Hlavní obsah

Hrací ráj na zahradě – 5 tipů, jak zabavit děti

Foto: stock.adobe.com, Nejlevnejsisport.cz

Proměňte zahradu v hrací ráj díky Nejlevnejsisport.czFoto: stock.adobe.com, Nejlevnejsisport.cz

Zabavit děti na zahradě je někdy dost tvrdý oříšek. Děti srší energií, u ničeho dlouho nevydrží a obyčejná houpačka jim dneska nestačí. Přinášíme vám 5 tipů na sportovní vybavení, které zatočí s dětskou nudou.

Článek

Zahrada je pro většinu z nás místem, kde dobíjíme energii. U dětí je to přesně naopak. Ty potřebují na zahradě energii vybít. Pořiďte jim airtrack, trampolínu nebo nafukovací vodní skluzavku a proměňte zahradu v hrací ráj, který se vyrovná i placeným zábavním parkům.

1. Airtrack

Airtrack je na trhu docela novinkou a zabaví každé dítě. Jde o nafukovací žíněnku, na které se dá skákat, dělat kotouly a salta, a to zcela bezpečně. Díky tomu, že je airtrack nízký (max. 30 cm), dlouhý (nejdelší má 8 m) a dostatečně široký (až 150 cm), se nemusíte bát úrazů. Na airtracku tedy není potřeba na dítě dohlížet tak bedlivě jako při skákání na trampolíně. Navíc se na něm vyřádí i nejmenší děti, kterým se trampolína nedoporučuje.

Mezi jeho hlavní přednosti patří pružnost a pevnost, díky kterým si ho pro trénink volí i gymnasti a parkouristi. Airtrack je lehce omyvatelný a skladný, rychle ho nafouknete a vyfouknete. Používat ho můžete venku na zahradě, doma a taky na vodě, dokonce i u moře, sůl mu neuškodí.

Foto: nejlevnejsisport.cz

Nafukovací žíněnka pro bezpečné skákání přímo od výrobce na Nejlevnejsisport.czFoto: nejlevnejsisport.cz

2. Trampolína – super parťák k airtracku

Kdo nemá trampolínu, jako by nebyl. Není divu, skákání na trampolíně zabaví děti na dlouho a v kombinaci s airtrackem jim na zahradě uděláte hotové jump centrum. Děti se můžou na trampolíně a airtracku střídat a předejdete tak hádkám, kdo je ve skákání na řadě. Při koupi trampolíny je dobré myslet hlavně na bezpečnost. Vyberte tu s certifikací a neměl by chybět kryt na pružiny (zabrání propadnutí mezi pružinami) a ochranná síť (proti vypadnutí z trampolíny). Vyberte tu správnou.

Foto: nejlevnejsisport.cz

Trampolíny Master zaručí kvalitní a bezpečnou zábavuFoto: nejlevnejsisport.cz

3. Mini fotbalové hřiště se skládacími brankami

Když děti skákání omrzí a budou se dožadovat pozornosti, zabavte se společně fotbalem. Fotbalovým hřištěm nemusíte zabrat půl zahrady. Branky se dělají ve zmenšené podobě a k dostání jsou i skládací. Můžete je jednoduše sbalit a vzít s sebou na chatu. Díky výhodným setům dodávaným včetně sítí a míče navíc ušetříte.

Foto: nejlevnejsisport.cz

Set fotbalových branek MASTERFoto: nejlevnejsisport.cz

4. Bazén pro dokonalý letní hrací ráj

Posuňte se o úroveň výš a kupte si bazén. Nejoblíbenější jsou bazény s nafukovacím prstencem. Jsou levné a jejich montáž a údržba je snadná. V kombinaci s pískovou filtrací se jedná o dokonalý set. Hodně oblíbené jsou taky bazény s konstrukcí. Jsou sice trochu náročnější na montáž, ale zato můžou na zahradě zůstat i přes zimu.

Foto: bestwaycorp.cz

Bazény včetně filtrace a příslušenství na Nejlevnejsisport.czFoto: bestwaycorp.cz

5. Nafukovací skluzavky

K bazénu už pak stačí pořídit jen nafukovací dětské hrací centrum se skluzavkami, s basketbalovým košem nebo s mini skákacím hradem a dokonalý letní hrací ráj je na světě.

Foto: bestwaycorp.cz

Nafukovací hrací centrum pro děti je nejlepší zábava na léto Foto: bestwaycorp.cz

Super tipů, jak proměnit zahradu v dětský hrací ráj, je hodně. Stačí jít na www.nejlevnejsisport.cz a popustit uzdu svoji fantazii.

Reklama

Načítám