Hlavní obsah

Jak léčit akné? Biorezonancí!

Foto: shutterstock.com

Biorezonance má blahodárné účinkyFoto: shutterstock.com

Reklama

Dnešní uspěchaná doba našemu zdraví neprospívá! A tak... hledáte způsob, jak se dostat do rovnováhy? Jednou z metod, která blahodárně působí na celý organismus je biorezonance. Mimo jiné dokáže mnohdy úspěšně odstranit i úporné akné.

Článek

Biorezonance je moderní diagnostická a terapeutická metoda, jejíž základ vychází z nejnovějších poznatků kvantové fyziky o vlastnostech živých tkání a vzniku nemocí. Využívá principu, že vše má své měřitelné elektromagnetické vyzařování. Podporuje obranné a regenerační procesy organismu. Tím řeší skutečné příčiny onemocnění a ne jen důsledky, jak činí obvykle klasická medicína.

Jak metoda léčí akné?

Doktorka Dagmar Elisabeth Selecká z Biorezonančního centra Aurum (Brno) vysvětluje: „U akné se většinou o projev nemoci vnitřních orgánů. Kůže je plošně největší detoxikační orgán lidského těla a v případech, kdy organismus nedokáže vyloučit toxiny obvyklou cestou, dochází k detoxikaci přes kůži. Ve svém biorezonančním centru používám k léčbě kůže dva základní postupy:

  1. Provádím komplexní biochemický rozbor krve, kterým stanovím příčinu kožního onemocnění a případné alergeny. Dokážu proléčit krev, tedy postupně ji vyčistit od bakterií, virů, parazitů a plísní.
  2. Ošetřím kůži přístrojem a celostně všechny vnitřní orgány včetně hormonálních, které by s kožním projevem mohly souviset.

Důležitá je i strava, která v mnoha případech s kožními problémy souvisí. Přístrojem dokážu stanovit, na které alergeny jsou kůže i jiné orgány alergické a citlivé (tj. chemické alergeny, těžké kovy, potraviny, rostliny, zvířata). Proto bývá v mnoha případech důležitou součástí léčby i úprava jídelníčku.

Foto: shutterstock.com

Někdy zbytečně utrácíme za kosmetikuFoto: shutterstock.com

Ale je také nutné si uvědomit určitý psychický aspekt, že všechno souvisí se vším. Kůže je orgán, který nás odděluje od vnějšího světa a zároveň nás chrání. Zprostředkovává kontakt s druhými prostřednictvím doteků. Jedná se o téma hranic, které si samy určujete. Když máte kůži samý ekzém, asi se vás těžko bude chtít někdo dotýkat. Je to určitá forma obrany. Stává se to tehdy, když jste přetížená, unavená a přesto nedokážete svému okolí říci ne a na sebe a své potřeby zapomínáte. U kožních vyrážek se často jedná o projev vnitřního konfliktu, něco se potřebuje dostat ven, projevit se. Je dobré se nad svými hranicemi zamyslet a určit je tak, abyste mohly být samy sebou.

Pražský stomatolog Pavel Kukla používá biorezonanční terapii k léčbě stomatologickych onemocnění, jako je paradentóza, zjišťování alergie na různé stomatologické materiály a zmírnění bolestí v oblasti zubů a hlavy. Podle něj je biorezonance na akné efektivní především tím, že umožňuje poměrně přesně zjistit podstatu onemocnění a zvolit způsob terapie, která nemá pouze za úkol potlačit zevní projev choroby (kožní defekty), ale postihuje příčinu nepříjemného onemocnění. Léčba potom posiluje imunitní systém. To dává šanci vypořádat s akné a kožními záněty jednou provždy.

Ošetření je neinvazivní a zcela bezbolestné. Jedno terapeutické sezení trvá 30 minut a opakuje se obvykle po týdnu. Počet návštěv potřebný k dosažení efektu, tedy k dosažení harmonizace celého těla, k úpravě a posílení regulačního systému, je odvislý od charakteru onemocnění. Cena se pohybuje od 350 Kč za sezení - záleží na terapeutovi.

Reklama

Související témata:

Načítám