Hlavní obsah

Jak bojovat na podzim s nachlazením?

Reklama

Jednou z možností, jak si přirozeným způsobem chránit své zdraví, je využití přírodní síly bylinek, které se v boji s nachlazením používají odnepaměti.

Článek

Biomedica – tradiční český výrobce léčiv, doplňků stravy a kosmetiky – nabízí produkty s širokým spektrem bylin již 25 let. Tyto produkty vyrábí na základě vlastních receptur, jež obsahují zejména bylinné extrakty, esenciální oleje, celou řadu vitaminů a minerálních látek.

Jak omezit rýmu, kašel, škrábání v krku...?

Pomoc hledejte v českém medu, bylinných extraktech, přírodních esenciálních olejích, mentholu a vitaminu C. Tyto účinné látky najdete v různých kombinacích u produktů Bitusilky cucavé pastilky, Medosil pastovaný květový med a v Průduškovém balzámu pro jemné, uvolňující masáže hrudníku nebo zad.

Do boje proti rýmě nasazují tyto produkty extrakty z tradičních bylinek, jako je prvosenka jarní, jitrocel kopinatý, černý bez, tymián obecný a lékořice lysá. Pro příjemnou relaxaci v podobě aromatorepie mohou sloužit esenciální oleje z eukalyptu, anýzu, borovice, tymiánu, citronu a levandule. Osvěžení dýchacích cest podporuje přírodní mentol.

Pomoc při nachlazení pro celou rodinu

Produkty společnosti Biomedica, spol. s r. o. díky svému složení jsou výborným pomocníkem v období častého nachlazení. Pro svou kvalitu i účinky se staly vyhledávanými a oblíbenými. Přípravky je možné zakoupit v lékárnách nebo na e-shopu www.bio-medica.cz, kde k nákupu do konce října 2016 získáte dárek, dětský sirup Bitusílek.

Kosmetický přípravek – Průduškový balzám

Reklama

Související témata:

Načítám