Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 7. 9.

Foto: ViDI Studio, Shutterstock.com

Foto: ViDI Studio, Shutterstock.com

Reklama

Pokud vaše soužití prověřil čas, věnujte se partnerovi na plný úvazek. Počítejte s tím, že bude spíš pasivnější, vychutná si mazlení a hledáním erotogenních zón ho úplně odzbrojíte, takže vám bude zobat z ruky. Nejspíš vám špitne do ouška, že ho máte dokonale přečteného, což je pravda. V případě, že jste z různých důvodů nespokojené, mějte na paměti, že nevěra není řešení. Chvilkovým poblouzněním byste nejspíš vztah nadobro zničily.

Článek

Beran

V lásce ani v sexu žádné velké změny nečekejte. Když však budete samy k sobě upřímné, zjistíte, že vám to vlastně vůbec nevadí. Miláčka svést dokážete a ti ostatní vás nezajímají. Když flirtujete, děláte to jen ze zvyku a proto, abyste si dokázaly, že umění svádění pořád ještě ovládáte.

Býk

Vhodný čas na sex nastane kolem 3.30 hodin, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Uranem. Ať s tímto nápadem přijdete vy, nebo partner, bude nadšení oboustranné a výsledek povznášející. Ráno se sice bez budíku neprobudíte, nicméně slastné prožitky stojí za kruhy pod očima z nevyspání.

Blíženci

Člověk, který vám neustále předhazuje, proč vás miluje, jak se do vás zamiloval a co pro něho znamenáte, vám už leze na nervy. Podobného „analytika“, který pořád jen bilancuje, má ve všem jasno, a navíc chce, abyste o něm uvažovaly stejně, ve svém životě nepotřebujete. Byla by s ním nuda, což je pro vás horší než bouřlivé dohadování.

Rak

Na milování bude ideální podvečer. V 19.57 hodin vrcholí trigon mezi Lunou a Plutem, který vám dodá nejen nezvyklou akčnost, ale i přitažlivost. Pokud potřebujete někoho přesvědčit, že jste pro něho dokonalé milenky, máte zelenou. A pokud se tomu bude podvědomě bránit, je potřeba, abyste zapojily svoji výřečnost.

Lev

S partnerem se můžete pohádat, ale oba od první chvíle víte, že je to jen hra, do které se oba pouštíte s gustem a nadšením. Povzbuzení vášní, které z toho následně vyplyne, je vítaným zpestřením. Moc dobře si uvědomujete, že po výměně názorů bude stejně prudké a bouřlivé usmiřování.

Panna

Se srdcem na dlani přistupujete ke každému, koho vám osud sešle do cesty. Může to napáchat potíže s oficiálním partnerem. Absolutně nechápe, že s nikým nic nemáte, ani mít nechcete, a začne na vás žárlit. I když vám rozum napovídá, že byste si s ním měly promluvit a vysvětlit mu, že se opravdu nic neděje, nedělejte to. Akorát ho utvrdíte v jeho podezření.

Váhy

Člověka, který se na vás dívá s obdivem a jako na svatý obrázek, naopak posuzujte racionálně a poměrně kriticky. I když vás svým způsobem přitahuje, musíte vidět realitu v celé její šíři. Prostě byste měly konečně odložit růžové brýle. Pokud třeba jen tušíte, že se rýsuje nějaký problém, buďte ve střehu. Jestli se jedná o potíže sexuálního charakteru, buďte opatrné dvojnásob.

Štír

O svých bývalých láskách přemýšlejte, ale nemluvte. Jakmile něco pronesete nahlas, budete se k jistým skutečnostem muset postavit čelem. Taky byste mohly zjistit, že ze všeho nejvíc nelitujete toho, co jste prožily, ale naopak šancí, které jste promarnily. Když si na základě této zkušenosti slíbíte, že podobnou chybu už nezopakujete, je to správný postoj.

Střelec

Osud vás konečně vede k tomu, čemu říkáte štěstí. Můžete být spokojené. Objeví se v podobě, jakou jste snad odjakživa chtěly, ale dosud vyhlížely marně. Konečně tedy potkáte člověka svých snů a taky zjistíte, že to, co chcete, dosáhnete rychle a hravě. Docela klidně se tedy může stát, že se potkáte ráno a večer už strávíte v jedné posteli. Je to sice rychlé tempo, ale ve vašem případě jediné možné.

Kozoroh

Při vašem zodpovědném přístupu k životu vás z míry vyvedou lidé, kteří hlásají, že lásku vnímají především jako zábavu a hru. Dokud to berete jen jako konverzační téma, dokážete se držet zpátky. Když vám ale začnou vnucovat své scestné názory, naštvete se. V každém případě jim naplno a bez okolků povíte, co si o jejich povaze a erotických prioritách myslíte.

Vodnář

Potíže v lásce se vám při troše chtění podaří vyřešit. Zjistíte, že jste si pořád dokola vybíraly stejný typ partnerů, takže jste logicky neustále narážely na stejné potíže. Když si uvědomíte, co vás na nich tak přitahovalo a vzrušovalo, odhalíte způsob, jak se vymaníte z toho bludného milostného kruhu.

Ryby

Výměnu názorů neberte jako důvod ke sporu či hádce, ale naopak jako aktivitu, která vás může vzrušit a naladit. Vy se v tomto ohledu nemusíte držet zpátky. Miláček totiž potřebuje zjistit, že se výbušné atmosféry nebojíte a že si ji umíte užít. Všechno stvrdíte sexem, který pro oba bude tou nejlepší odměnou.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám