Hlavní obsah

Horoskop na celý týden: Poslední říjnové dny budou pořádně rušné!

Foto: NinaMalyna, Shutterstock.com

Tento týden se soustřeďte na nevyřešené resty, máte šanci všechno dohnatFoto: NinaMalyna, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vaším spolehlivým a neomylným průvodcem bude skvělá intuice. Tak si udělejte čas a zaměřte se zejména na „spící“ problémy z minulosti. Tentokrát se vám podaří najít řešení a konečně je uzavřít.

Článek

Zní to slibně, nicméně si uprostřed týdne dávejte pozor na alkohol! Pod vlivem neharmonického Neptuna to můžete přehnat do té míry, že si na veřejnosti vyseknete ostudu. Případně svou upřímností, která nebude mít daleko k drzosti, někoho dost naštvete. Naštěstí v neděli nastane novoluní ve Štíru, což je vždy příležitost pro nové začátky, tak v případě libovolné kalamity v předešlých dnech nešetřete omluvami. Štír je znamení, které nezapomíná, a odplata by byla nečekaná a třeba i bolestná.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Moudrým, přímo filozofickým přístupem často někomu vyrazíte dech. Snažte se však o to, abyste při debatách nikoho nezesměšnili. Jinak si nevědomky pořídíte „klub tajných nepřátel“, několik lidí by vám prostě začalo anonymně škodit. Před víkendem zamiřte k zubaři, i když nepocítíte žádné problémy. Patrně se dozvíte, že to bylo za pět minut dvanáct!

Býk (22. 4.–21. 5.)

Sice se stanete terčem pomluv, ale naštěstí budete obdaření bravurní výřečností. Partnerskou krizi zažehnáte, pocit nejistoty vašemu vztahu dokonce prospěje, protože si vzájemné blízkosti začnete víc vážit. Ke konci týdne na silnicích nikomu nepomáhejte, jinak se dostanete do potíží. Můžete se totiž lapit do pasti na důvěřivé jedince!

Foto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Býk díky výřečnosti vyřeší partnerské neshodyFoto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Nevěřte slibům nadřízených nebo obchodních partnerů. Pokud nebudete trvat na sepsání smlouvy, plnění se sotva dočkáte a nedůsledností byste ohrozili svoji kariéru či firmu. Příležitost zatočit s menším, ale obtěžujícím zdravotním problémem dostanete ve druhé polovině týdne. Patrně někdo z mladších kolegů vám daruje bylinku, po které se vám uleví.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Hrozí vám riziko pracovně-právního sporu, proto v zaměstnání dodržujte hygienické či bezpečnostní předpisy. To je způsob, jak se problému vyhnete. Ve druhé polovině týdne budete kreativní a zruční. Zejména víkend vám zprostředkuje spoustu romantických zážitků. Jste-li nezadaní, vše ukazuje na navázání trvalého a vášnivého vztahu.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Počátkem týdne se zbavte nepotřebných věcí a tretek, které na poličkách pouze přitahují prach. Získáte spoustu volného místa a prospějete i svému zdraví. Máte-li děti, ve čtvrtek začnou řádit a uklidní se až v neděli večer. Při rošťárnách jim budete ochotně asistovat, což se nebude líbit starším příbuzným, a budou vás kvůli tomu kritizovat celý příští měsíc.

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Lev si užije spoustu legrace se svými dětmi, na něž si najde časFoto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

U všeho a všude budete chtít být první, proto budete mít pořád napilno. Při hovorech ale zpomalte, hlavně nenechávejte téma s otevřeným koncem. Jinak byste ještě o víkendu čelili dotazům, jak jste to a ono vlastně mysleli. Jenže vy si už nevybavíte, o čem byla řeč, tak můžete plácnout holý nesmysl a na malér bude zaděláno.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jelikož vám hrozí střety se staršími příbuznými, raději jim ani nezvedejte telefon. Tyto dny totiž přejí vaší seberealizaci, která vám přinese finanční prospěch. Co se týče peněz, budete „mít nos“ na aktivity, na nichž se dá slušně vydělat. Spory by vás ale tak zaměstnaly a psychicky vyčerpaly, že by vám šance propluly mezi prsty.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Čeká vás náročný týden, proto si raději připravte harmonogram na každý den. Jinak něco prošvihnete, klidně i oslavu vlastních narozenin. Nebude to tragédie, spíš výhoda, protože vás zřejmě potrápí zažívání provázené zvýšenou teplotou. Občas můžete mít problém zvednout ruce nad hlavu, jak budou těžké. Když oslavu odložíte, uděláte nejlíp.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dostanete peníze, které jste již odepsali, což se týká soukromé i podnikatelské sféry. Dlužníky totiž oblafnete, což vám ale jeden nespolehlivý jedinec mladší než vy bude chtít oplatit. Pokusí se vám znepříjemnit víkend, proto od pátku nereagujte na telefonáty ani textovky z neznámého či skrytého čísla. Jako typický zbabělec se bude mstít anonymně.

Foto: LarsZ, Shutterstock.com

Střelcům radíme zvedat telefon, i když neznají číslo volajícího. Půjde totiž možná o vrácení půjčky!Foto: LarsZ, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jednejte energicky a nebojte se drát dopředu, protože vše nahrává významnému posunu ve vaší kariéře. V milostném životě ovšem brzděte, jinak to přeženete. Snadno sklouznete k nevěře a od prozrazení vás bude dělit jen krůček. Naštěstí vás zachrání přátelé, kteří kvůli vám budou i lhát, aby vám poskytli neprůstřelné alibi.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Ve společnosti neodcházejte, když se něco bude probírat. Dostanete příležitost seznámit se s moudrým člověkem pevných morálních zásad, který se na dlouhou dobu stane vaším rádcem. Ve druhé polovině týdne nežertujte před staršími příbuznými. Nepochopí, že jde o vtip, patrně by kvůli tomu přišli o peníze a po vás by vyžadovali náhradu.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Když po vás klienti nebo zaměstnavatel budou chtít něco teď hned, vyhovte jim! Splnit jejich požadavky pro vás bude hračka, navíc si díky tomu přijdete ke slušné sumičce. Od čtvrtka ve volném čase určitě nebudete vysedávat doma. Buď budete cestovat, nebo se vzdělávat. Skládáte-li kolem pátku zkoušku, ničeho se nebojte, zvládnete ji na výbornou!

Jak z horoskopu vyplývá, koncem října se rozhodně nudit nebudete. Jestli si doporučení vezmete k srdci, záleží jen a pouze na vás.

Reklama

Načítám