Hlavní obsah

I malí muži potřebují lásku

Foto: Thinkstock

Výškový rozdíl není opravdu podstatnýFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I malí muži chtějí být milováni a mnohdy marně hledají svůj ideální protějšek. Milan ho konečně našel, i když to byla fuška. Ale o tom už v jeho příběhu. Nové téma na příští týden je Partner stále na cestách. Žijete s mužem, který je víc mimo domov než u rodinného krbu? Jaké to je? Pište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Jsem menšího vzrůstu (162 cm) a k tomuto tématu musím poznamenat, že téměř vždy, když jsem měl vážný vztah, tak slečna či paní byly o nějaký ten kousek vyšší. Toužil jsem po tom, abych našel menší, která by mě měla ráda, ale ty obvykle koukaly právě po dlouhánech, a tak jsem měl smůlu.

Postupem času jsem ztratil ostych oslovit ženu, která mi byla sympatická a třeba i o 20 cm vyšší. Na ženy, které nemají komplexy z výšky, funguje kouzlo osobnosti, a když se vám podaří najít tu správnou první větu, tak máte půl úspěchu v kapse.

Zrovna nedávno jsem pobláznil jednu strašně sympatickou paní, která je proti mně o několik centimetrů vyšší. Byla do mě blázen, okamžitě by se stěhovala ze Slovenska do Čech. Když jsme spolu šli třeba do kavárny, zaznamenal jsem spoustu závistivých pohledů kolem sedících mužů :-)

Krátce (7 měsíců) jsem měl vztah s holkou, jež měla 168 cm, ale ta z toho měla na veřejnosti trauma, styděla se mně vzít za ruku nebo se nechat obejmout, o polibku ani nemluvě (pravdou ale je, že byla o 16 let mladší). Vlastně až ve svých téměř 45 letech jsem potkal děvče podle svých představ, které je menší než já. Souhlasím s výrokem, že malí muži se musí více snažit, aby zaujali a vynikli, ale zas tak velkou práci to nedá. Alespoň ne mně.

Od pondělí startuje nové téma: Partner věčně na cestách. Žijete s mužem, který se doma sotva ohřeje a už je zase fuč? Jaký je takový vztah skoro na dálku? Má to nějaké výhody oproti běžnému soužití? Pojďte se nám svěřit na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Související témata:

Načítám