Hlavní obsah

Módní duben: Na jaře unosíte overal, skládanou sukni i květinový bomber

Foto: Eva Malúšová

Po kterých módních kusech se vyplatí sáhnout v dubnu?Foto: Eva Malúšová

Reklama

Oťukávání máme za sebou. V minulých týdnech jsme vám nastínili, jak bude vypadat módní jaro. A teď, na začátku dubna, se pustíme ještě dál. Do názorných ukázek!

Článek

Neměly jste volnou chvilku, abyste si prohlédly nové kolekce v obchodech? Nevadí! Stylistka Eliška Neubergerová absolvovala tento módní maraton za vás. A objevila toho spoustu! Nalákat vás můžeme na nepřehlédnutelnou (a tím myslíme opravdu nepřehlédnutelnou) sukni, top s důmyslnými prostřihy na ramenou, květovaný bomber nebo moderní pojetí kalhotového kostýmu.

Odhalená ramena jinak

V předchozích módních článcích jsme vás na tento trend upozorňovali. Na jaře se budou ukazovat ramena! Nejčastěji se setkáte se spadlými topy, pod které si ovšem nemůžete vzít klasickou podprsenku. Pokud je to pro vás překážka, pořádně si prohlédněte vršek s rafinovanými prostřihy. U takto řešených topů problém s prádlem úplně odpadá.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: top (Reserved, 499 Kč), sukně (Reserved, 599 Kč), prsten (Bijou Brigitte, 249 Kč), pásek (Reserved, 599 Kč), kožené boty (Topshop, 3299 Kč), psaníčko (Reserved, 799 Kč)Foto: Eva Malúšová

Lehký přístup

Vzdušné, splývavé materiály jsou nejen módní, ale i pohodlné. Jakmile si jednou obléknete hedvábné kalhoty, nebudete je chtít sundat. Lehkou stylistka volila i košili. Model můžete pojmout společensky, ale i ležérně. Stačí si jen pohrát s obuví a doplňky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: hedvábné kalhoty (ALAE by Denisa Dovalová, 5200 Kč), košile (Lindex, 899 Kč), fascinátor (ALAE by Libka Šafr, 2200 Kč + 400 Kč ozdoba ve tvaru ptáčka), boty (Topshop, 1999 Kč), kabelka (Topshop, 899 Kč)Foto: Eva Malúšová

Módní záhyby

Pokud ji v šatníku ještě nemáte, o dost přicházíte. Plisovaná sukně má v sobě cosi dívčího, a navíc se dá velmi snadno kombinovat. Nosit ji můžete s tenkým svetříkem, obyčejným tričkem i klasickou košilí, různě střídat se dá také typ obuvi. Povolené jsou nejen podpatky, ale i polobotky, balerínky do špičky nebo kecky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Topshop, 1299 Kč), kašmírový svetr (The Item, 6850 Kč), boty (Topshop, 1999 Kč), hodinky (Bijou Brigitte, 799 Kč), prsten (Lindex, 129 Kč/set), psaníčko (Aldo, 1299 Kč)Foto: Eva Malúšová

Šaty, nebo kalhoty? Obojí!

Kombinaci, která se často objevuje na přehlídkách, bychom zaškatulkovali jako módní tip pro pokročilé. Nechybí vám cit pro věc? Baví vás slučování neslučitelného? Nebojíte se neotřelých kombinací? Oblékněte si šaty přes tričko a kalhoty.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (Topshop, 2999 Kč), triko (Lindex, 299 Kč), džíny (Lindex, 999 Kč), kožené lodičky (Aldo, 2399 Kč), psaníčko (Aldo, 1199 Kč), náramky (Bijou Brigitte, 299 Kč)Foto: Eva Malúšová

Květovaný bomber

Lehké bundy teď najdete úplně všude. Naším favoritem je bomber s květovaným potiskem, který můžete nosit úplně ke všemu. Máte slabost pro barvy? Nebojte se bundu sloučit s výrazným kusem, jako je oranžový overal. Sázkou na jistotu jsou odstíny, které najdete na samotném bomberu. Dobrou volbou vždy zůstanou i neutrální barvy v čele se sněhově bílou.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: overal (Reserved, 1299 Kč), bomber (The Item, 2550 Kč), lodičky (Reserved, 999 Kč)Foto: Eva Malúšová

Inspirace z pánského šatníku

Ženy a kalhotový kostým. Musíte uznat, že tohle spojení má něco do sebe! Obzvlášť, když se podpoří červenou rtěnkou a odvážným dekoltem. Sako a kalhoty můžete samozřejmě také oddělit – jen si představte, kolik dalších sestav s jejich pomocí vytvoříte!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sako (Marks & Spencer, 2999 Kč), kalhoty (Marks & Spencer, 1899 Kč), klobouk (Reserved, 349 Kč), boty (Baťa, 1799 Kč)Foto: Eva Malúšová

Jako obrázek

Pokud milujete velkolepé potisky ve stylu Dolce & Gabbana, bude se vám líbit i objemná sukně s potiskem Palerma. Nápadný kus se vyplatí doplnit jen jednoduše, například bílou košilí a tělovými lodičkami. Korunka je nepovinná :-).

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (The Item, 4550 Kč), košile (Topshop, 2550 Kč), korunka (The Item, 2550 Kč), lodičky (Aldo, 1999 Kč), psaníčko (Aldo, 1499 Kč)Foto: Eva Malúšová

Děkujeme Chateau Kotěra za poskytnutí prostoru k focení. Komenského 40, Ratboř. www.hotelkotera.cz

Která sestava je podle vás ta nej? Napište nám!

Reklama

Načítám