Hlavní obsah

iQport: nejen zábava a poznání, ale i oslavy či večírky

Foto: iQport/Tomáš Kaňok

Upovídaného robota iQmana milují nejenom děti. Na lodi najdete hned dva, kteří se těší na popovídání si s vámiFoto: iQport/Tomáš Kaňok

Zážitkový park iQport svým příjemným zázemím poskytuje i skvělý prostor a atmosféru pro pořádání oslav.

Článek

Největší zábavní park v Praze, který je umístěný na lodi iQport zakotvené na Vltavě na Rašínově nábřeží v těsné blízkosti železničního mostu, nabízí mnohem více než jen inteligentní zábavu s objevováním tajů nejrůznějších vědních oborů.

Foto: iQport/Tomáš Kaňok

Kromě informací z nejrůznějších vědních oborů se naučíte třeba i vázat knagovací uzelFoto: iQport/Tomáš Kaňok

Zážitkový park iQport svým příjemným zázemím poskytuje i skvělý prostor a atmosféru pro pořádání oslav pro ty, kteří chtějí ať již svým dětem, přátelům, zaměstnancům, nebo i obchodním partnerům zajistit skvěle strávené chvíle v netradičním prostředí a s originální náplní času.

„Sami návštěvníci se nás začali ptát na možnosti oslav, když zjistili, že se u nás pobaví opravdu všechny generace a každý si tu přijde na své – ať již jde o vyznavače adrenalinu, nebo hloubavé jedince, kteří si rádi obohacují svůj soubor vědomostí. Rádi jsme jim vyšli vstříc a nabízíme hned několik možností, kterých mohou využít,“ říká Zuzana Peitzová, manažerka projektu iQport.

Foto: iQport/Tomáš Kaňok

Zážitkový park iQport nabízí také zázemí příjemné kavárny, vnitřní prostory jsou klimatizovány, z venkovních je zase krásný výhled na PrahuFoto: iQport/Tomáš Kaňok

Jednou z možností je dětská oslava za běžného provozu kterýkoliv den od pondělí do neděle mezi devátou hodinou ranní a osmou večerní. K dispozici je i kavárna, v případě pěkného počasí se pak děti mohou zchladit v bazénku, který je umístěný na venkovní palubě. Kavárna nabízí posezení buď ve vnitřních klimatizovaných prostorech, nebo na venkovní palubě s pohledem na nádherná panoramata Prahy. Navíc umí organizátoři zajistit také zaměstnance, kteří se extra věnují dětem, a dospělí tak získají čas pro sebe.

Oslavy a večírky pro uzavřenou společnost

„Umíme ale splnit i přání na uspořádání soukromé oslavy či večírku, kdy pak mají účastníci iQport zcela sami pro sebe. To je možné v podvečerních hodinách s tím, že provozní dobu v takovém případě můžeme prodloužit až do dvaadvacáté hodiny, včetně kavárenských služeb. Přizpůsobujeme se i individuálním požadavkům firemních večírků, pro které umíme zprostředkovat vysoce profesionální catering,“ pokračuje Zuzana Peitzová.

Foto: iQport/Tomáš Kaňok

Užijte si spoustu zábavy při vytváření siluety těla nebo jeho částí. Záškodnicky třeba můžete poupravit i siluety přátelFoto: iQport/Tomáš Kaňok

K dispozici je i pro uzavřenou společnost kompletní expozice (tedy kromě technologicky nejvyspělejší virtuální reality, nejmodernějších robotů, kajuty Titanicu simulující jeho potápění nebo pohybových her) – celkem bezmála stovka exponátů, z nichž velká část je interaktivních. Účastníci načerpají poznatky napříč vědními obory, zajímavostmi a rekordy na ploše větší než 700 m². Zábavné chvíle prožijí vtaženi do témat, jako jsou Vodní svět, Geologie, Země/Svět/Regiony, Kosmos, Optické klamy, Anatomie člověka, Energie a Ekologie, Záhady světa, Praha Magická či v Televizním a Nahrávacím studiu nebo Prima ZOOM kině.

Upovídaného robota iQmana milují nejenom děti. Na lodi najdete hned dva, kteří se těší na popovídání si s vámiVideo: iQport/Martin Sulík

Více na www.iqport.cz.

Reklama

Načítám