Hlavní obsah

I milenka má šanci na lásku

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Skvělý rodinný život může čekat i milenkyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikde není dáno, že muž si nakonec vybere svoji ženu a že bude s ní. Šanci mají i milenky. Zamilovala jsem se do jednoho muže a sdělila mu, co k němu cítím.

Článek

Začalo to nenápadně, jen jsme se zdravili a to bylo vše. Později jsme si ale začali psát a vídali jsme se. Když jsem se dozvěděla, že má děti, domluvili jsme se, že budeme tedy alespoň kamarádi, jenže nezůstalo dlouho jen u přátelství. Stačilo, když mi dal první pusu, a pak už to pokračovalo.

Nechtěla jsem rozbíjet rodinu

Vídali jsme se čím dál častěji, psali jsme si skoro pořád. Nespali jsme spolu, ale každá chvilka byla krásná, prožívali jsme spolu různé věci, byli jsme šťastní oba. Věděla jsem, že má doma ženu a děti, proto jsem taky přemýšlela, že to skončím, nechtěla jsem totiž rozbíjet rodinu, ale on mě uklidňoval, že za nic nemůžu a nic nerozbíjím.

Doma asi dvakrát šťastný nebyl, a tak každou volnou chvíli jsme byli spolu. Oba jsme na sebe neustále mysleli, a když jsme spolu nebyli, strašně jsme si chyběli. Jednou mu ovšem žena přišla na nevěru a vyhodila ho z domu. Věděli jsme oba, že se to jednou stane, jen ne, že to bude tak brzo. Pro všechny ta chvíle byla těžká. On říká, že chce být jen se mnou, já chci být zase s ním. Proto jsme podstoupili všechna rizika a bojovali jsme za naši lásku a věříme, že to společně zvládneme.

Reklama

Související témata:

Načítám