Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 6. července

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vaše pozdní příchody domů mají pádný důvod, který si prozatím nechcete přiznat. S vymyšlenými výmluvami už dlouho nevystačíte, raději se skutečnostem postavte čelem. Díky tomu si uvědomíte, že událost, kterou považujete za osobní selhání nebo prohru, je naopak váš hnací motor. Nedáte si pak pokoj, dokud věci nedáte do pořádku. Jestli se jedná o nesrovnalosti ve vztahu nebo sexu, vyvinete maximální úsilí.

Článek

Beran

Při Venuši ve Lvu dostáváte přesně tolik lásky, kolik potřebujete. Nicméně si dávejte dobrý pozor, jak city miláčkovi „servírujete“. Při Luně ve svobodomyslném Blíženci nesmí mít ani chvíli pocit, že ho tlačíte nebo nutíte do něčeho, do čeho se mu nechce. Když mu dopřejete pocit, že je to právě on, kdo o erotických aktivitách rozhoduje, bude vám pomyslně zobat z ruky.

Býk

Předem si musíte ujasnit, zda vám víc záleží na hrdosti, nebo na lásce. Pokud dojde k tomu, že se partner urazí a přestane mluvit, budete na návrat do normálních kolejí čekat marně. Navíc vám vůbec neřekne, co se děje a proč se zlobí. V takovém případě bude lepší, když se s ním začnete bavit o všem možném, nic však neřešte. Snažte se uvolnit atmosféru do večera. Milování s nasupeným člověkem by nestálo za nic.

Blíženci

S láskou sice máte problémy, ale snažíte se je zvládnout tak, abyste mohli s miláčkem fungovat naprosto normálně. Když není v nejlepší náladě, na nic se ho nevyptávejte, ale počkejte, až spustí sám. Při kvadratuře mezi Merkurem a Neptunem si naštěstí uvědomujete, že není nutné, abyste braly vážně všechno, co říká.

Rak

Momentálně nevidíte důvod, proč byste se partnerovi přizpůsobovaly. Naštěstí má dost rozumu, takže s takovým požadavkem ani nevyrukuje. Kdyby ale navrhl, že odložíte veškerou práci, kterou jste měli na dnešek v plánu, a místo toho se budete věnovat sami sobě, měly byste souhlasit. Čas, kdy budete na světě jen jeden pro druhého, nic lepšího nenahradí.

Lev

Než začnete partnerovi dokazovat, že jste opravdu nejlepší, dobře si to rozmyslete. Hrozí, že to, co předvedete a co bude v jistém smyslu váš životní výkon, začne brát jako obvyklou normu. Pak byste se mohly opravdu hodně snažit, ale jemu by to stejně pořád připadalo málo. Když se budete chovat přirozeně, ušetříte si nervy.

Panna

Snažte se začlenit sex do denního programu, tak jako plánujete plnění různých úkolů. Když to neuděláte, hrozí, že láskyplné hrátky přestanete vnímat jako součást vztahu, které byste vy i partner měli věnovat náležitou pozornost. Čím dřív si uvědomíte, že erotické vzrušení nutně potřebujete, tím to bude lepší. Když kvůli milování odložíte nějakou pracovní aktivitu, svět se skutečně nezboří.

Váhy

Při Luně v Blížencích je možné, že budete mluvit hodně a láskyplně, ale neuvědomíte si dopad svých slov. To, co vy berete jako projev něhy, miláček si může vyložit zcela jinak. Právě proto byste se měly snažit komunikovat způsobem, kterým nezpůsobíte nedorozumění ani neshody, ale naopak navodíte souznění. Naštěstí je vám tento styl hovoru vlastní, takže hádky nehrozí.

Štír

Zkuste aspoň připustit, že idol, kterého jste si vysnily, má k vašemu partnerovi dost daleko. Naštěstí je to něco, co dokážete vydýchat. Navíc si dáte práci, abyste objevily hodně věcí, které vás spojují, a taky důvody, proč se vzájemně přitahujete. Základem je samozřejmě kvalitní sex, ale nakonec zjistíte, že je toho mnohem víc.

Střelec

Partner je jako na drátkách. Neustále má totiž pocit, že se s ním hodláte rozejít, nebo ho chcete vyměnit za někoho mladšího či přitažlivějšího. Dosud jste mu marně vysvětlovaly, že vás nic takového ani nenapadlo. Teď však začínáte přemýšlet, zda to opravdu není lepší životní scénář pro oba. Zatím se podobné myšlenky snažíte zahánět, ale i jejich existence je už varovným signálem.

Kozoroh

Nepočítejte s tím, že vy nebo miláček prokážete v sexu nějako vynalézavost a zvláštní fantazii. Vzhledem k tomu, že Luna prochází vaším sektorem práce a zdraví, na něco takového nejste správně naladění. Právě proto je potřeba, abyste se smířily s tím, že milování proběhne rutinním stylem. Někomu jinému by to možná vadilo, ale vy budete spokojené i uspokojené.

Vodnář

Představa, kterou vám ohledně další společné budoucnosti doslova vnucuje váš životní druh, se vám ani trochu nelíbí. Když chce, abyste vysedávaly doma a on se bavil s kamarády, opravdu si nedělá legraci. Zkuste se ho zeptat, co by říkal tomu, že byste si to prohodili. Podívá se udiveně a hned vám sdělí, že to je holý nesmysl. Zjevně si máte co vyjasňovat.

Ryby

Starosti vám může nadělat bývalý partner. Oba se sice shodnete na tom, že váš vztah nebyl vydařený, ale taky si uvědomujete, že jste spolu měli prvotřídní sex. Je docela možné, že vám navrhne, abyste nadále fungovali jako milenci bez emocionálních či jiných závazků. Jeho plán si musíte důkladně promyslet a až potom se rozhodněte, jak zareagujete. Snadné to nebude.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám