Hlavní obsah

Horoskop pro tento týden: Co čeká jednotlivá znamení na přelomu prázdnin?

Foto: Profimedia

Výhled na další dny vám ukládá pořádně si užívat a odpočívat, dokud to jdeFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co vás čeká v následujícím týdnu? Letní prázdniny se sice až neskutečně rychle valí ke své polovině, ale horoskop pro jednotlivá znamení naznačuje, že toho dokážete stihnout překvapivě hodně!

Článek

Silná budou ohnivá znamení, takže si na nedostatek energie, natož nudu stěžovat nebudete. Pouze se vám bude zdát, že čas strašně rychle utíká, takže si den občas prodloužíte, prostě nebudete chodit spát se slepicemi. Užívejte si tyto dny na plný plyn, protože příští týden Merkur vstoupí do znamení Panny, a kam se podíváte, tam vás bude čekat nějaká práce.

Beran (21. 3.–21. 4.)

Je takřka nemožné, aby vás nějaká situace zaskočila, natož psychicky dostala do kolen. Díky skvělému sebeovládání ustojíte naprosto všechno! Dokonce si odpustíte poznámky, když narazíte na lidi, vůči nimž okamžitě pocítíte velmi silné antipatie. Stejně tak se nedáte rozhodit, když budete muset velmi zdlouhavě obhajovat svoji práci, kterou vám jeden nepřející kolega naschvál zkritizuje. Průvodcem vašeho znamení totiž v následných sedmi dnech bude optimismus!

Býk (22. 4.–21. 5.)

Snažte se nic neuspěchat, neustále si připomínejte, že každý nápad by měl dozrát. Vaším problémem totiž až do čtvrtka bude příliš velká akčnost, ale ve spěchu nestačíte nic pořádně promyslet. Tak si pravidelně dopřávejte oddechový čas, a hlavně každou akci nejdřív prodiskutujte s rodinou či kolegy. Jinak toho uděláte hodně, ale vše bude jakoby polovičaté, nedbalé a ke konci týdne budete pořád dokola poslouchat narážku: „Práce kvapná, málo platná!“

Foto: Profimedia

Býci, nesnažte se zvládnout všechno najednou!Foto: Profimedia

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Je docela možné, že ke konci týdne skončí v popelnici vaše oblíbené boty, protože budou mít prošlapané podrážky! Nedokážete prostě nečinně sedět a lelkovat, ale budete permanentně v pohybu od rána do noci. Navíc budete zábavní, úžasně výřeční a vše ve vašem horoskopu naznačuje, že právě hovory vám zprostředkují seznámení se zajímavými lidmi, s nimiž toho v budoucnu hodně dokážete. Možná začnete společně podnikat nebo provozovat koníčka, v každém případě to bude přátelství na celý život.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Nejenže budete mít úžasné nápady, ale vy je dokážete i realizovat, a to velmi originálním způsobem! Pro vás vlastně v tomto týdnu nebude nic problém, což nadřízení ocení. Pokud jste doposud jenom slyšeli o raketové kariéře, možná to zažijete na vlastní kůži. V lepší a prestižnější pracovní pozici se ocitnete z minuty na minutu a polepšíte si i finančně. Zapomínat byste ale neměli na přátele. Alespoň jim zvedejte telefony! Jinak zase oni kolem pátku nebudou reagovat na vaše volání, což by vás připravilo o klidné spaní o víkendu.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Hned zkraje týdne narazíte na novinku nebo terminologii, které pro vás budou velkou neznámou. Zejména když se bude týkat profese, která vás živí, nebo záliby, je jasné, že vás to rozhodí. Nicméně Merkur ve vašem znamení vám radí nemarnit čas přemýšlením, jak je možné, že vám to uniklo, ale okamžitě si obstarejte patřičnou literaturu! Skvěle vám totiž bude fungovat paměť, nové informace budete vstřebávat neuvěřitelně rychle, takže během několika dní si menší mezery ve vzdělání bez problémů doplníte a získáte zpět zdravé sebevědomí.

Foto: Profimedia

Pro Lva je nejlepší doba pro sebevzděláváníFoto: Profimedia

Panna (23. 8.–22. 9.)

