Hlavní obsah

Trendy vychytávky nejen do bytu

Foto: shutterstock.com

Pro ženy je důležitý i design a originalitaFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USB flash disk jako šperk? Nabít si mobil bez elektřiny? Či mini notebook jako luxusní doplněk? Ano, to vše je možné. Podívejte se na několik tipů z IT technologických novinek, které jsou určeny právě pro ženy!

Článek

Projektor do ruky

Máte ráda filmy na počítači? Jestliže ano, asi vám vadí, že se díváte na poměrně malou obrazovku. A což takhle si film pustit hezky na zeď a sledovat ho jako v kině? To vše vám umožní tzv. datový projektor. Zatímco dříve se jednalo o poměrně velká zařízení, my jsme pro vás našli novinku – datový projektor Joybee GP1 od firmy BenQ. Je pro ženy jak dělaný, protože se vejde i do kabelky! Můžete ho připojit k počítači či televizi, ale funguje dokonce i sám o sobě! Malý projektor prostě připojíte do sítě a film nebo fotky, či cokoliv jiného, si zobrazíte pomocí „flešky“, tedy flash disku. A pak se už můžete kochat pěkným pokoukáním… Navíc díky malé velikosti si můžete projektor vzít kamkoliv chcete, třeba na dovolenou a v případě ošklivého počasí si promítat filmy, na které jste celý rok neměla čas!

Nabijte si kdekoliv

Znáte to: mobil se vybije vždy, když to nejméně potřebujete! A co když není po ruce žádná zásuvka? Nevadí, nabít mobil vám totiž může i sluníčko! Tedy sluníčka samo ne, ale pokud máte po ruce nabíječku Varta Solar Charger, pak ve spolupráci se sluneční energií se můžete dočkat plné baterky. Zařízení má tzv. USB vstup (to je takový ten malý, placatý) a díky tomu si nabijete také baterky do MP3 přehrávače, navigace a bůh ví do čeho ještě. A podle malého světélka – diody poznáte, zda je baterka skutečně nabitá.

Foto: ftp.pram.cz

Miniaturní projektor nabízí mnohé využitíFoto: ftp.pram.cz

Jak nosit svá data na krku

Také vlastníte nějakou tu „flešku“? Tyto USB disky, jak zní jejich oficiální název, jsou velmi populární, protože jsou malinké a vejde se nich velký objem dat – můžete sem uložit a přenést třeba celý film, nebo album s fotografiemi v digitální podobě. Určitě je velmi praktické nosit „flešku“ stále při sobě – co byste říkala na to, kdyby měl disk podobu elegantního šperku? My jsme pro vás našli USB disk z dílny firmy Prestigio, který vypadá jako krásný přívěsek na náhrdelník. Přívěsek je s motivem růže ve zlaté barvě a hodí se skoro k jakémukoliv stylu oblékání. Vyrábí se s kapacitou 4 nebo 8 GB a podle toho vás přijde na 1000 nebo 1600 Kč.

Malý, krásný, červený... notebook

Notebook se dnes stává nezbytným doplňkem. Je tak úžasně praktické mít neustále po ruce připojení k internetu, oblíbenou muziku, fotky, dokumenty… A to nemluvím o využití pracovním! Výrobci vycházejí vstříc i ženám, takže si nemusíte pořizovat žádnou neforemnou „kraksnu“. Což takhle krásně červený mini notebook Asus EEE? S úhlopříčkou 10,1 palců a hmotností jen něco málo přes kilo ho můžete nosit v trošku větší kabelce! Pevný disk notebooku má velikost 160 GB, takže se tam vejde mnoho filmů, obrázků, hudby… Je doplněný příjmem WiFi a webovou kamerkou, takže se třeba můžete posadit v oblíbené kavárničce a pomocí Skype si povídat s kamarádkou na druhé straně zaměkoule a zadarmo! I cena je příznivá, tuto novinku pořídíte zhruba za deset tisíc korun!

Zaujaly vás naše IT hračky, ale netroufáte si některou z nich koupit sama? Lépe řečeno bez pomoci partnera? Pak se obraťte na internetový obchod Alza.cz. Tam nám rozumí!

Reklama

Související témata:

Načítám