Hlavní obsah

Hurá! Bobule už dozrály!

Foto: bobule.cz

U fimu 2Bobule určitě dostanete chuť na vínoFoto: bobule.cz

Reklama

Nevinně o víně – tak zní podtitul druhého pokračování snímku Bobule, divácky nejúspěšnějšího filmu první poloviny loňského roku. Objeví se v něm jak skvělí mladí herci z prvního dílu, tak i nové tváře. Tak se připravte, tato pohodová česká komedie vstupuje do kin – už zítra!

Článek

Pokud jste si také zamilovaly Terezu Voříškovou, Lukáše Langmajera a Kryštofa Hádka v nezapomenutelných rolích z vinic jižní Moravy, máme pro vás dobrou zprávu! Do českých kin už tento čtvrtek přichází druhé volné pokračování snímku Bobule. Tvůrci se honosí tím, že by 2Bobule měly být ještě lepší než „jednička“.

V čem jsou tedy 2Bobule jiné? Rozhodně přibylo vtipu, dynamiky a akce. Nový je i režisér - Tomáše Bařinu vystřídala mladá vycházející režisérská hvězda, Rus Vlad Lanné. A objevily se další postavy, těšit se můžeme třeba na Jiřího Korna, Jiřího Krampola nebo Janu Švandovou.

Film se rozjede hned na samém počátku a za celou dobu své tempo neztratí. Vždyť už v jedné z prvních scén hází rozhořčený majitel penzionu po zmateném mladíkovi jeden nůž za druhým. Oním chlapcem je donchuán Jirka, který majiteli penzionu svedl dceru Marušku. Jak je patrné, otec má o budoucím zeťovi naprosto jiné představy, a tak Jirka prchá. Kam jinam než zpátky za svým kamarádem Honzou na jižní Moravu. Za pohodou… a za vínem…

2Bobule pro charitu

Film 2Bobule se zapojil i do charitativního projektu s názvem Úsměv pro život. Zdravotní klauni již několik let rozdávají úsměvy po českých nemocnicích – dodávají pacientům sílu v boji proti zákeřným nemocem. Na stránkách www.usmevprozivot.cz se můžete podívat na Film o filmu 2Bobule nebo se zapojit do speciální dražby úsměvů. V galerii jednoduše vyberete úsměv, který se vám nejvíc líbí, a pošlete peníze. Na ty nejštědřejší dárce čekají opravdu lákavé odměny – třeba vám Jiří Korn zazpívá do telefonu, Kryštof Hádek s vámi zajde na zápas Bohemky a pak na pivo nebo vám Lukáš Langmajer daruje nejoblíbenějšího angličáka ze své dětské sbírky. Hlavní ale je, že přispějete na dobrou věc.

Premiéra už nezadržitelně klepe na dveře. Nastal čas vylézt z vinných sklípků a užít si ony lákavé bobule i v jiné než tekuté formě. A to v kině na novém českém filmu 2Bobule!

Reklama

Související témata:

Načítám