Hlavní obsah

I vy jste příroda

Foto: weleda, spol. s.r.o.

Sklizeň oddenků kosatce, ItálieFoto: weleda, spol. s.r.o.

Značka přírodní kosmetiky Weleda se ve své mezinárodní kampani nesoucí název „I VY JSTE PŘÍRODA“ soustředí na oživení vztahu člověka s přírodou. Reaguje tak na výsledky výzkumů, podle kterých trávíme 80–90 % našeho času obklopeni moderními technologiemi, a poukazuje na fakt, že lidé mají s přírodou společného víc, než si vlastně uvědomují.

Článek

Často zapomínáme, že my sami jsme příroda. Příroda není něco odděleného od nás. Tudíž když řekneme, že jsme ztratili spojení s přírodou, ve skutečnosti jsme ztratili spojení s námi samotnými.

- Andy Goldsworthy, britský fotograf a sochař

Foto: weleda, spol. s.r.o.

Sklizeň květů měsíčku lékařského, Schwäbisch Gmünd, NěmeckoFoto: weleda, spol. s.r.o.

Hodnoty, které Weleda dlouhodobě vyznává, snad nikdy nebyly víc aktuální. Kampaní „I VY JSTE PŘÍRODA“ chce značka svým zákazníkům pomoci si jejich vztah s přírodou uvědomit, aby ho pak mohli sami obnovit. Poukazuje na fakt, že lidé jsou v přírodě zakořeněni jako stromy v lesích a sdílí s ní hned několik vlastností, jako je například citlivost na světlo, schopnost dýchat nebo čich.

Foto: weleda, spol. s.r.o.

I vy jste přírodaFoto: weleda, spol. s.r.o.

Weleda již dlouho ukazuje cestu druhým, ať už jde o biodynamické pěstování či nastavení standardů pro etické udržitelné obchodování. Zároveň produkuje kvalitní a oblíbené produkty, jež prošly testem času a pomáhají zákazníkům po celém světě cítit se a vypadat skvěle. Prostřednictvím moderní podoby kampaně Weleda  dokazuje, že i téměř po sto letech svého fungování dokáže spojit své dlouhodobé hodnoty s duchem doby.

Foto: weleda, spol. s.r.o.

Přírodní krásaFoto: weleda, spol. s.r.o.

- Weleda je jednou ze dvou předních kosmetických značek na celém světě, které jako první obdržely UEBT certifikaci za šetrné získávání ingrediencí.

- Weleda je 100% přírodní kosmetika certifikovaná NATRUE.

- Společnost vlastní největší plantáže v Evropě, které jsou domovem pro více než 100 různých druhů léčivých rostlin. Zároveň se zde vyskytuje přes 50 druhů ptactva a více než 30 druhů divokých včel.

- Weleda organicky hospodaří na zhruba 24 800 m², což odpovídá 3 500 fotbalových hřišť.

- Weleda používá přes 120 druhů rostlin, které se ručně sbírají, a poté se z nich získávají výtažky pro kosmetické produkty.

- Společnost dlouhodobě spolupracuje s více než 50 organickými farmami po celém světě.

- Weleda recykluje 98 % odpadu, který vznikne během výroby.

Reklama

Načítám