Hlavní obsah

Jak na bezpečnou rodinnou dovolenou?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezpečnostní problémy ve světě mění preference českých rodin při výběru letní dovolené. Rodiče chtějí pro děti takové destinace, které jsou naprosto bezpečné a slibují pohodový a klidný průběh.

Článek

Při výběru dovolené by rodiče neměli dlouho otálet, nejen Češi, ale většina evropských turistů chce letos v létě vyrazit hlavně do bezpečných destinací. Předprodeje zájezdů jsou nyní navíc v plném proudu a kromě atraktivních cen získají rodiny mnoho dalších benefitů. Díky výběru v předstihu mohou rodiče dětem zajistit dovolenou zcela zdarma. Navíc mají dostatek času dobře si promyslet, kam s nimi v létě vyrazit. Zájezd u moře mohou vybírat v klidu a z pohodlí domova.

Není nad to, mít už na začátku roku jasno, kde si budou děti v létě užívat a rodiče nerušeně relaxovat.

Rodiče chtějí pro své děti především bezpečí

A čím se při výběru dovolené řídit?

Rodiny s dětmi letos sázejí na jistotu a vybírají tradiční ověřené evropské destinace, mezi které patří Bulharsko, Španělsko či Řecko. Ty slibují bezpečný a pohodový průběh dovolené. Ve všech těchto destinacích je pro děti ve vybraných hotelech připraven dětský klub s animačními programy v českém jazyce. Letos budou děti u moře posilovat svého sportovního ducha, protože klubové aktivity se ponesou ve znamení dětské olympiády.

Kromě dovolené v pohybu zažijí děti i nová dobrodružství a seznámí se s novými kamarády. A rodiče? Ti mohou nerušeně relaxovat na pláži, ochutnávat kulinářské speciality místních kuchyní nebo se vydat na zajímavý výlet. A to vše s pocitem, že je o děti perfektně postaráno.

Nenechávejte nákup dovolené na poslední chvíli

Jak na výběr bez starostí?

Klidnou a bezproblémovou dovolenou je možné si zdarma pojistit. Aby se rodiče nemuseli bát vybírat dovolenou v předstihu, se včasným nákupem všichni nově získají garanci výměny destinace zdarma. „Pokud se rodiče rozhodnou z jakéhokoli důvodu do vybraného hotelu nebo i destinace neodletět, dovolenou si prostě vymění. A to i týden před odletem,“ uvedla Simona Fischerová z cestovní kanceláře Fischer. Včasným nákupem si zároveň pojistí i místo v jejich oblíbeném hotelu.

Reklama

Související témata:

Načítám