých věcí tak usilovně, že mu na vás nezbude nálada ani čas.

Kozoroh

Potíže v lásce vám způsobí vlastní hrdost. Máte pocit, že miláčkovi nemusíte nic vysvětlovat, protože všechno přece musí pochopit sám od sebe. Kdybyste však přestaly spoléhat na to, že umí číst myšlenky, a celou věc s ním důkladně probraly, vyhnete se zklamání.

Vodnář

Je možné, že si partner vaší příbuzné před vámi začne stěžovat na to, že se k němu nechová hezky a vůbec mu nerozumí, prostě bude fňukat, že se jejich vztah nevyvíjí podle jeho představ. Rozhodně se mezi ně nemíchejte, jinak si koledujete o průšvih.

Ryby

Někdo, koho jste dosud vnímaly jako poněkud nesmělého ctitele, vám možná začne tvrdit, že je vlastně asexuál, takže se nemusíte ničeho bát. Vypadá to, že to je akorát finta, abyste si ho pustily blíž k tělu.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám