Hlavní obsah

Jak dlouho by měl muž vydržet při sexu?

Foto: Fotky-foto.cz

Foto: Fotky-foto.cz

Jaká je průměrná délka styku? A stačí to? Jestliže váš partner vydrží v posteli kratší dobu, než byste si přála, nevzdávejte to a přečtěte si pár rad, jak jeho výkonnost prodloužit, může to být snazší, než si myslíte.

Článek

Je pět minut málo a hodina příliš? A co dělat, když vám partnerova výdrž nestačí?

Ženy potřebují obvykle více času

Některé statistiky udávají, že průměrný styk trvá 10 až 15 minut. Většina dotázaných žen však uvedla, že k dosažení orgasmu potřebuje kolem 30 minut. Často se tak stává, že partnerova výdrž je kratší než čas partnerky potřebný k vyvrcholení. Dnes jsou však na trhu běžně produkty, které mužům s intimní výdrží mohou pomoci. Oblíbené jsou hlavně intimní gely a spreje nebo speciální doplňky stravy, které obsahují látky s kladným vlivem na časté příčiny slabé intimní výdrže a pomohou vydržet muži daleko déle.

Foto: Fotky-foto.cz

Slabá sexuální výdrž může v partnerském vztahu způsobit nejeden problémFoto: Fotky-foto.cz

Když je času málo, pomoct si můžete sama! 

Někteří muži však o problému s krátkou intimní výdrží neradi mluví a nechtějí zkoušet produkty, které by jim mohly pomoct. V tom případě může sama žena vyzkoušet produkty, které jí pomohou ke snadnějšímu vyvrcholení v kratším čase. Patří mezi ně intimní gely a spreje nebo doplňky stravy, které zlepšují citlivost u žen, a ty mohou pak snadněji dosáhnout orgazmu.

Foto: Fotky-foto.cz

Pokud partnerova výdrž nestačí, může si dnes žena pomoci speciálními produktyFoto: Fotky-foto.cz

Bez kvalitní erekce to nejde 

Častou příčinou slabé intimní výdrže je nedostatečná erekce. Často se stává, že muž neudrží erekci dostatečně dlouho. Než navštívíte lékaře, zkuste některý z přírodních doplňků stravy nebo gelů, které obsahují látky s kladným vlivem na erekci a intimní zdraví muže, a uvidíte, že někdy stačí málo, aby zase bylo všechno, jak má! Navíc jsou bez předpisu a nehrozí vám zdravotní rizika jako u léků na předpis.

Foto: Fotky-foto.cz

Pro podporu erekce zvolte pouze produkty z bezpečných zdrojů!Foto: Fotky-foto.cz

Pánové, dožeňte to předehrou!

Pokud má muž problém s výdrží, je ideální nahnat čas předehrou a dostat tak partnerku do toho správného varu ještě před „akcí“. Taková intimní masáž dokáže divy! Vyzkoušejte pro předehru např. novinku v podobě masážní svíčky Enjoy it! nebo afrodiziakálních svíček MAGNETIFICO a uvidíte, že svou partnerku nažhavíte tak, že vám bude stačit i pár minut.

Foto: Fotky-foto.cz

Nepodceňujte předehru!Foto: Fotky-foto.cz

Ani dlouhá výdrž nemusí být výhra

Spousta mužů má také opačný problém, a to, že jim to trvá příliš dlouho. Muži si někdy myslí, že čím delší milování je, tím lépe. Ve skutečnosti tomu tak však není. Pokud je milování příliš dlouhé, nemusí to pro partnerku být již komfortní. Pokud tedy potřebujete své milování urychlit, vyzkoušejte sexy prádlo, podvazky nebo nezbedné kostýmky, které partnera 100% rozžhaví!

Foto: Fotky-foto.cz

Svůdné prádlo a sexy kostýmky dokážou vnést do vztahu nový vítr!Foto: Fotky-foto.cz

Mohlo by vás také zajímat

Reklama

Načítám