Hlavní obsah

Hravá snídaně s medvídkem BeBe Brumík

Reklama

Také si každé ráno lámete hlavu s přípravou snídaně pro vaše děti? Máme pro vás rychlé a kvalitní řešení s oblíbeným méďou.

Článek

Budík. Rychle vstát, vzbudit děti, všechno honem honem. Běžné hektické ráno, kdy na vše máte jen pár minut. A do toho ještě přemýšlet, co nachystat k snídani. Připravit pro děti během rušného rána chutnou a hravou snídani může být leckdy opravdový oříšek. Abyste připravili snídani pro vašeho malého předškoláka či školáka ve věku 4–7 správně, musíte mít na paměti, že děti by měly denně získat energii okolo 1500 kilokalorií (Kcal). Z toho 20 % by měla tvořit právě snídaně.

Na pomoc vám přichází BeBe Brumík Snídaně, měkký piškot ve tvaru medvídka s krémem obsahujícím tvaroh. Ten byl speciálně vyvinut jako součást hravé dětské snídaně. Oproti klasické Brumíkově svačince je o polovinu větší, při výrobě byla přidána celozrnná mouka a obsahuje také mléčnou složku. Navíc neobsahuje žádná barviva ani konzervanty a k dostání je hned ve dvou příchutích – vanilkové a meruňkové.

Vyzkoušejte třeba jeden z Brumíkových receptů na dětskou snídani a uvidíte, že si ji vaši malí nezbedové hned zamilují. Brumík Snídaně je skvělý nápad, a vaše ráno bude hned veselejší.

Brumíkovo vanilkové ráno

Na talířek připravte Brumíka Snídaně s vanilkovo-tvarohovým krémem, přidejte 30 g polotučného tvarohu (je-li tuhý, je možné zředit menším množstvím mléka – 20 ml), s 50 g ovoce, nakrájeného na malé kousky (například broskev nebo banán) a nezapomeňte na ovocný čaj.

  • Nutriční hodnota této snídaně: 310 Kcal
  • Z denní doporučené dávky (pro děti ve věku 4–7 let) tvoří tato snídaně 20 %

Meruňkové vstávání s méďou

K Brumíkovi Snídaně s meruňkovo-tvarohovým krémem připravte malému jedlíkovi do skleničky ještě 250 ml jogurtového mléka a doplňte jedním kouskem ovoce (třeba jablkem, pomerančem, nebo broskví).

  • Nutriční hodnota této snídaně: 339 Kcal
  • Z denní doporučené dávky (pro děti ve věku 4–7 let) tvoří tato snídaně 22 %

Zdroj: Lucie Růžičková, nutriční specialistka FTNsP

Další zdroje: Společnost pro výživu, Poradenské centrum výživa dětí, www.brumik.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám