Hlavní obsah

Infrapanely pomohou zvýšit vaši celkovou imunitu

Foto: Infraobchod.cz

Zimní zahrada s komfortními infrapanely, užijte si opravdové teplo domovaFoto: Infraobchod.cz

Infračervené záření, které produkují sálavé infrapanely z nabídky infraobchod.cz, je pro naše tělo velmi zdravé, což zejména v této nejisté době oceníte. Infračervené vlny dávají člověku nejen teplo, ale také fyzickou a duševní pohodu a rovněž pomohou zvýšit vaši imunitu.

Článek

Sálavé infrapanely ECOSUN od společnosti Fenix jsou známé především jako velice úsporná forma vytápění celého domu. Ale již málokdo ví, že mají celou řadu blahodárných účinků na lidský organismus. Tepelné ošetření se používá u mnoha chorob, např. ke snížení bolesti, zlepšení lokálního krevního oběhu, rychlejšího hojení ran a dokonce i jako terapie pro některé záněty. Dále pak pomáhají také při léčbě mentální anorexie, depresí, chronické únavy či jako úleva od bolesti. Odborníci doporučují také pobyt v infračervené sauně jako očistnou i relaxační terapii.

Foto: Infraobchod.cz

Odpočiňte si na pohovce a nechejte infračervené záření působit na váš organismusFoto: Infraobchod.cz

Léčivé vlny pro posílení organismu

Účinnost infračerveného záření spočívá v posílení vlastních regulačních mechanismů těla. Infračervená terapie zjevně není univerzálním zázračným činitelem, který zabraňuje všem nemocem. Infračervená léčba však poskytuje vynikající výsledky, pokud tato forma terapie doplňuje známé a uznávané farmakologické, fyzioterapeutické a rehabilitační léčby v medicíně. A nejlepší zprávou je fakt, že si za velmi nízkou cenu můžete takový infrapanel z infraobchod.cz pořídit domů i vy. Tím pádem si vytvoříte ideální zdravé prostředí pro celou rodinu. A přitom můžete bydlet i v paneláku v bytě 1+1.

Foto: Infraobchod.cz

I v kanceláři si můžete dopřát příjemné infra teplo za skvělou cenuFoto: Infraobchod.cz

Jaké infrapanely na infraobchod.cz vybrat? 

Nabídka infrapanelů je skutečně široká. Vybrali jsme pro vás takové, které jsou v aktuálním období pro své parametry výhodnější než kdy jindy. Důraz je kladen především na nízké pořizovací náklady.

1) Domácí saunování

Zákazník si může za dostupné peníze pořídit „domácí infrasaunu“. Stačí zakoupit jediný infrapanel. Např. Ecosun 400 K+ za 2 661 Kč. Panel stačí připevnit na stěnu, na pomocný stojan nebo pouze opřít o zeď či křeslo.

2) Kancelářský infrapanel pod stůl

Zákazník si může zpříjemnit práci u počítače nebo jiné práce, kterou provádí u pracovního stolu. A to i v místnosti, která není vytopena na komfortní teplotu. Stačí použít infrapanel pod stůl za 1 451 Kč a připevnit jej na zadní stěnu stolu. Provoz jedné pracovní směny bude stát maximálně pár korun a komfort je překvapivě vysoký.

3) Relaxační pobyt v zimní zahradě

Zákazník si může jednoduše vybavit svoji zimní zahradu, pergolu, přístřešek, garáž či dílnu vysokoteplotním infrapanelem a výrazně prodloužit období používání nebo získat celoroční provoz. Stačí instalovat infrapanel Ecosun TH 15 za 3 550 Kč na zeď, na stěnu nebo na přenosný stojan.

Reklama

Načítám