Zejména když je vaše profese spojena s počítáním, daněmi či nemovitostmi, budete muset opakovaně pracovat dlouho do noci. Přestože už kolem středy pocítíte únavu, při pomyšlení, kolik vyděláte peněz, se vždy useberete a zalarmujete v sobě všechny síly. Nicméně spánkový deficit o sobě dá samozřejmě vědět, a to koncem týdne. Proto byste měli být od pátku opatrní za volantem, při jízdě na kole i běžné chůzi. S neharmonickým Marsem v sektoru krátkých cest totiž nelze vyloučit menší kolizi, dokonce i hospitalizaci v nemocnici!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Naplánujte si na první polovinu týdne důležitá jednání, můžete podepisovat i obchodní kontrakty, pracovní smlouvy a dohody o spolupráci. Neunikne vám sebemenší detail, vždy si jakoby na poslední chvíli všimnete nějaké drobnosti, kterou se vám podaří hravě usmlouvat ve svůj prospěch. Naopak o víkendu nikomu nevěřte ani slovo, a hlavně neposlouchejte rady naprosto cizích lidí. Na vás se totiž od pátku do neděle budou lepit týpci s pochybnou pověstí a riskantní akcí byste mohli přijít o slušnou sumičku, navíc by si o vašem úletu cvrlikali i vrabci na střeše!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Mírně na rozpacích budete z novinek, které se na vás pohrnou ze všech stran, protože se kolem vás začne hromadit spousta zdánlivě nepotřebných, zbytečných věcí. S tím byste si ale neměli dělat těžkou hlavu, protože vám nikdo nebude nařizovat, abyste všechno „staré“ vyhodili, což se týká zejména počítače a oblečení. Tuhle tendenci budete mít pouze vy sami! Modernizujte kancelář i byt, reorganizujte, co vás právě napadne, ale co vyřadíte jako nepotřebné, uložte do krabic. Mnohé se vám hned příští týden bude hodit!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Mnoho následných dní strávíte mezi knihami a časopisy. Jakmile budete mít volnou chvilku, do něčeho se začtete, což má svoje plusy i minusy. Psychicky si odpočinete, ale máte-li děti, občas vám ztuhne krev v žilách. Vystartujete totiž na poslední chvíli, abyste zabránili nějakému maléru. Během víkendu se ale na štěstí nespoléhejte! Zejména když budete sami cestovat hromadnými prostředky na větší vzdálenost, do určeného cíle sice dorazíte, jenže s velkým zpožděním. S někým se zapovídáte a zapomenete vystoupit nebo přestoupit!

Foto: Profimedia

Střelec se snadno zapovídá a přejedeFoto: Profimedia

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V první polovině týdne zřejmě začnete nejen stěhování plánovat, ale tento záměr také zrealizujete. Důvodem může být konečně zkolaudovaná nemovitost určená k trvalému bydlení. Nelze ani vyloučit, že seženete finančně lukrativní práci, a protože byste museli každý den dojíždět, obstaráte si pronájem v místě zaměstnání. Před víkendem si vyzvedněte větší hotovost. Něco vám padne do oka, ale když si odskočíte k bankomatu, další zájemce vám věc vyfoukne přímo před nosem, protože bude velice atraktivní a originální.

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Od pondělí do čtvrtka budete zaneprázdněni natolik, že velmi často doslova za chůze změníte plány na další hodiny. Silné znamení Lva vám navíc zprostředkuje velmi zajímavá setkání s kreativními jedinci, s nimiž vydržíte klábosit několik večerů dlouho do noci. Nezapomeňte však na příbuzné, zejména když jste s někým rozhádaní, protože vše ve vašem horoskopu ukazuje na usmíření. Během víkendu sledujte známé. Někdo z nich bude mít hodně hluboko do kapsy a vaše solidární půjčka mu pomůže odrazit se ode dna.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Reagujte na každý e-mail a telefonní zvonění! Zejména když máte finanční problémy, Uran vám vytvoří prostor několikrát si vydělat slušnou sumičku prostřednictvím krátkodobé brigády. Jenže šance se vždy jakoby mihne, a když ji hned nepopadnete za pačesy, za pár hodin už nebude aktuální. Během víkendu si zakažte diskuse o ezoterice, karmě a minulých životech. Narazíte totiž na člověka s materialistickým myšlením a bez špetky fantazie, takže by debata při neharmonickém Marsu v ironickém Štíru skončila hádkou na ostří nože.

Tak jak se vám tato předpověď zamlouvá?

Reklama

Související témata:

Načítám